Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γ. Μαστροκούκος με το «βλέμμα» στη 2η Κυριακή Κύριο

Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη

ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του κ. Γιάννη Μαστροκούκου (φωτο, δεξιά), στις 8μμ. της Κυριακής, 4.5.14.

Το εκλογικό κέντρο που άνοιξε η παράταξη για τις ανάγκες των επερχόμενων εκλογών, της 18.5.14, βρίσκεται απέναντι από το Χριστό, στην αρχή του κεντρικού εμπορικού δρόμο. Ο ελεύθερος  χώρος μπροστά από το κέντρο είναι αρκετά μεγάλος, αλλά η βροχή που έπεσε εκείνη την ώρα υποχρέωσε τους διοργανωτές να καταφύγουν στις καμάρες του Χριστού. Ο αριθμός των προσελθόντων ήταν μεγάλος, δεν μπορούσε να χωρέσει στις καμάρες και πολλοί στριμώχτηκαν κάτω από τα μπαλκόνια των παρακείμενων σπιτιών.

(Την ίδια ώρα τελούσε τον αγιασμό και η παράταξη του κ. Γ. Γαλουζή, και η ΑΡΓΩ, αμέσως μετά το πέρας του αγιασμού στο εκλογικό κέντρο του κ. Μαστροκούκου, έτρεξε στο εκλογικό κέντρο του κ. Γαλουζή).

Ο κ. Μαστροκούκος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, απηύθυνε θερμό χαιρετισμό με έκκληση για ήπιο προεκλογικό  κλίμα. Ουσιαστικά, ανέλυσε το πολιτικό περιεχόμενο του τίτλου της παράταξής του. Έτσι, έθεσε ως πολιτικό κεντρικό στόχο και σηματωρό της πολιτικής του  την ΚΑΛΥΜΝΟ. Τόνισε την ανάγκη για ΕΝΟΤΗΤΑ των πολιτικών δυνάμεων και του λαού, ώστε το νησί να προχωρήσει μπροστά και να μετατρέψει από ευχή σε πραγματικότητα την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Απέφυγε να ασκήσει κριτική στις αντίπαλες παρατάξεις, του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη και των κ.κ. Γ. Γαλουζή, Γ. Μαύρου και Σ. Χούλη. Επιλογή η οποία αξιολογείται ως καλά μελετημένη στάση και στρατηγική, ώστε να εξασφαλίσει καλή «επαφή» τη 2η Κυριακή των εκλογών, με τις παρατάξεις που δε θα προκριθούν και θα χάσουν την ευκαιρία του «μεγάλου τελικού».  

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos