Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Μάιος 2004

-       Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Αγούδημος με ύφος αυστηρό συνέστησε (στον κ. Ρούσσο) «να σταματήσει ο δήμαρχος τα καραγκιοζιλίκια».

Και συμπλήρωσε : «Τέτοιους δημάρχους που ψηφίζουν οι πατριώτες σου…» είναι προφανές ότι δεν του αρέσει ο κ. Ρούσσος. Οι πολιτικές δυνάμεις όμως της Καλύμνου σιώπησαν. Προφανώς ικανοποιήθηκαν από την πολιτική παρέμβαση του κ. Αγούδημου.

 

-       Σε χάρτη που δημοσίευσαν ΤΑ ΝΕΑ εμφανίζεται η Κως με τέσσερις γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες και τη μαρίνα της. Παραλία της Καλύμνου που να πήρε γαλάζια σημαία δεν είδαμε ακόμη. Κι όμως έχουμε πολλές καθαρές και εξαιρετικού κάλλους παραλίες. Αλλά ο δυναμικός Καλύμνιος επιχειρηματίας φαίνεται στα ράδια. Εκεί δίνει μάχες και υψώνει σημαίες.

 

-       Οι αστυνομικοί έλεγχοι για κράνη, άδειες κλπ. σφίγγουν όταν συμβεί κάποιο θανατηφόρο τροχαίο. Καλά όλα αυτά, αλλά πού είναι ο έλεγχος για το παρκάρισμα και μάλιστα το βράδυ αυτοκινήτων και φορτηγών στους κεντρικούς δρόμους, που εμποδίζουν τη διέλευση και κλείνουν την ορατότητα; Εκεί χρειάζεται ο προληπτικός έλεγχος και η αυστηρή επιβολή προστίμων.

 

-       Οι ταξιτζήδες χρόνια διαμαρτύρονται για τα αποχωρητήρια του Σταθμού, αλλά δεν εισακούονται. Η δυσοσμία είναι ανυπόφορη. Οι τουρίστες δεν προλαβαίνουν να κατέβουν τα σκαλιά και γυρίζουν πίσω τρέχοντας και κρατώντας τη μύτη τους. Όλα ρημαγμένα. Θέλουμε και τουρισμό.

 

                                                                                                                                                                                                                          Wink

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Argo Kalymnos