The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Ο Γιώργος Μαύρος φέρνει τη μεγάλη ανατροπή Κύριο

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιώργος Μαύρος πραγματοποίησε τη δεύτερη προεκλογική του συγκέντρωση,

το απόγευμα της Τετάρτης 26.2.14, στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου.

Η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική. Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα αι πολλοί έμειναν υποχρεωτικά στην είσοδο και τα σκαλιά του Πνευματικού Κέντρου (Π.Κ.).

Πριν περίπου δύο μήνες, στην πρώτη προεκλογική του εμφάνιση ο κ. Μαύρος, στις 8.12.13, είχε παρουσιάσει τους πρώτους 10 υποψήφιους δ.σ. (από τους οποίους ένας δεν παρουσιάστηκε στην εκδήλωση και στη συνέχεια αποχώρησε από την πολιτική κονίστρα). Στη δεύτερή του αυτή εμφάνιση παρουσίασε 24 υποψ. δ.σ. μεταξύ των οποίων 10 γυναίκες.

Στην ομιλία του ήταν σύντομος - όπως πάντα. Δεν κούρασε καθόλου το ακροατήριο. Δεν κατέφυγε σε μεγάλες υποσχέσεις  όπως συνηθίζεται από τους πολιτικούς «παλαιάς κοπής».  –Θεματολογικά, στάθηκε περισσότερο στα θέματα της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής, της καθαριότητας, του τουρισμού, της παιδείας και του πολιτισμού καθώς και σε αναπτυξιακές επιλογές. Πάνω απ’ όλα στο χαρακτήρα της παράταξής του, ότι είναι μια παράταξη νέων ανθρώπων που θέλουν και φιλοδοξούν να προσφέρουν στο νησί τους, χωρίς προσωπικές βλέψεις.

Παρατηρήσεις

1.  Η συγκέντρωση είχε μαζικότητα όση περίπου είχαν και οι συγκεντρώσεις των κ.κ. Γιάννη Μαστροκούκου και Γιάννη Γαλουζή. Έτσι, αποδείχτηκε ότι οι τρεις αυτές συγκεντρώσεις δεν μπορούν να δώσουν προβλέψεις με κάποια βάση. Την αίθουσα του Π.Κ. εύκολα τη γέμισαν και οι τρεις παρατάξεις.

2.  Ο κ. Μαύρος με τον προσεγμένο λόγο του δε μηδένισε το έργο καμιάς δημοτικής Αρχής, απευθυνόταν περισσότερο στη νέα γενιά, υποσχόμενος την αλλαγή στα πολιτικά ήθη και στην άσκηση της πολιτικής.

3.  Οι 24 υποψ. δημ. σ/λοι που παρουσίασε είναι νέοι άνθρωποι, και ηλικιακά και πολιτικά. Πρόσωπα, θα λέγαμε, «της διπλανής πόρτας», της βιοπάλης και του ονείρου για ένα καλύτερο μέλλον στο νησί. Δεν έχει κανέναν/καμιά με εμφανή και δημόσια παρουσία στα κοινά της Καλύμνου. Κατά συνέπεια άφθαρτοι/ες πολιτικά και αυτό που απομένει είναι να (απο)δείξουν ότι κατέχουν από πολιτική ή ενδιαφέρονται ζωηρά να την γνωρίσουν.

4.  Πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι, από τους υποψήφιους του κ. Μαύρου είναι αυτοί που «έτρεξαν» πολύ, στις προηγούμενες δημ. εκλογές, για να στηρίξουν και να φέρουν ψήφους σε μια παράταξη που τους προσέφερε άφθονα «ΘΑ». Τώρα, επειδή απογοητεύτηκαν από τον «αρχηγό», τον εγκατέλειψαν και ζήτησαν στο πρόσωπο του κ. Μαύρου την ανανέωση – είναι και άλλοι που πήγαν στις άλλες δύο παρατάξεις. Αναθερμαίνουν την ελπίδα τους για κάτι νέο στην Κάλυμνο, για μια ομαλή πολιτική ζωή.

5.  Το ότι ο κ. Μαύρος, μέχρι στιγμής, έχει 10 γυναίκες στην παράταξή του, είναι κάτι που τον διαφοροποιεί από τις άλλες παρατάξεις. Αν αυτό είναι κάτι το πολύ σημαντικό, αυτό πρέπει να αποδειχτεί. Το ότι όμως μπόρεσε ο κ. Μαύρος να «επιστρατεύσει» ήδη 10 Καλυμνιές, αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ σπουδαίο.  

6.  Τέλος, το πιο σοβαρό συμπέρασμα που βγήκε από τη συγκέντρωση, είναι ότι η παράταξη Μαύρου θα κάνει τη μεγάλη ζημιά στους φαινομενικά ισχυρούς αυτών των δημοτικών εκλογών αυτών. Οι αθόρυβοι και μαχητικοί νέοι της παράταξής του θα φέρουν τη μεγάλη ανατροπή στα ποσοστά των παρατάξεων. Και οι τέσσερις παρατάξεις: Διακομιχάλη, Μαστροκούκου, Γαλουζή, Μαύρου (η σειρά είναι κατά τη σημερινή τους δύναμη στο δημ. σ/λιο) θα κονταροχτυπηθούν στα ίσα για μια θέση στον «τελικό» της δεύτερης Κυριακής των εκλογών. Η πέμπτη παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης (υποστηριζόμενη από το ΚΚΕ). Το μόνο που τρομάζει την τοπική μας κοινωνία είναι Τα «μέσα» που άρχισαν κιόλας να χρησιμοποιούν οι δήθεν «πεπειραμένοι» των εκλογικών αναμετρήσεων και «καπάτσοι» της πολιτικής.  

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos