Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΟΥΖΗΣ: Μιλάνε για ιδιωτικά συμφέροντα αυτοί που έτρωγαν και έπιναν…

Μιλάνε για πολιτικές δοσοληψίες αυτοί που την προηγούμενη εβδομάδα

άφησαν στο απυρόβλητο την παράταξη του κυρίου Διακομιχάλη ,προσδοκώντας μετεκλογική σύμπραξη και υποστήριξη.

 

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες.

Τις τελευταίες μέρες  παρακολουθούμε ,με ιδιαίτερη θλίψη, την παράταξη, που στον τίτλο της έχει τη λέξη ΕΝΟΤΗΤΑ να προσπαθεί να τορπιλίσει το ήπιο προεκλογικό κλίμα και να διχάσει το λαό με συκοφαντίες και διασπορά ανυπόστατων φημών.

Αξίζει όμως να θυμηθούμε ποιοι είναι αυτοί που διαδίδουν  αυτές τις φήμες .

Μιλάνε για πολιτικές δοσοληψίες αυτοί που την προηγούμενη εβδομάδα άφησαν στο απυρόβλητο την παράταξη του κυρίου Διακομιχάλη ,προσδοκώντας μετεκλογική σύμπραξη και υποστήριξη.

Μιλάνε για ιδιωτικά συμφέροντα αυτοί που όταν ήταν στην εξουσία  έτρωγαν και έπιναν κάθε μέρα με εκπροσώπους αυτών των συμφερόντων.

Μιλάνε για ιδιωτικά συμφέροντα αυτοί ,που όταν ήταν στην εξουσία, διέλυσαν την υπηρεσία καθαριότητας και παρέδωσαν το έργο της καθαριότητας στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Όπως φαίνεται λοιπόν η παράταξη του κυρίου Μαστροκούκου κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια».

Η δημοτική  παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» μετά τις  εκλογές της 18ης Μαΐου ξεκίνησε έναν κόσμιο πολιτικό διάλογο –φανερά ,γιατί δεν είχε τίποτε να κρύψει- με όλες τις παρατάξεις που τίμησε με τη ψήφο του ο καλυμνιακός λαός. Ένα διάλογο που στόχο είχε να ενημερώσει τις παρατάξεις για το πρόγραμμα, τη φιλοσοφία ,τις πολιτικές στοχεύσεις της .

Αντίθετα ,σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ,πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης του κυρίου Μαστροκούκου ,πλησίασαν- υπόγεια και στο σκοτάδι- στελέχη της απερχόμενης δημοτικής αρχής για συνεννοήσεις. Τι προσδοκούσαν άραγε από αυτές τις μυστικές συναντήσεις;

Αλήθεια που ήσασταν κύριε Μαστροκούκο τις προηγούμενες ημέρες, όταν η παράταξη μας έδωσε τον αγώνα να αναδείξει τα μειονεκτήματα της απερχόμενης δημοτικής αρχής; 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο Κος ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ.

 Αγαπητοί συμπατριώτες.

Είναι φανερό ότι ο κύριος Μαστροκούκος δε θέλει την Ενότητα .Φορά τη μάσκα της ενότητας αλλά στο μυαλό του μέσα έχει την ποινικοποίηση ,το διχασμό ,το «διαίρει και βασίλευε».

Η  παράταξη μας ουδέποτε έδωσε, ούτε δίνει ανταλλάγματα. Επομένως τα ανταλλάγματα και τη συναλλαγή να τα ψάξετε στην παράταξη σας. Είχατε και εξακολουθείτε να  έχετε καλές επιδόσεις σ’ αυτόν τον τομέα!

Η «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» έχει σκοπό να βοηθήσει τον τόπο. Διαθέτει στελέχη άφθαρτα ,με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινωνική ,πνευματική ,πολιτική ζωή του τόπου μας.  Δεν πρόκειται να αναλωθεί σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες με πολιτικούς και πολιτικές που έρχονται από το βαθύ παρελθόν και έχουν θέσει σκοπό της ύπαρξης τους την κατάληψη της εξουσίας και την εξυπηρέτηση συμφερόντων.
Ο λαός θα δώσει σε λίγες μέρες την απάντηση του.

Καλούμε τον καλυμνιακό λαό με ηρεμία και σεβασμό προς όλους να δώσει αξία στην ψήφο του. Να ψηφίσει αυτούς που πραγματικά μπορούν να ανανεώσουν την πολιτική ζωή του τόπου μας .Να ψηφίσει τη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟ» για μια νέα Κάλυμνο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!!!”

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version