Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Μάρτιος 2004

-    Η  «Μάχη των μαχών»  με προϊστορία και  «προηγούμενα». ΠΑΣΟΚ – ΝΔ: 30 χρόνια μονομάχοι Πανελλαδικά- Δωδ/σιακά- Καλυμνιακά.

Όλοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη εκλογική σύγκρουση της 7ης Μαρτίου. Η ΝΔ επιτίθεται, το ΠΑΣΟΚ βγαίνει στην αντεπίθεση, το ΚΚΕ εμφανίζεται συμπαγές, ο ΣΥΝ μαχητικός και το ΔΙΚΚΙ μένει αθόρυβο.

 

 -   Η Χαρ. Τρικούπη δεν χρειαζόταν να βάλει στην επιτροπή προεκλογικού αγώνα τους δημάρχους και τους επάρχους. Πίστεψε ότι έτσι θα συσπείρωνε το ΠΑΣΟΚ, με τα ίδια και πάλι υλικά; Όχι, δεν συμβαίνει βέβαια κάτι τέτοιο. Οι κατά τόπους υποψ. βουλευτές είναι αυτοί που θέλουν τους φίλους που έχουν χρόνια τώρα. Αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται.

 

 -   Ολοκληρωμένο πρόγραμμα 2 δις. δρχ. για αναπλάσεις, εξωραϊσμούς καταστημάτων και αναβάθμιση περιοχών του Χωριού ετοίμασε ο Δήμος. Τη μελέτη και προώθηση του πολυεπίπεδου αυτού προγράμματος ανάλαβε ο τεχνικός σύμβουλος του Δήμου Καλυμνίων κ. Ρώτας. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. μέσω Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες.

 

 -   Με καθυστέρηση 14 μηνών και ύστερα από εισαγγελική εντολή ο τ. δήμαρχος κ. Διακομιχάλης παρέδωσε το Δημοτικό Ραδιόφωνο στο δήμαρχο κ. Ρούσσο. Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα για τον κ. Ρούσσο: η κατάσταση του σταθμού είναι άθλια, χρειάζεται συγκρότηση νέου Δ.Σ., πρόσληψη προσωπικού, προσέλκυση άμισθων συνεργατών και δημοσιογραφική λειτουργία του ραδιοφώνου.  

                                                                                                                     Wink

 

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version