The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτική παρέμβαση Ρούσσου με επιστολή διπλής ανάγνωσης Κύριο

Μια επιστολή του ο τέως δήμαρχος κ. Γ. Ρούσσος (9.3.14), προς υποψήφια δημ. σ/λο,

με θέμα τον αλιευτικό τουρισμό, ξεπερνάει το πεδίο των προτάσεων και εισβάλλει πανηγυρικά στον στίβο των πολιτικών εξελίξεων, στην  πρώην παράταξή του και στον ευρύτερο χώρο όλων  των δημοτικών παρατάξεων. Δημοσιεύουμε την επιστολή αυτούσια, αλλά εισαγωγικά  θέλω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις, τις βασικές.

Ι.    Σε μια πρώτη ανάγνωση της επιστολής του βλέπουμε καθαρά ότι  ο κ. Ρούσσος  εκφράζει  την αγωνία του για την αναπτυξιακή πορεία του νησιού και με τις προτάσεις του ανοίγει ένα τεράστιο κεφάλαιο της τοπικής οικονομίας, τον αλιευτικό τουρισμό. Όλοι βέβαια οι υποψήφιοι δήμαρχοι με πρώτη τη δημοτική Αρχή,  έχουν στα προγράμματά τους τον αλιευτικό τουρισμό, αλλά… μόνο στα προγράμματα. 

Από μια άποψη, λοιπόν, ο κ. Ρούσσος, με τόση δουλειά που έχει κάνει για τα θέματα αλιείας, δικαιολογημένα επανέρχεται, πιθανόν με την ελπίδα να δώσει ώθηση στο θέμα και να ανοίξει έναν δημόσιο διάλογο. Αυτή είναι η μία ανάγνωση της επιστολής.

ΙΙ.   Η δεύτερη ανάγνωση βγάζει βαθύτερο πολιτικό νόημα, που πρέπει να είναι και ο δεύτερος θεματικός στόχος, ο μη ομολογημένος αλλά «ορατός», του κ. Ρούσσου.  Επιγραμματικά θα λέγαμε ότι ο κ. Ρούσσος επανέρχεται στην ενεργό πολιτική. Επανέρχεται και μάλιστα δριμύτερος.  Και, πιστεύω,  δεν εννοεί την επάνοδό του ως συμβουλευτική συμπαράσταση στους σημερινούς αρχηγούς των πολιτικών παρατάξεων, αλλά κάτι παραπάνω…

Ερωτήσεις

1.    «Μα, ο Ρούσσος δεν εγκατέλειψε την πολιτική;»  Θα ερωτήσει, ίσως, κάποιος.  Έχει βάση αυτή η ερώτηση, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που ξαναπαντρεύτηκαν τη γυναίκα που είχαν χωρίσει, γιατί ανακάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι μαζί της και δεν μπορούσαν να ζήσουν χωρίς αυτή.   

2.     «Καλά,  την παράταξή του δεν την παρέδωσε στον κ. Μαστροκούκο;» Να μια άλλη ερώτηση αναμενόμενη. Αλλά και εδώ η απάντηση είναι εύκολη. Το τιμόνι του πλοίου της παράταξης δεν το έδωσε στον κ. Μαστροκούκο ο ίδιος ο κ. Ρούσσος, αλλά τα μέλη της δημοτικής του ομάδας, από την οποία, ως φαίνεται, πιστεύει ότι  είχε πάρει «αναρρωτική άδεια»  για λόγους υγείας. Μετά την «αναρρωτική» , συνήθως…  ο καπετάνιος επανέρχεται, αν είναι παθιασμένος με τη θάλασσα….

3.   «Πράγματι, ο κ. Ρούσσος ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημα υγείας που τον απομάκρυνε από την αρχηγία της παράταξης»;  Ορθή η ερώτηση, αλλά αδυνατώ να απαντήσω. Να το πάρετε τηλέφωνο, για να μάθετε «τι θέλει να πει ο ποιητής».

4.    «Και τώρα βρήκε, πάνω στη φωτιά της προεκλογικής περιόδου, να χτυπήσει» με την παρέμβασή του αυτή;  Μήπως  η πρωτοβουλία του ευνοεί τον Διακομιχάλη και συνεργεί στην επανεκλογή του;»  Σωστή κι αυτή η ερώτηση, την οποία, φαντάζομαι,  ο κ. Ρούσσος θα την περιμένει από την πρώην παράταξή του, η οποία βρίσκεται προ των θυρών του δημοτικού μεγάρου.   Πιθανόν να έστειλε τώρα απλώς ένα μήνυμα  και να επανέλθει μετά τις εκλογές. Αλλιώς, θα κάνει «καταστροφικό παιχνίδι»  και για την παράταξή του και για την Κάλυμνο…

5.    «Ο κ. Μαστροκούκος και η παράταξη ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  θα αντιδράσει».  Απίθανο. Αποκλείεται να ρίξει λάδι στη φωτιά. Είναι δυνατόν να αφήσει τις εκλογές και να επιδοθεί  στην ομφαλοσκόπηση;

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΡΟΥΣΣΟΥ

 

Μαθηματικός – τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

9.3.2014

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Προς: Τσάκου Γεωργία , υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο της δημοτικής παράταξης ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στις Δημοτικές Εκλογές – 2014

 

Κοινοποίηση: Όπως ο πίνακας κοινοποίησης

 

Θέμα: Αλιευτικός Τουρισμός

 

Αγαπητή Γεωργία όπως με ενημέρωσες σήμερα τηλεφωνικά , σου έχει ανατεθεί από τον Γιάννη Μαστροκούκο η προεργασία για την  διαμόρφωση της θέσης της παράταξης ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , για τον Αλιευτικό Τουρισμό και μου ζήτησες «να σου στείλω σχετικό υλικό που πιθανόν να διαθέτω» .

Ανταποκρινόμενος στο ανωτέρω αίτημα και κρίνοντας ότι το αίτημά σου είναι μια καλή ευκαιρία υπεύθυνης συμβολής μου στην σχετική συζήτηση , σου αποστέλλω κοινοποιώντας συγχρόνως την απάντησή μου προς όλους τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλακέντες ή εμπλεκόμενους , τα ακόλουθα κείμενα:

1.Το Δελτίο Προτεινόμενου Έργου (Μελέτης) που είχαμε ετοιμάσει στο τέλος του 2009 , όπως αυτό συντάχθηκε κατ’ εντολή και οδηγίες μου ως τότε Δημάρχου Καλυμνίων , από την τότε ειδική συνεργάτιδά μου κα. Σαμίου Διαμάντω . Στο δελτίο αυτό σημειώνεται αυτολεξεί ότι:  «Στόχοι και Συνοπτική Περιγραφή Έργου ύπαρξη ισχυρής αλιευτικής , σπογγαλιευτικής και καταδυτικής παράδοσης και  οικονομίας και του αντίστοιχου πολιτισμού και τρόπου ζωής αποτελούν βασικές υπάρχουσες συνθήκες για την ανάπτυξη του Αλιευτικού τουρισμού. Με το έργο αυτό θα γίνει μια μελέτη που θα παρουσιάζει την διεθνή εμπειρία και αντίστοιχες καλές πρακτικές, θα περιγράφει τις υπάρχουσες ευκαιρίες και δυνατότητες στην Κάλυμνο , θα προτείνει διαδικασίες και θεσμικές αλλαγές , θα επιδοτεί μια πιλοτική εφαρμογή ενός πειραματικού προγράμματος , θα διατυπώνει συμπεράσματα και οδηγίες πρακτικής και γρήγορης ανάπτυξης του τομέα.»

 

2.Τον Νόμο Νικητιάδη για τον Αλιευτικό Τουρισμό και την Σχολή Δυτών Καλύμνου (Ν. 4070/201212-ΑΡΘΡΑ 174 ΕΩΣ ΚΑΙ 184) που με εντολή , καθοδήγηση και επίσημη κυβερνητική ευθύνη του κ. Νικητιάδη  , συντάχθηκε στην υπηρεσία του από εμένα και του οποίου με επίσημη εντολή του , χειρίστηκα όλη την διαδικασία διαβούλευσης , εισήγησης και ψήφισης του τελικά από την Βουλή των Ελλήνων  , ως ειδικός συνεργάτης του Γιώργου Νικητιάδη όταν ήταν Υφυπουργός Τουρισμού-Πολιτισμού .

 

Συμπληρωματικά και διευκρινιστικά επισημαίνω σε σχέση με το θέμα και τα ανωτέρω 2 κείμενα ότι:

1. Άρα υπήρχε προγραμματισμός δράσης από τον Δήμο Καλυμνίων , πριν την ύπαρξη θεσμικού πλαισίου , και μάλιστα με πρωτοπόρο τρόπο , δηλαδή με την προγραμματική προετοιμασία εκπόνησης μιας τοπικής μελέτης που θα στήριζε την θεσμοθέτηση οποιωνδήποτε απαιτούμενων νομοθετικών ρυθμίσεων σε επίπεδο χώρας. Αυτή η μελέτη θα χρηματοδοτείτο από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας (ΕΠΑΛ) του ΕΣΠΑ εφόσον κερδίζαμε τις εκλογές του 2010 και τα αποτελέσματά της θα έβαζαν την Κάλυμνο μπροστά , στις εξελίξεις που θα καθόριζαν τις όποιες αποφάσεις του Κράτους. Ο Προγραμματισμός αυτός κατοχυρώθηκε και ισχύει ομόφωνα έως και σήμερα αφού εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2010-2013 του Δήμου μας (που συντάχθηκε και αυτό για πρώτη φορά από εμάς) το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ και επαναλήφθηκε το ίδιο με νέα ψήφισή του από την Δημαρχία Διακομιχάλη. Όμως ποτέ μέχρι σήμερα δεν προχώρησε η εκπόνηση αυτής της μελέτης κάτι που θα μπορούσε να γίνει τα τρία τελευταία χρόνια με χρηματοδότηση είτε από την ΠΝΑ ή από το ΕΠΑΛ.

2. Ενώ δεν έγινε αυτή η μελέτη γιατί χάσαμε τις εκλογές , έτυχε στην συνέχεια να γίνω ειδικός συνεργάτης του Γιώργου Νικητιάδη το 2011. Ο Γιώργος Νικητιάδης μου ενέθεσε εκτός των άλλων και την συνολική ευθύνη για την σύνταξη και εισήγηση αυτού του Νόμου κάτι που ολοκληρώθηκε το 2012. Αυτό το κάναμε χωρίς να έχουμε αυτή την μελέτη που αν υπήρχε θα επέτρεπε την άμεση (διά του νόμου) χρηματοδότηση πιλοτικής εφαρμογής του αλιευτικού τουρισμού στην Κάλυμνο....... Στην συνέχεια άλλαξε η Κυβέρνηση οπότε η προσπάθεια έμεινε μέχρι σήμερα ανολοκλήρωτη μεν αλλά και αρκετά προχωρημένη γιατί προλάβαμε και ψηφίστηκε ο Νόμος που πλέον ισχύει.

3. Ήταν πολύ σημαντική η συμβολή του Γιώργου Κατσοτούρχη στην δημιουργία του Νόμου για τον Αλιευτικό Τουρισμό με μια σχετική προεργασία που είχε κάμει πριν από την ενασχόληση την δική μου στο Υπουργείο . Την προεργασία αυτή την αξιοποίησα σε συνεργασία μαζί του και με την έγκριση του κ. Νικητιάδη , στην τελική διαμόρφωση του Νομοσχεδίου ως την σημαντικότερη από τις παρεμβάσεις που έγιναν στο πλαίσιο της σχετικής Δημόσιας Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης που συντόνισα. Επίσης ήταν πολύ σημαντική η συνεργασία μου με τον Παντελή Γιωργαντή για την κατοχύρωση της σπογγαλιείας και των καταδύσεων από σπογγαλιευτικά σκάφη ως μέρος του αλιευτικού τουρισμού . Με αυτό τον τρόπο ανοίξαμε – ρυθμίσαμε έμμεσα και την πραγματοποίηση καταδυτικού τουρισμού από τα επαγγελματικά σπογγαλιευτικά σκάφη ως ιδιαίτερη μορφή αλιευτικού τουρισμού. Αυτό δίνει προφανώς  τρομερό συγκριτικό πλεονέκτημα στην Κάλυμνο (αυθεντική εμπειρία κατάδυσης από σπογγαλιευτικό σκάφος!!! Το όνειρο της Κατερίνας Κλωνάρη υπό το γενικό moto: Therealislandexperience που είχαμε καθιερώσει ως κεντρικό τουριστικό moto της Καλύμνου)

4. Με την ευκαιρία του Νόμου για τον Αλιευτικό Τουρισμό  εκτός από την για πρώτη φορά ρύθμιση αυτού,  ο κ. Νικητιάδης με την εργασία και εισήγηση μου ως ειδικού συνεργάτη του ( και με την συνεχή σχετική με το θέμα συνεργασία του Παντελή Γιωργαντή) έδωσε οριστική επίλυση στο πρόβλημα των τρόπων χρηματοδότησης της Σχολής Δυτών Καλύμνου κάτι που σε συνδυασμό με την χορήγηση των απαιτουμένων 25.000 ευρώ για το 2013  από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την στήριξη του κ. Σταυλά και του Περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη και βέβαια την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο , οδήγησε στο να γίνει εφικτή η επαναλειτουργία της Σχολής το 2013 μετά από 8 χρόνια που ήταν κλειστή (όχι με δική μας ευθύνη)Η συνολική διαδικασία εφαρμογής του Νόμου από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες υποστηρίχθηκε και στην παραμικρή της λεπτομέρεια από εμένα δωρεάν προς τον Σύλλογο Δυτών Καλύμνου κατά το 2ο εξάμηνο του 2012 και όλο το 2013  , εκ μέρους της επιχείρησης της κόρης μου που υπέγραψε συμφωνητικό δωρεάν παροχής υπηρεσιών υποστήριξης με τον σύλλογο για την υλοποίηση του Νόμου αυτού και την επαναλειτουργία της Σχολής Δυτών. Επίσης κατά το 2ο εξάμηνο του 2013 , έχει ολοκληρωθεί η όμοια συνεργασία μου με τον κ. Σταυλά Κώστα και τον Γιωργαντή Παντελή και ήδη έχουν εγκριθεί με την στήριξη του κ. Μαχαιρίδη από την Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου  τα επόμενα 25.000 ευρώ για την 2η λειτουργία της Σχολής Δυτών εντός του 2014 , αλλά επισημαίνω ότι εν συνεχεία (την 31/12/13) έληξε η ισχύς του συμφωνητικού της επιχείρησης της κόρης μου με τον Σύλλογο Δυτών Καλύμνου και μη υπαρχούσης πλέον σχετικής αρμοδιότητας σε εμένα δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία του θέματος για το 2014 (σημειώνω ότι ήδη υπάρχει καθυστέρηση για την κανονική 2η λειτουργία της Σχολής που έπρεπε να συντελεστεί εντός του Φεβρουαρίου 2014)

5.Σήμερα διαθέτουμε λοιπόν δικό μας Ισχύοντα Νόμο για τον Αλιευτικό Τουρισμό (Ν. 4070/2012-ΑΡΘΡΑ 174 ΕΩΣ ΚΑΙ 184) . Δεν είμαστε στο μηδέν!!!!!! Είμαστε στο 90%

6.Αυτό που λείπει (από το 2012) είναι η σύνταξη και θεσμοθέτηση του προβλεπόμενου , από τον ανωτέρω νόμο , Προεδρικού Διατάγματος για τον τρόπο έκδοσης της Άδειας Αλιευτικού τουρισμού από τον Λιμενάρχη. Μόλις βγει αυτό το ΠΔ , όποτε βγει ,  αμέσως ξεκινά ο Αλιευτικός Τουρισμός.!!!!!!!

7. Η Κάλυμνος πρέπει έως τότε να εκμεταλλευτεί τον μεσολαβούντα χρόνο και να ετοιμάσει αυτή την μελέτη που προγραμματίσαμε από το 2009 , ώστε να μπορέσει να επωφεληθεί πρώτη από την σχετική δυνατότητα με ολοκληρωμένο , καινοτόμο και μαζικό τρόπο και έτσι να κατοχυρώσει την θέση που της αξίζει ως Το Κέντρο του αλιευτικού τουρισμού όχι μόνο στην Δωδεκάνησο και το Αιγαίο ολόκληρο αλλά στο σύνολο της χώρας και ως ένα από τα σημαντικά κέντρα αλιευτικού τουρισμού σε ευρύτερο Μεσογειακό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. (Προς αυτή την κατεύθυνση ίσως φανεί χρήσιμη η πτυχιακή αρχιτεκτονική μελέτη-πρόταση των Πολύμνια Ρούσσου και Σιούτου Ειρήνης  , η οποίο μελέτη προτείνει την μετατροπή των υπαρχόντων εγκαταστάσεων του συνολικού χώρου της Ιχθυόσκαλας Καλύμνου σε Κέντρο Αλιευτικού Τουρισμού. (αυτό μπορεί να ενσωματώσει την λειτουργία του τυποποιητηρίου ψαριών του ΚοινΣΕΠ των γυναικών που εν τω μεταξύ ήδη λειτουργεί εκεί))

 

Τελειώνοντας και για χάρη της ιστορικής τεκμηρίωσης , χρήσιμης για τις  νεώτερες γενιές , επισημαίνω ότι όλα τα ανωτέρω (και όχι μόνο)  είχαν αφετηρία  τα σχετικά προγραμματικά κείμενα και την πρακτική δουλειά της περιόδου της Επαρχιακής και αντιπολιτευτικής μου θητείας (με συνδιαμορφωτές τους Κατσοτούρχη , Μπούκη , Λελέκη και Κλωνάρη Κ για τον Αλιευτικό και Καταδυτικό Τουρισμό και όλα τα σχετικά θέματα) όπως αυτά εμπλουτίστηκαν στην συνέχεια , κατά την διάρκεια της περιόδου που είχαμε την ευθύνη του Δήμου .με τις εμπειρίες , γνώσεις ,ερεθίσματα , εισηγήσεις , πολύ δουλειά όλων των συνεργατών μου και ιδίως του πρωτοπόρου και πρωτόγνωρου για την Κάλυμνο τεράστιου έργου προώθησης , καθιέρωσης και αποδοχής του εναλλακτικού τουρισμού  της τότε δημοτικής Συμβούλου , υπεύθυνης για  τον Τουρισμό , Κλωνάρη Κατερίνας και στην συνέχεια από την Χαλκίτη Ειρήνη που την διαδέχθηκε  συνεχίζοντας την προσπάθεια και προσφέροντας με την σειρά της τα δικά της ιδιαίτερα σημαντικά χαρακτηριστικά. 

Προφανώς με τα ανωτέρω δεν εξαντλείται το θέμα αλλά θεωρώ ότι είναι αρκετά στην παρούσα φάση για τον σκοπό για τον οποίο ζητήθηκε η συμβολή μου.

 

Ελπίζω με την παρούσα παρέμβαση μου να συμβάλω στην δημιουργική προεκλογική και μετεκλογική συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το τόσο σημαντικό θέμα του Αλιευτικού Τουρισμού ως συγκριτικό αναπτυξιακό πλεονέκτημα της Καλύμνου

Με εκτίμηση

Γιώργος Α Ρούσσος

Μαθηματικός – τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

5 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιάννης δημοσιεύθηκε από Γιάννης

    Aυτό μάλλον ήθελε να πει ο ποιητής...

  • Σύνδεσμος σχολίου maria δημοσιεύθηκε από maria

    Aυτό που καταλάβαμε όλοι λοιπόν, είναι ότι εφόσον ενσωματωθούν τα στοιχεία του Ρούσσου στο πρόγραμμα Μαστροκούκου...το πρόγραμμα θα ανήκει στο Ρούσο!!

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Οι παρατηρήσεις μου δεν αναφέρονταν στο ποιος είναι κοντά στη νίκη, αλλά στα μηνύματα της επιστολής Ρούσσου και στις παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια παρέμβαση. Ξαναδιάβασε τις παρατηρήσεις μου.

  • Σύνδεσμος σχολίου ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΟΡΦΙΑΣ δημοσιεύθηκε από ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΟΡΦΙΑΣ

    Ερώτηση 4: προ των θυρών η παραταξη μαστροκουκου;;
    κ. ΤΡΙΚΟΙΛΗ εγώ νομίζω πως η παραταξη που αναφέρεστε
    Ειναι απέναντι στο πεζοδρόμιο ακόμα και όχι προ των
    Θυρών!
    Πιστεύω πως η παρομοιώση αυτη σας προκύπτει απο το
    Κρυφό (γκάλοπ) που έχετε στα χέρια σας!
    Γιατί τα 3 πετυχημένα γκάλοπ σε αριθμό ψήφων που έχετε κάνει στη σελίδα σας αλλά λένε!

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Για μεγαλύτερη στήριξη των εκτιμήσεών μου περί διπλής ανάγνωσης που δίνει η επιστολή Ρούσσου, παραθέτω τον πίνακα στους οποίους κοινοποιεί ο κ. Ρούσσος την επιστολή του αυτή: 18 + ΜΜΕ!! Βλέπουμε (α) την αγωνία μεν του κ. Ρούσσου για το σοβαρό θέμα του αλιευτικού τουρισμού που "τελεί εν υπνώσει", αλλά και (β) τον σκοπό της επιστολής του. Μια απλή επιστολή για την ενημέρωση υποψ. δημ. σ/λου, που θα μπορούσε να ενημερωθεί και από τον αρχηγό της, τον κ. Μαστροκούκο, παίρνει μια πρωτοφανή δημοσιότητα.
    ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
    1. Γεώργιο Νικητιάδη , τ. Υφυπουργό Τουρισμό Πολιτισμού – Τουρισμού , τ. Βουλευτή Δωδεκανήσου.
    2. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μαχαιρίδη Ι
    3. κ. Σταυλά Κώστα , Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου
    4. Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Διακομιχάλη Δ και υποψήφιο Δήμαρχο
    5. κ. Μαστροκούκο Ιωάννη , δημοτικό σύμβουλο , Επικεφαλής δημοτικής παράταξης Κάλυμνος-Ενότητα-Αναγέννηση , Υποψήφιο Δήμαρχο
    6. κ. Γαλουζή Ιωάννη , δημοτικό σύμβουλο , Επικεφαλής δημοτικής παράταξης Νέα Κάλυμνος , Υποψήφιο Δήμαρχο
    7. κ. Μαύρο Γεώργιο , δημοτικό σύμβουλο , Επικεφαλής δημοτικής παράταξης Η Κάλυμνος Αλλάζει , Υποψήφιο Δήμαρχο
    8. κ. Χούλλη Σάκη , Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση , Υποψήφιο Δήμαρχο
    9. Μπούκη Μιχαήλ , δημοτικό σύμβουλο , τ. Πρόεδρο του ΔΛΤ Καλύμνου , τ. Αντιδήμαρχο και νυν υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο
    10. Λελέκη Μιχαήλ , δημοτικό Σύμβουλο , τ. Πρόεδρο της ΑΝΕΚ και νυν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο
    11. Πρόεδρο Αλιευτικού Συλλόγου Καλύμνου κ. Κατσοτούρχη Γ , Περιφερειακό Σύμβουλο και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο
    12. Μαραγκό Δημήτρη , περιφερειακό σύμβουλο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο
    13. Λοιπούς Δημοτικούς Συμβούλους Καλύμνου (διά των επικεφαλής των παρατάξεων τους)
    14. Πρόεδρο Συλλόγου Δυτών Σπογγαλιέων Καλύμνου κ. Γιωργαντή Παντελή , υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο
    15. Συλλόγους Τουριστικών επαγγελμάτων Καλύμνου
    16. κα. Σαμίου Αδαμαντία , τ. ειδική συνεργάτιδά μου , (εργασθείσα για το θέμα) ως Δημάρχου Καλυμνίων , υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο
    17. Λοιπούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Καλύμνου (διά των επικεφαλής των παρατάξεων τους)
    18. κες Κλωνάρη Κατερίνα και Χαλκίτη Ειρήνη τ. υπεύθυνες Τουρισμού του Δήμου Καλυμνίων
    19. ΜΜΕ Καλύμνου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos