Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Γ. Μαύρος, πρόγραμμα για όλα τα θέματα Κύριο

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιώργος Μαύρος, επικεφαλής της παράταξης «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλάΖΕΙ»

, πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική ομιλία το Σάββατο βράδυ, 3.4.14, στην αυλή της Παναγίας Χώρας, πλαισιωμένος από όλους τους υποψήφιους δημ. σ/λους της παράταξής του.

Ο κ. Μαύρος εκφώνησε πολύ μεστό πολιτικό λόγο, παρουσιάζοντας σε αδρές γραμμές το πρόγραμμά του σε όλα τα κεφάλαια της πολιτικής, του πολιτισμού, των κοινωνικών προβλημάτων και προπάντων της ανάπτυξης, αλλά και της καθημερινότητας. Απάντησε σε όλα τα θέματα και προβλήματα της Καλύμνου, με ξεκάθαρο σχέδιο και λύσεις, οι οποίες βέβαια έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην υλοποίησή τους.

Σημειώσαμε ως ενδιαφέρουσες προτάσεις-λύσεις (1) την ανάπτυξη των κοινωνικών  συνεταιριστικών επιχειρήσεων, (2) την ανάθεση του μεταφορικού έργου (λεωφορεία) στο σωματείο των ταξιτζήδων, (3) τη δωρεά μετακίνηση απόρων, άνεργων, ηλικιωμένων, εξαρτημένων από τα ναρκωτικά, (4) την εργασία σε όλους μετά την απεξάρτησή τους από τα ναρκωτικά, (5)  την καύση των σκουπιδιών για εξοικονόμηση ενέργειας, (6) την αντικατάσταση λαμπτήρων για εξοικονόμηση πόρων (150.000€ το χρόνο), (7) το μειωμένο ρεύμα στα ξενοδοχεία το χειμώνα, (8) την καθιέρωση  γιορτής γρι-γρι για κάθε Αύγουστο, (8) το κοινωνικό φροντιστήριο για άπορους μαθητές, και πολλές άλλες προτάσεις εξαιρετικού ενδιαφέροντος.

Η παρουσία του κόσμου ήταν ικανοποιητική, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα της ημέρας σε πολιτικές εκδηλώσει. Η συγκέντρωση αυτή του κ. Μαύρου βεβαίωσε ότι η παράταξη Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλάΖΕΙ μπήκε στην προεκλογική κονίστρα Της Καλύμνου με αξιώσεις και απαιτήσεις. Η παρουσία της ανατρέπει τις εύκολες προβλέψεις. (ΣΝΤ)

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Έκθεση εικόνων

1 σχόλιο

Argo Kalymnos