The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σαββατοκύριακο 5 & 6/4/14 η εορτή του Οσίου Σάββα Κύριο

Πρόγραμμα της εορτής  στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων

 

Εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Σάββα και της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.
Την Εορτή θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ρόδου κ.κ. Κύριλλος και Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ.

Σάββατο 5/4/2014
Το Εσπέρας του Σαββάτου και ώρα 7ην απογευματινή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, ο οποίος και θα κηρύξει τον Θείον Λόγον και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ρόδου και Λέρου Καλύμνου Αστυπαλαίας. ώρα 10:30΄ μ.μ. έως 2 πρωϊνή, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία (μικρό Απόδειπνο, Χαιρετισμοί του Αγίου, Μεσονυκτικό, Όρθρος και Νυκτερινή Θεία Λειτουργία), χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας.
Κυριακή 6/4/2014
Την πρωία της Κυριακής και ώρα 7:30΄ π.μ. – 10:30΄ π.μ., θα τελεσθεί Τρισαρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου, ο οποίος θα κηρύξει και τον Θείο Λόγο.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει η Λιτάνευση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος του Οσίου Σάββα, και τέλος εντός της Ιεράς Μονής θα τελεσθεί δέηση στο Παρεκκλήσιο του Οσίου, προ του Ιερού Σκηνώματος, του Οσίου Πατρός ημών και Θεοφόρου Σάββα του εν Καλύμνω, υπέρ των όπου γής και εν θαλάσση ευρισκομένων αδελφών ημών Καλυμνίων και λοιπών Δωδεκανησίων.
Το εσπέρας και ώρα 6:00΄ μ.μ. θα ψαλεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων, όπου θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης μας και θα ομιλήσει ο πανοσιολ. αρχιμ. π. Νεκτάριος Πόκιας, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ταξιάρχου Μιχαήλ του Θαρρενού, με θέμα: «ο Όσιος Πατήρ ημών Μελέτιος ο Ρόδιος», ο οποίος προσφάτως κατετάγει στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας μας, υπό του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου.
Τέλος, ο Μητροπολίτης μας θα κλείσει τον κύκλο των κατά Κυριακή Κατανυκτικών Εσπερινών και Ομιλιών.
Γνωρίζουμε δε ότι, η Ναυτιλιακή Εταιρεία "Δωδεκάνησος Seaways" του κ. Γεωργίου Σπανού, προς εξυπηρέτησιν των προσκυνητών από Ρόδο, Σύμη, Κω προς Κάλυμνο, θα κάνει έκτακτα δρομολόγια το Σάββατο 5.4.2014 και Κυριακή 6.4.2014 (τηλέφωνο εταιρείας: 22410 70590).
Ο Εσπερινός της Εορτής του Αγίου Σάββα, θα αναμεταδοθεί από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας του Πειραιά, μέσω του Εκκλησιαστικού Σταθμού Καλύμνου "Αλήθεια FM", ως επίσης και από τα τοπικά κανάλια «Αιγαίο TV» και «12 ΤV».

(φωτο αρχείου)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ & ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ
ΛΕΡΟΣ 85400
πικοινωνία: τηλ.22470232112247023211 – φαξ. 2247022339
Διαδίκτυον: www.im-leka.gr , e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

_________________

 

ΠΡΟΣ  Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Η ΑΡΓΩ έχει ηλεκτρονική διεύθυνση   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Αν έχετε καμιά είδηση (όπως , για παράδειγμα, το πιο πάνω πρόγραμμα της εορτής του Οσίου Σάββα), μπορείτε να την στέλνετε και στην ΑΡΓΩ.

Ευχαριστώ

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Argo Kalymnos