Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με τέτοιο όχημα πάνε στο ράλι των δημ. εκλογών; Κύριο

Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για τους πολιτικούς, παραπολιτικούς και λοιπές δυνάμεις.

Οδηγεί σε γελοιότητες. Τα γνωστά-άγνωστα κέντρα, που εξυφαίνουν, δήθεν έξυπνα, κάθε πολιτική δολιότητα, ξαναχτύπησαν την ΑΡΓΩ με νυχτερινή επίθεση στη δημοσκόπηση που έθεσε το ερώτημα: «Ποιος υποψήφιος δήμαρχος θα πάει και στη 2η Κυριακή των εκλογών». Τι τους πείραξε άραγε;

Αποπειράθηκαν να κατασκευάσουν, μέσα σε ένα βράδυ, δικό τους αποτέλεσμα αλλοιώνοντας τα στοιχεία με τη μαζική πρόσθεση ψήφων-μαϊμού (αυτό το είδος, της ψήφου-μαϊμού, το νιώθουν πιο οικείο, πιο οικογενειακό).  Σκεφτείτε να τους δοθεί η ευκαιρία πάνω στην κάλπη! Εκεί να δεις «βία και νοθεία».

Έτσι θα πάνε προς τις εκλογές; Με όχημα-σαράβαλο (φωτο); Δεν άντεξαν την ομαλότητα. Τους εκνεύρισε η φυσιολογική ροή των ψήφων, καθώς προγραμματίσαμε να ψηφίσει ο ίδιος ψηφοφόρος, αν το θελήσει, μετά από 4 μέρες. Τρελάθηκαν… οι άνθρωποι -μάλλον θα είχαν και την προδιάθεση στο σαλτάρισμα.

Μας τηλεφώνησε φίλος της εφημερίδας μας και μας ενημέρωσε για την καταδολίευση που υπέστη το γκάλοπ. Μέσα σε ένα βράδυ έβαλαν, με την "ηλεκτρονική σέσουλα", κοντά 1.000 "σταυρούς προτίμησης", οι αθεόφοβοι. Φυσικά, το κατεβάσαμε αμέσως, και για την ενημέρωση των αναγνωστών μας, για να καταλάβουν τι έγινε ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ (!!!) και για να καταλάβουν τι σημαίνει ΠΑΝΙΚΟΣ, δημοσιεύουμε σε φωτο-άλμπουμ τις φωτο του γκάλοπ πριν και μετά την «επέμβαση». Έχουν πλάκα οι άνθρωποι!

Και το ερώτημα είναι κρίσιμο:  «Ποιοι οι δράστες»;  Προσωπικά, βάζω δυο-τρία ενδεχόμενα και ας μην περιμένει κανείς  να ακούσει από μένα ονομαστική ενοχοποίηση. Έπειτα, και οι αναγνώστες ας βάλουν τη δική τους φαντασία. Εγώ το μόνο που ρωτάω είναι «με τέτοιο όχημα πάνε στις δημοτικές εκλογές»;  Γίνονται επικίνδυνοι για το πολιτικό περιβάλλον.  Άργησαν να σκεφτούνε το ΚΤΕΟ.  Έτσι θα βγούνε στο κυνήγι των ψήφων;

 

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Έκθεση εικόνων

Argo Kalymnos