Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

1.150 προσλήψεις σε Δήμους & Περιφέρειες έως 18 Απριλίου Κύριο

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ -ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 12-03-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.150 προσλήψεις σε Δήμους & Περιφέρειες έως 18 Απριλίου

Περίπου 1.150 θέσεις αναμένεται να καλυφθούν στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) έως τις 18 Απριλίου 2014, και συγκεκριμένα, 1.000 θέσεις σε Δήμους και 150 σε Περιφέρειες.
Οι τομείς στου οποίους θα γίνουν προσλήψεις είναι αυτοί της Καθαριότητας, της Ύδρευσης / Αποχέτευσης και των Παιδικών Σταθμών.

  • Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις - Η διαδικασία
    Ο φάκελος υποψηφιότητας του κάθε υποψηφίου θα πρέπει να περιλαμβάνει: α) αίτηση, β) φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, γ) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, δ) φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών και πιστοποιητικά εμπειρίας, ανεργίας (αν υπάρχουν).
  • Πώς θα γίνει η επιλογή των υποψηφίων
    Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τα εξής κριτήρια: χρόνος ανεργίας, πολυτεκνία ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, βαθμός τίτλου σπουδών και εμπειρία.
    Η κοινωνία της Καλύμνου πλήττεται όσο ποτέ άλλοτε από την ανεργία. Παρακαλείται ο Δήμος να πράξει τα δέοντα, ούτως ώστε να επωφεληθούν οι άνεργοι όλων των ηλικιών του νησιού μας από το εν λόγω πρόγραμμα. 
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 
    ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΕΝΟΤΗΤΑ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version