Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γιάννης Μαύρος από Καλαμάτα

«…θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την αγαπητή Φανή Καπελλά για τα μαθήματα ήθους…»

 

Αγαπητέ Σακελλάρη,

   Από την ωραία και ιστορική Καλαμάτα όπου βρίσκομαι για οικογενειακούς λόγους, σου στέλνω τους φιλικούς μου χαιρετισμούς και σε συγχαίρω ειλικρινά για τη δημοκρατικότητα των ηλεκτρονικών σου σελίδων.

Αποτελούν μια όαση ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα  λογοτεχνικά ,πολιτισμού, πολιτικού πολιτισμού κ.λπ. σε αντίθεση με όσους την καλόπιστη κριτική την υποψιάζονται και τη χαρακτηρίζουν αντιδεοντολογική.

   Συγχρόνως θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την αγαπητή Φανή Καπελλά για τα μαθήματα ήθους , επιστημονικής και κοινωνικής ευθύνης που έδωσε σε όλους μας με τα δύο εμπεριστατωμένα κείμενα που δημοσίευσε ,αντιπροσωπευτικά του θάρρους της γνώμης της και της εμμονής της στην αποκατάσταση της αλήθειας. Η φωνή της μου θυμίζει κάποια άλλη φωνή από τα παλιά, τη φωνή του αείμνηστου πατέρα της που, παρά τις οποιεσδήποτε πολιτικές διαφωνίες που μπορεί να είχε κανείς μαζί του , ενώ ήταν βαθιά σώφρων πολιτικός , αδιστάκτως ύψωνε τη φωνή του 'προς πάσαν κατεύθυνσιν' και χωρίς σκοπιμότητες , πέταγε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις οποιεσδήποτε δεοντολογίες και βροντοφωνούσε την αλήθεια. Αυτά και φιλικά,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version