The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μαζική και η συγκέντρωση του Δημ. Διακομιχάλη Κύριο

Ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης,  στην προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε

 την Κυριακή το απόγευμα, 16.3.14, στην ισόγεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, παρουσίασε τους 34 (από τους 41)  υποψήφιους δημ. σ/λους της  παράταξής του.

Η συγκέντρωση ήταν αρκετά μαζική όμως, λίγο πάνω λίγο κάτω, ισοδύναμη με τον όγκος που είχαν οι συγκεντρώσεις των άλλων υποψ. δημάρχων,  των κ.κ. Γ. Μαστροκούκου, Γ. Γαλουζή και Μ. Μαύρου –αυτή του κ . Σ. Χούλη (Λαϊκής Συσπείρωσης – ΚΚΕ), κατά το αναμενόμενο, ήταν μικρότερη.

Η αίθουσα χωράει περίπου 200 και  είναι σχετικά εύκολο  να την γεμίζει προεκλογικά μια δημοτική παράταξη, όταν παρουσιάζει μεγάλο αριθμό υποψηφίων δημ. σ/λων. Προπάντων μάλιστα, όταν η παράταξη, όπως αυτή του κ. Διακομιχάλη, έχει κάνει μεγάλη εξόρμηση σε Πόθια και Χωριό, για να προσκαλέσει τους πολίτες  στην προεκλογική του συγκέντρωση. Γι’ αυτό και, από αυτή τη σκοπιά κρινόμενη η συγκέντρωση, θεωρείται βέβαιο ότι δε θα ικανοποίησε και πολύ ούτε τον ίδιο τον κ. Διακομιχάλη. Σίγουρα θα περίμενε ένα μικρό «χαλασμό».    

Και στα πρόσωπα δεν αιφνιδίασε ο κ. Διακομιχάλης. Ήταν οι εκλεγμένοι του δημ. σ/λοι (πλην τριών), παλιοί του υποψήφιοι  και τα νέα πρόσωπα, σαν τους κ.κ. Αντ. Κουντούρη (πρώην νομ. σύμβουλο), Στ. Συμεωνίδη, γυμναστή-προπονητή, κάτοικο Αθήνας, καθώς και  μερικά νέα παιδιά που δεν μπορούν να θεωρηθούν έκπληξη. Καυχήθηκε ότι με αυτά τα πρόσωπα θα βγάλει την Κάλυμνο από το αδιέξοδο και θα την προχωρήσει στην ανάπτυξη.

Αλλά και στο λόγο του ο κ. Διακομιχάλης επανέλαβε τον εαυτό του για άλλη μια φορά. Ήταν ο ίδιος των τηλεοπτικών του εμφανίσεων, χωρίς να πει κάτι το καινούριο και με επίλογο το γνωστό «μετά από μένα το χάος».

Ξεκίνησε με το περιλάλητο  χρέος που παρέλαβε, ανεβάζοντάς το, συνολικά στα 13 εκ. €, ενώ στη συνέχεια είπε ότι το χρέος του Δήμου, χρέος των 10,8 εκ. € το μείωσε στα 2,5 εκ. €, χωρίς να διευκρινίσει  πώς μίλησε στην αρχή για 13 εκ. € και μετά για 10 εκ. €.  Ακόμη, σχεδόν όλα τα έργα και τις δράσεις του αναφέρθηκαν ως «άυλες ενέργειες».

Στον προγραμματισμό του δεν ανέφερε τίποτα το καινούριο.  Επανήλθε στην αυτεπιστασία και στις ιαματικές πηγές. Για την αφαλάτωση άλλαξε γραμμή, καθώς αντί για τη μεγάλη μονάδα που έλεγε τα προηγούμενα χρόνια, τώρα εξάγγειλε την ίδρυση 3 μικρών μονάδων, κατά περιοχή, και άλλες 2, μια στην Τέλεντο και μια στην Ψέριμο.   

Για την οικονομική του διαχείριση επανέλαβε το επίτευγμά του να «συμμαζέψει» τα οικονομικά και τις σπατάλες της προηγούμενη δημ. Αρχής, του κ. Ρούσου,  με την εξοικονόμηση 800.000 €.  Και αυτό μέσα από τη μεγάλη οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρας μας.  Παρέλειψε όμως να πει με πόσους δημοτικούς υπαλλήλους  παρέλαβε το Δήμο, με πόσο δηλαδή βάρος μισθοδοσιών, και, μετά (α) πόσοι  βγήκαν στη σύνταξη, (β) πόσο μειώθηκαν οι μισθοί των υπαλλήλων, για να σουμάρει … και εδώ το ύψος του ποσού από το οποίο απαλλάχτηκε ο Δήμος.  Αλλά γι’ αυτή την πλευρά  του «φεγγαριού» ούτε οι αντιπολιτεύσεις κάνουν λόγο.  

Για τη συγχώνευση της Χώρας με τη την Πόθια, δεν είπε λέξη. Ούτε παρουσίασε όραμα και σχέδιο για την αξιοποίηση του Κάστρο της Χώρας, στην προοπτική της τουριστικής ανάπτυξης. 

Αντίθετα, επανέλαβε την, προ μηνών, σύλληψή του για τη νέα μορφή τουρισμού, το «φωτογραφικό τουρισμό»(!!).  Επίσης, μίλησε για τις αρχαιολογικές ανασκαφές που θα κάνει στην Κάλυμνο  η Καναδική Αρχαιολογική Υπηρεσία. Μια ιστορία, καθαρό παραμύθι. Όπως παραμύθι είναι η «επέκταση»(!) του διαδρόμου προσγειώσεων/απογειώσεων στο αεροδρόμιο Καλύμνου. Τέλος, για την ΑΝΕΚ, τις ζημιές στις μηχανές κ.α. δεν είπε κουβέντα.  

Γενικά, ο κ. Διακομιχάλης απέφυγε τους υψηλούς τόνους και τις προκλήσεις. Καθαρά προεκλογική τακτική.   

Οι υποψήφιοι δ.σ. του κ. Διακομιχάλη

1.  ΑΝΑΠΛΙΩΤΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2.  ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

3.  ΒΡΟΝΤΟΥ  ΚΑΛΛΙΟΠΗ

4.  ΓΑΒΑΛΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5.  ΓΑΡΓΑΛΗΣ  ΘΕΜΕΛΗΣ

6.  ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ  ΝΙΚΗΤΑΣ

7.  ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

8.  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΠΑΝΤΕΛΗΣ

9.   ΕΡΓΑΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ

10. ΖΑΧΑΡΙΟΥ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ

11. ΖΩΙΔΗΣ  ΠΑΝΤΕΛΗΣ

12. ΗΛΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

13. ΚΑΛΟΜΟΙΡΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ

14. ΚΑΤΣΟΤΟΥΡΧΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

15. ΚΟΠΑΝΕΖΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

16. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ

17. ΛΕΒΕΝΤΗΣ  ΜΑΝΩΛΗΣ

18. ΜΑΚΑΡΟΥΝΑ  ΝΟΜΙΚΗ

19. ΜΟΥΓΚΡΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ

20. ΞΥΠΟΛΥΤΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

21. ΠΕΡΟΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

22. ΠΕΤΡΑΚΗΣ  ΜΑΝΩΛΗΣ

23. ΠΟΝΗΡΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ

24. ΣΕΜΠΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

25. ΣΚΥΛΛΑ  ΓΑΛΑΤΙΑΝΗ

26.  ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ

27. ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

28. ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ

29. ΤΣΕΡΟΣ  ΗΛΙΑΣ

30. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ  ΘΕΟΧΑΡΗΣ

31. ΤΥΡΙΚΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

32 . ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

33.  ΧΟΥΡΔΑ  ΕΥΔΟΚΙΑ

34.  ΨΑΡΟΜΠΑ  ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ

 

  

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου MICHAEL MILONAS δημοσιεύθηκε από MICHAEL MILONAS

    THA...THA,THA,THATHATHATHATHATHA,THA.........KALYMNIOI , THATHATHATHATHATHA, EGO EIMAI O ENAS KAI MONADIKOS ,THATHATHATHA,THA,THA,KAI XANA THA GIA NA ME MATHETE KALYTERA.

  • Σύνδεσμος σχολίου Μικές Β. Ρήγας δημοσιεύθηκε από Μικές Β. Ρήγας

    Ακομα και μια απλή συγκέντρωση όπως αυτή έδειξε το πώς λειτουργεί η σημερινή δημοτική αρχή:
    Προχειρότητα, φανφάρες, ανοργανωσιά, μερικοί πιο "ίσοι" απο άλλους, επιλεκτική παρουσίαση αριθμών, και ξανά μια σωρεία υποσχέσεων μεταλλαγμένων βέβαια σήμερα αφού τις έχουμε ξανακούσει στο παρελθόν.
    Αυτούς θέλουμε να κυβερνούν το νησί μας;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos