The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Γ. Μαύρος, πρόγραμμα για όλα τα θέματα Κύριο

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιώργος Μαύρος, επικεφαλής της παράταξης «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλάΖΕΙ»

, πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική ομιλία το Σάββατο βράδυ, 3.4.14, στην αυλή της Παναγίας Χώρας, πλαισιωμένος από όλους τους υποψήφιους δημ. σ/λους της παράταξής του.

Ο κ. Μαύρος εκφώνησε πολύ μεστό πολιτικό λόγο, παρουσιάζοντας σε αδρές γραμμές το πρόγραμμά του σε όλα τα κεφάλαια της πολιτικής, του πολιτισμού, των κοινωνικών προβλημάτων και προπάντων της ανάπτυξης, αλλά και της καθημερινότητας. Απάντησε σε όλα τα θέματα και προβλήματα της Καλύμνου, με ξεκάθαρο σχέδιο και λύσεις, οι οποίες βέβαια έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην υλοποίησή τους.

Σημειώσαμε ως ενδιαφέρουσες προτάσεις-λύσεις (1) την ανάπτυξη των κοινωνικών  συνεταιριστικών επιχειρήσεων, (2) την ανάθεση του μεταφορικού έργου (λεωφορεία) στο σωματείο των ταξιτζήδων, (3) τη δωρεά μετακίνηση απόρων, άνεργων, ηλικιωμένων, εξαρτημένων από τα ναρκωτικά, (4) την εργασία σε όλους μετά την απεξάρτησή τους από τα ναρκωτικά, (5)  την καύση των σκουπιδιών για εξοικονόμηση ενέργειας, (6) την αντικατάσταση λαμπτήρων για εξοικονόμηση πόρων (150.000€ το χρόνο), (7) το μειωμένο ρεύμα στα ξενοδοχεία το χειμώνα, (8) την καθιέρωση  γιορτής γρι-γρι για κάθε Αύγουστο, (8) το κοινωνικό φροντιστήριο για άπορους μαθητές, και πολλές άλλες προτάσεις εξαιρετικού ενδιαφέροντος.

Η παρουσία του κόσμου ήταν ικανοποιητική, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα της ημέρας σε πολιτικές εκδηλώσει. Η συγκέντρωση αυτή του κ. Μαύρου βεβαίωσε ότι η παράταξη Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλάΖΕΙ μπήκε στην προεκλογική κονίστρα Της Καλύμνου με αξιώσεις και απαιτήσεις. Η παρουσία της ανατρέπει τις εύκολες προβλέψεις. (ΣΝΤ)

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου νικολας μακαρουνας δημοσιεύθηκε από νικολας μακαρουνας

    Πραγματικα η υλοποιηση του προγραμματος της παραταξης μαυρου εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας ως προς την υλοποιηση του,αλλα ακομα κι αν δεν γινει δημοτικη αρχη, θα πρεπει η οποια δημοτικη αρχη προκυψει να το λαβει σοβαρα υποψην .
    Γιατι εκτος του οτι προκειται περι εμπεριστατομενου προγραμματος -σε γενικες γραμμες- αποτελει αγωνιες νεων ανθρωπων για μια καλυτερη και πιο συχρονη καλυμνος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos