The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γ. Ρούσσος: «Μας θεωρούν εύκολους για δούλεμα…»

Δημοσιεύουμε ένα e-mail του τ. δημάρχου κ. Γ. Ρούσσου μαζί με το έγγραφο του ΣΕΓΑΣ Δωδ/νήσου προς το Δήμο,  από 29.1.14.

 

Γ. Ρούσσος

Για την ενημέρωση σας επισημαίνουμε ότι :

1. Το παρόν e-mail στάλθηκε επίσης σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις σήμερα 04/04/2014 στις οποίες επίσης εστάλη και το παρακάτω αναφερόμενο έγγραφο της ΕΑΣ ΔΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (Είναι στην διάθεση σας εφόσον μα το ζητήσετε) 2. Την 29/01/2014 υπεβλήθη αίτημα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και προς τον Δήμο Καλυμνίων για την συνδιοργάνωση του "Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Στίβου για τους  μικρούς αθλητές και αθλήτριες των 12-13 χρονών"

Στο αίτημα αυτό αναγράφεται αυτολεξεί η φράση: "Η αποδοχή σας  στην συνδιοργάνωση  ενός τέτοιου αγώνα θα αφορά  στην κάλυψη της φιλοξενίας (διαμονή-διατροφή) των αθλητικών αποστολών  των σωματείων εκτός του νησιού σας  καθώς και της Οργανωτικής  επιτροπής"

Συνεπώς από τις 29/01/14 έχει υποβληθεί αίτημα στον Δήμο Καλυμνίων για την συνδιοργάνωση του ΕΠΊΣΗΜΟΥ και πλέον σημαντικού για την νεολαία πρωταθλήματος : "Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Στίβου για τους  μικρούς αθλητές και αθλήτριες των 12-13 χρονών" και μάλιστα έχει υποβληθεί το αίτημα αυτό από το πλέον αρμόδιο όργανο που είναι η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και όχι κάποιος Σύλλογος. (Από πότε οι φορείς διοργάνωσης επίσημων πρωταθλημάτων είναι οι σύλλογοι και όχι τα δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια όργανά τους?)

Σημειώνουμε ότι στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (μετά από δύο αναβολές.....) και στο πλαίσιο της (χωρίς δική μας ευθύνη) αντιπαράθεσης σχετικά με την επιχορήγηση σε τοπικό σύλλογο ή την συνδιοργάνωση  με τοπικό σύλλογο, του "Δωδεκανησιακού Πρωταθλήματος ΤΑΕ KWO DO", αφού ο κ. Δήμαρχος (κάτω από την πίεση και την διαμαρτυρία όλων των αθλητικών συλλόγων της Καλύμνου) άλλαξε την αρχική απόφαση που ήταν "Επιχορήγηση του συλλόγου" και την μετέτρεψε σε "συνδιοργάνωση με τον σύλλογο" , στην συνέχεια είπε ότι "Αν υπάρξει παρόμοιο αίτημα για συνδιοργάνωση πρωταθλήματος, θα το βοηθήσουμε επίσης". Πιθανόν ο κ. Δήμαρχος να είχε ξεχάσει το ότι ήδη είχε στα χέρια του τέτοιο αίτημα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Ευγενικά του το υπενθύμισα λέγοντάς του ότι "Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει τέτοιο αίτημα κ. Δήμαρχε, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου" και εκείνος (αλλά και ο κ. Γιαννικουρής , υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου) το αρνήθηκαν και το μπέρδεψαν με το προχθεσινό αίτημα που αφορούσε όμως άλλο θέμα (το 1ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Στίβου για το οποίο εστάλη το εύλογο αίτημα για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου).

Η ύπαρξη του αιτήματος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (για συνδιοργάνωση του Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος)  σε συνδυασμό με τα όσα ελέχθησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. αποδεικνύουν ότι τόσο ο κ. Δήμαρχος όσο και ο κ. Γιαννικουρής απλώς έλεγαν ψέματα και μας θεωρούν εύκολους για δούλεμα ή (το χειρότερο) ούτε καν διάβασαν το ανωτέρω αίτημά μας και δεν ασχολήθηκαν καθόλου με αυτό.

Γιατί αυτή η περιφρόνηση  και αυτός ο εμπαιγμός?

 

Υ.Γ. ήδη σε συνεννόηση με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου , πρόκειται εντός της ημέρας ή εντός των αμέσως προσεχών ημερών να υποβάλουμε και 2ο αίτημα που θα αφορά την κάλυψη μέρους των δαπανών για την συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια και την ΕΑΣ του 1ου Περιφερειακού Πρωταθλήματος Στίβου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και όχι απλώς την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε παρόμοια αντιμετώπιση και στο θέμα αυτό.

Γιώργος Α Ρούσσος

Πρόεδρος του ΑΣΚ "Ο ΚΑΖΩΝΗΣ"

τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

 ***

 ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ

ΒΥΡΩΝΟΣ 1 - ΡΟΔΟΣ

Τηλ-φαξ:    2241030145

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αριθ. πρωτ.  - 16 -                                                                                            Ρόδος    29  / 1  /  2014

                                                                                                                    Προς:   Δήμους  & ΔΟΝΑ

                                                                                                                                Κω,Καλύμνου,Λέρου,Σύμης

                                                                                                                               

Θέμα: «Συνδιοργάνωση Αναπτυξιακών αγώνων Στίβου.»

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

                Όπως  ήδη γνωρίζεται  τα τελευταία έξι  χρόνια  η Ε.Α.Σ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Δωδ/σου διοργανώνει  κάθε χρόνο το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Στίβου για τους  μικρούς αθλητές και αθλήτριες των 12-13 χρονών.    

                  Ο πετυχημένος αυτός θεσμός  στηρίζεται  στην επιχορήγηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η οποία  καλύπτει την δαπάνη της μετακίνησης  των αθλητών-τριών των σωματείων  και των συνοδών τους  αλλά και στην φιλοξενία των Δήμων  που γίνονται οι αγώνες  του Πρωταθλήματος  και  διαθέτουν  τις  απαραίτητες  στιβικές εγκαταστάσεις.

                Για την συνέχιση των  αναπτυξιακών αυτών αγώνων  που τόσο θετικά έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος μας  και τον καλύτερο προγραμματισμό τους για το 2014 θα θέλαμε να μας γνωρίσετε αν προτίθεστε να φιλοξενήσετε  έναν από αυτούς.

                Η αποδοχή σας  στην συνδιοργάνωση  ενός τέτοιου αγώνα θα αφορά  στην κάλυψη της φιλοξενίας (διαμονή-διατροφή ) των αθλητικών αποστολών  των σωματείων εκτός του νησιού σας  καθώς και της Οργανωτικής  επιτροπής.

                Ελπίζουμε να δείτε θετικά το αίτημά μας και σας ευχόμαστε μία καλή και δημιουργική χρονιά.

                                      Με εκτίμηση και αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                       

Βασίλειος  Δ.  Ζήκας                                        Δημήτριος Θ. Χαντσαρίδης

                                   

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου νικολας μακαρουνας δημοσιεύθηκε από νικολας μακαρουνας

    Ως απαραδεκτη και ανεπιτρεπτη μπορει να χαραχτηριστει αυτη η ενεργεια της δημοτικης αρχης , να μην συμβαλει στην δημιουργια αυτης της διοργανωσης στο νησι, εαν φυσικα ισχυουν τα οσα αναφερει ο κ. Ρουσσος.
    Η οποιαδηποτε πολιτικη κοντρα υπαρχει μεταξυ του τεως και νυν δημαρχου δεν θα πρεπει να αποτελει τροχοπεδι σε οποιαδηποτε αναπτυξιακη εννοια εχει να κανει κυριως με το κομματι της νεολαιας.
    Οταν αυτο σχετιζετε με τον αθλητισμο, τοτε το βαρος των ευθυνων γινεται ακομα μεγαλυτερο, και η καλυμνος δεν εχει πλεον την πολυτελεια να χανει τετοιες ευκαιριες,
    Μα επιτελους τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησουν στην καλυμνο το αυτονοητο;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos