The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Γ. Σακελλαρίδης: Αόρατος δήμαρχος ο Γ. Καμίνης Κύριο

"Εχουμε την πρόταση, το όραμα, το σχέδιο για να αλλάξει η Αθήνα", τόνισε ο υποψήφιος

δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μega. Ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών της Αθήνας, ο υποψήφιος της Ανοιχτής Πόλης κάλεσε όλους τους πολίτες της πρωτεύουσας, ανεξαρτήτως πολιτικής και κομματικής προέλευσης, να ψηφίσουν αναλογιζόμενοι την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και να δώσουν την ευκαιρία να αλλάξει η Αθήνα. Σημειώνεται ότι παρά το ότι ο Γ. Καμίνης είχε κληθεί, δεν εμφανίστηκε.

Ο Γ. Καμίνης ήταν αόρατος δήμαρχος, τόνισε ο Γ. Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας τα πεπραγμένα του απερχόμενου δήμαρχου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Γ. Σακελλαρίδης κάλεσε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες να προβληματιστούν σε σχέση με τα προβλήματα και τις ελλείψεις της πόλης, τόσο στην καθαριότητα όσο και στις ελλείψεις και τις περικοπές που σημειώθηκαν στις κοινωνικές υποδομές.

Αναφερόμενος στην πολιτική διάσταση της αναμέτρησης, ο Γ. Σακελλαρίδης επισήμανε πως, ειδικά τις τελευταίες μέρες, ο Γ. Καμίνης εμφανίζεται να πολιτικοποιεί το δεύτερο γύρο, παίζοντας το χαρτί της "σταθερότητας".

"Ο κ. Καμίνης υπηρέτησε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια την πολιτική των Μνημονίων, που είναι κατεξοχήν υπεύθυνη για την άνοδο του φασιστικού φαινομένου", τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στο σχόλιό του για τη συνέντευξη του απερχόμενου δήμαρχου στην ιστοσελίδα thetoc. Εκεί, ο Γ. Καμίνης ισχυρίστηκε πως ο υποψήφιος της Ανοιχτής Πόλης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη Χρυσή Αυγή μόλις την περασμένη Κυριακή. Ο Γ. Σακελλαρίδης χαρακτήρισε τις δηλώσεις αυτές "απαράδεκτες".

Ο Γ. Σακελλαρίδης υπενθύμισε πως στην κεντρική προεκλογική του ομιλία είχε υπογραμμίσει πως "η Αθήνα θα κλείσει μια και καλή τον δρόμο στις φασιστικές συμμορίες. Στα τατουάζ με τους αγκυλωτούς σταυρούς. Που το παίζουν αντισυστημικοί, όταν επιτίθενται σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους στα στενά. Αλλά, την ίδια στιγμή, διαπραγματεύονται το πολιτικό τους μέλλον με τον Μπαλτάκο και δίνουν μάχες στη Βουλή για τα συμφέροντα των εφοπλιστών".

Και πρόσθεσε: "Τον παραπέμπουμε επίσης στη δήλωσή μας μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου. Υπάρχει σαφής αναφορά στο φαινόμενο, κάτι που έλειπε από τη δική του αντίστοιχη δήλωση".

Ο Γ. Σακελλαρίδης υπενθύμισε ακόμα ότι "ο κ. Καμίνης υπηρέτησε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια την πολιτική των Μνημονίων, που είναι κατ' εξοχήν υπεύθυνη για την άνοδο του φασιστικού φαινομένου. Ας μην κουνάει λοιπόν το δάχτυλο στην Ανοιχτή Πόλη, που έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το θέμα αυτό, ακόμα και μέσα στους δημοτικούς θεσμούς, όπου ο ίδιος ήταν παρών και σιωπούσε".

Επιπλέον, τόνισε πως ο Γ. Καμίνης στηρίζεται από τον κ. Σαμαρά: "Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, όπου ο κ. Καμίνης κατεβαίνει με την ανοιχτή στήριξη του κ. Σαμαρά, βασικού υποστηρικτή της ακροδεξιάς ατζέντας, η Ανοιχτή Πόλη απευθύνεται σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και ζητάει συνειδητή ψήφο για μια μεγάλη αλλαγή στην Αθήνα". (Αυγή, 21.5.14)

*

Στην τηλεοπτική αναμέτρηση που είχε ο συμπατριώτης μας  κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης απέδειξε ότι , παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι πολιτικός με ώριμη σκέψη, ξεκάθαρες απόψεις και ρεαλιστικό πρόγραμμα αναγέννησης της Αθήνας.  Απέναντι στον κ. Καμίνη ήταν  εκπληκτικός «αντισφαιριστής» στο τραπέζι της αναμέτρησης των ιδεών και επιχειρημάτων.

Οι Δωδεκανήσιοι της Αθήνας  ψηφίζοντας Γ. Σακελλαρίδη  δίνουν τη δύναμη σε ένα νέο άνθρωπο με όραμα και πάθος για δημιουργία, ενώ ταυτόχρονα τιμάνε και τη Δωδεκάνησο.  Πρώτοι υπέρ του Γαβριήλ πρέπει να βγουν οι Καλύμνιοι της Αθήνας.

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας του Γαβριήλ, ο Γιώργος Σακελλαρίδης,  και η μάνα του, η Ελένη,  έβγαλαν το Νικηφόρειο Γυμνάσιο της Καλύμνου. Επίσης, ο πατέρας του, όταν σπούδαζε στην Αθήνα (Οικονομικές Επιστήμες ), έμενε στο «Καλύμνικο σπίτι», στη «θρυλική» Τσαμαδού, στα Εξάρχεια -  ήμασταν συγκάτοικοι. Σπάνιος χαρακτήρας ο Γιώργος. Ο Γαβριήλ πήρε την καλοσύνη και την αγνότητα των γονιών του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos