The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ν. Κρούσκος για ΧΥΤΑ, ΡΑΝΤΑΡ, ΣΠΗΛΑΙΩΣΗ Κύριο

Ο κ. Νικ. Κρούσκος, εργολάβος δημοσίων έργων και εργολήπτης έργων υποδομής

στην Κάλυμνο, μέσα από μειοδοτικούς διαγωνισμούς, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, το απόγευμα της 9.4.14, στα γραφεία της εταιρίας του 3Κ. Τρία θέματα είχε στην ατζέντα του, για τα οποία παρουσίασε και νέα στοιχεία: ΧΥΤΑ, ραντάρ,  σπηλαίωση εξωτερικού λιμενοβραχίονα.

Και για τα τρία αυτά θέματα τόνισε ότι τα φέρνει στην επικαιρότητα, γιατί, αφενός μεν, έχει έννομο συμφέρον, και, αφετέρου, οι αντιπολιτεύσεις δε μιλάνε καθόλου, ενώ ο Καλυμνιακός λαός πρέπει να ενημερωθεί. Αλλά με τη φράση του «κανένας δε μιλάει», που επαναλάμβανε σε κάθε θέμα, προφανώς συμπεριλάμβανε και όλα τα ΜΜΕ.

Για το ΧΥΤΑ είπε ο κ. Κρούσκος ότι ταλαιπωρήθηκε η εταιρία του και διασύρθηκε ο ίδιος με την καταγγελία του κ. δημάρχου και των συνεργατών του περί σκανδάλου 500.000€. Καταγγελία η οποία κατέπεσε και σήμερα πια για το θέμα αυτό βρίσκεται κατηγορούμενος ο ίδιος ο κ. δήμαρχος. Επίσης, τόνισε ότι ο κ. Διακομιχάλης παρά τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, δεν πήγε ένα βήμα μπροστά την απαλλοτρίωση. Ούτε και  προχώρησε στην επανεκκίνηση του έργου παρά τις συστάσεις του περιφερειάρχη και του αρμόδιου υφυπουργού. Αλλά και το κράτος δεν εγκαλεί τον κ. Διακομιχάλη.

Στο θέμα του ραντάρ ο κ. Κρούσκος πρόταξε τις φράσεις «αδιαφανής διαδικασία», «υπόγειες μεθοδεύσεις». Και στήριξε τις κατηγορίες του αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο το έργο αυτό μελετήθηκε, προκηρύχθηκε και εκτελέστηκε από το ίδιο πρόσωπο, το μελετητή που προσέλαβε ο κ. δήμαρχος. Και για το κόστος των 126.000€ παρουσίασε δική του έρευνα, σύμφωνα με την οποία το ίδιο ακριβώς ραντάρ κοστίζει μόλις 22.700€. Και υπογράμμισε ότι κόπηκε το ένταλμα πληρωμής πριν ακόμη ανοίξουν το κιβώτιο και δούνε το προϊόν αγοράς.

Η σπηλαίωση του εξωτερικού λιμενοβραχίονα ήταν το τρίτο θέμα του κ. Κρούσκου. Τόνισε ότι εξαιρέθηκε η εταιρία του εντελώς παράνομα, προκειμένου να εκτελέσει το έργο με απ’ ευθείας ανάθεση, ματαιώνοντας αιφνιδιαστικά το διαγωνισμό που είχε προκηρύξει και είχε φτάσει στο τελευταίο στάδιο. Για το έργο αυτό υπογράμμισε με έμφαση ότι στην Πάτμο το ίδιο κόστισε 190.000€, έναντι των 360.000€ της Καλύμνου. Την υπερκοστολόγηση κατά 150% , που εκτίμησε ο κ. Κρούσκος, παρουσίασε τη μελέτη του έργου, στην οποία αποκάλυψε τη μέθοδο της πρόσθεσης του μεταφορικού κόστους, κάτι που δεν επιτρέπεται. Στην Κάλυμνο δηλαδή ο εργολάβος έβαζε στο κόστος του κάθε υλικού προσέθετε δίπλα, με τον τίτλο «συν μεταφορά», και το κόστος μεταφοράς.

Η ΑΡΓΩ (Σακ. Τρικοίλης) υπέβαλε ερώτηση για το καθένα από τα ανωτέρω θέματα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos