The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ήρεμες εκλογές με… εμφύλιες «τορπίλες» Κύριο

Η διεξαγωγή των δημοτικών & περιφερειακών εκλογών ήταν ομαλή στην επιφάνειά τους,

όμως εξαπολύθηκαν κι αυτή τη φορά οι... καθιερωμένες εμφύλιες «τορπίλες».

Στα εκλογικά κέντρα που πήγε η ΑΡΓΩ είδε να επικρατεί ηρεμία στο εκλογικό σώματα. Μόνον τα μποτιλιαρίσματα στην κυκλοφορία, στους δρόμους που περνάνε από τα εκλογικά κέντρα, ήταν η ανωμαλία αυτών των εκλογών. Και ο λόγος ήταν ότι σ’ αυτές τις εκλογές  μειώθηκαν τα εκλογικά κέντρα, με αποτέλεσμα να συρρέει περισσότερος κόσμος σε κάθε κέντρο και να δημιουργείται, κατά κύματα,  πρόβλημα στην κυκλοφορία των ΙΧ αυτοκινήτων.

Από τις 7π.μ. το δέσιμο της ψήφου

Οι υποψήφιοι δημ. σ/λοι βγήκαν στον αγώνα της ψήφου πριν τις 7 η ώρα το πρωί (τους συνάντησα) την ώρα που άνοιγαν οι κάλπες. Με τα αμάξια τους οι μαχόμενοι υποψήφιοι μετάφερναν ψηφοφόρους «ειδικών αναγκών», ηλικιωμένους ή μειωμένης νοημοσύνης. Ο λόγος αυτονόητος: να δέσουν την ψήφο τους πρωί  πρωί, πριν βγούνε κι άλλα «παραγάδια» στη γύρα. Όμως κάποιοι πονηροί της μειωμένης… νοημοσύνης, ως κυρίαρχος λαός με ανά χείρας το όπλο της ψήφους. τσίμπαγαν από τον υποψήφιο το χαρτζιλίκι της ημέρας.

Μάτια δεκατέσσερα…

Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων ήταν στις επάλξεις πουρνό πουρνό, ταχιά ταχιά. Μέσα κι έξω από τις αίθουσες των εκλογικών κέντρων, είχαν «μάτια δεκατέσσερα»., γιατί είχαν κυκλοφορήσει πολλές φήμες και όλοι πήρανε τα μέτρα τους.

Οι εμφύλιες «τορπίλες»

Η σοκαριστική ήταν πληροφορία που έδωσε φίλος μας, σοβαρός και έγκυρος, επιστήμονας και πεπειραμένος στην πολιτική προπάντων στα δημοτικά τεκταινόμενα. Και η πληροφορία έλεγε ότι έξω από ένα εκλογικό κέντρο της Πόθιας συνάντησε δίδυμο στελεχών της πολιτικής κονίστρας και άκουσε να λέει ο ένας στο άλλο με χαιρεκακία «έχουν να φάνε τορπίλες οι φίλοι!» (τη λέξη «τορπίλες» να την αντικαταστήσει ο αναγνώστης μας με αυτήν που πραγματικά ειπώθηκε, σεξιστικού χαρακτήρα, και εμείς δεν μπορούμε να τη γράψουμε.

Μετά από μια δεύτερη σκέψη που έκανα, θυμήθηκα ότι σε κάθε εκλογές (όχι μόνο δημοτικές αλλά και βουλευτικές) βλέπουμε κάτω από την ηρεμία της επιφάνειας εξαπολύονται «τορπίλες» από «συντρόφους της ίδιας παράταξης, στα πλαίσια του θεσμοποιημένου στην Κάλυμνο εμφύλιου πολέμου και ξεπουλήματος των ψήφων.

Ποιος θα «κοπεί;»

Αυτή τη στιγμή, η ώρα είναι 6:15΄, κλείνουν οι κάλπες. Απόψε θα ακούσουμε τα «μαντάτα» της πρώτης εκτέλεσης ενός εκ των τριών από τους πέντε ισχυρότερους υποψήφιους δημάρχους. Οι εκτιμήσεις είναι ρευστές. Ακούσαμε πολλές γνώμες και προβλέψεις. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι οι «μετρήσεις» θεωρούσαν σίγουρο για πρόκριση στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής, 25.5.14, τον κ. Γ. Γαλουζή.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos