Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Απρίλιος 2004

-       Έπεσαν τα  «κάστρα»  Χώρας και Πόθιας στην Κάλυμνο με τη  «βοήθεια»  του ΠΑΣΟΚ.

Η ΝΔ για πρώτη φορά αναδείχθηκε πρώτο κόμμα στην Κάλυμνο με το εκπληκτικό 46, 24 % έναντι του 45,44% του ΠΑΣΟΚ. Ποιοι ξεπούλησαν το ΠΑΣΟΚ;

 

-       Μετά τις βουλευτικές  «ορέγονται»  και το Δήμο. Αρώματα υποψηφιοτήτων για τις επόμενες δημοτικές εκλογές βγαίνουν στην πολιτική ατμόσφαιρα της Καλύμνου. Ήδη έπεσαν μεταξύ των Νεοδημοκρατών τα πρώτα σπρωξίματα με τους αγκώνες. Μόνο που ξεκίνησαν νωρίς και θα  «καούν»  στην προθέρμανση.

 

-       Το ΠΑΣΟΚ της Χαρ. Τρικούπη συνεχίζει να παίζει σκοτεινό παιχνίδι. Γνωρίζει ανέκαθεν τη σκουριά που μάζεψε το ΠΑΣΟΚ της Καλύμνου και αντί να  «δει»  το πρόβλημα, έστελλε πάντα έναν κομματικό ταχυδρόμο να διαβάσει σαν ευαγγέλιο ένα έωλο μήνυμα  «ενότητας». Να ενωθούν ποιοι με ποιους; Λύκοι και πρόβατα; Εκείνοι δηλαδή είναι ενωμένοι με όλους;

 

-       Σκοπιμότητες και συμφέροντα  «γκρεμίσανε»  τη Δημ. Πινακοθήκη, για να μη γίνει η «Πτέρυγα Μάγκου». Ο τ. δήμαρχος κ. Διακομιχάλης υποσχέθηκε στην οικογένεια Μάγκου τη δημιουργία Πινακοθήκης, αλλά εξαιτίας  «αγνώστων»  προβλημάτων το έργο  «θάφτηκε». Το θέμα επανέφερε ο νέος δήμαρχος κ. Ρούσσος, αλλά και πάλι μια αντιπαράθεση των δυο πλευρών διέκοψε τις σχέσεις τους.

 

                                                                                                                 Wink

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Argo Kalymnos