Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Μάρτιος 2004

-    Η  «Μάχη των μαχών»  με προϊστορία και  «προηγούμενα». ΠΑΣΟΚ – ΝΔ: 30 χρόνια μονομάχοι Πανελλαδικά- Δωδ/σιακά- Καλυμνιακά.

Όλοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη εκλογική σύγκρουση της 7ης Μαρτίου. Η ΝΔ επιτίθεται, το ΠΑΣΟΚ βγαίνει στην αντεπίθεση, το ΚΚΕ εμφανίζεται συμπαγές, ο ΣΥΝ μαχητικός και το ΔΙΚΚΙ μένει αθόρυβο.

 

 -   Η Χαρ. Τρικούπη δεν χρειαζόταν να βάλει στην επιτροπή προεκλογικού αγώνα τους δημάρχους και τους επάρχους. Πίστεψε ότι έτσι θα συσπείρωνε το ΠΑΣΟΚ, με τα ίδια και πάλι υλικά; Όχι, δεν συμβαίνει βέβαια κάτι τέτοιο. Οι κατά τόπους υποψ. βουλευτές είναι αυτοί που θέλουν τους φίλους που έχουν χρόνια τώρα. Αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται.

 

 -   Ολοκληρωμένο πρόγραμμα 2 δις. δρχ. για αναπλάσεις, εξωραϊσμούς καταστημάτων και αναβάθμιση περιοχών του Χωριού ετοίμασε ο Δήμος. Τη μελέτη και προώθηση του πολυεπίπεδου αυτού προγράμματος ανάλαβε ο τεχνικός σύμβουλος του Δήμου Καλυμνίων κ. Ρώτας. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. μέσω Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες.

 

 -   Με καθυστέρηση 14 μηνών και ύστερα από εισαγγελική εντολή ο τ. δήμαρχος κ. Διακομιχάλης παρέδωσε το Δημοτικό Ραδιόφωνο στο δήμαρχο κ. Ρούσσο. Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα για τον κ. Ρούσσο: η κατάσταση του σταθμού είναι άθλια, χρειάζεται συγκρότηση νέου Δ.Σ., πρόσληψη προσωπικού, προσέλκυση άμισθων συνεργατών και δημοσιογραφική λειτουργία του ραδιοφώνου.  

                                                                                                                     Wink

 

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Argo Kalymnos