The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βαθιά νυχτωμένος από διαδίκτυο και φθηνό «πνεύμα» Κύριο

 

Απαντώ αμέσως στο εις βάρος μου σχόλιο του δημάρχου της Καλύμνου, του κ.κ. Διακομιχάλη στο σχόλιο του

που έκανε αυτή τη στιγμή (14.2.14, 3:30΄).

Ειρωνεύτηκε χυδαία το γκάλοπ της εφημερίδας μας, λέγοντας ανοησίες, που καταδεικνύουν το  μικρό πολιτικό του ανάστημα και το πόσο μπορεί να κατέβει η αθλιότητα της πολιτικής.  Συγκεκριμένα ο κ.κ. Διακομιχάλης μας έκανε τις εξής εξυπνάδες. 

1.    Αναφερόμενος, κατ’ επανάληψη,  στο όνομά μου χρησιμοποιούσε ειρωνικά τη παλαιά καλυμνιακή διατύπωση «Σατσελλάρης» αντί Σακελλάρης, που χρησιμοποιούσαν οι Καλύμνιοι της λαϊκής τάξης των αγραμμάτων.  Πίστευε ότι έτσι με υποτιμούσε. Ο εγκέφαλος του μέχρι εκεί φτάνει. Τον διόρθωνε ο δημοσιογράφος ,  μπας και συνέλθει, αλλά εκείνος ήταν ζαλισμένος από τον πυρετό του. 

2.    Μιλώντας σαν άσχετος από διαδίκτυο και ηλεκτρονικές εφημερίδες είπε ότι περιφέρομαι στα στενά της Καλύμνου και κάνω το γκάλοπ αυτό. Μεγαλύτερη μπούρδα δεν μπορούσε να εξαπολύσει.  Πιστεύει ότι οι ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις γίνονται στις γειτονιές!!!  Τον διόρθωσε και πάλι ο δημοσιογράφος  λέγοντάς του ότι δε γίνονται έτσι οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις των εφημερίδων, και τότε είπε το αμίμητο ότι μιλάει μεταφορικά, πουλώντας και πάλι «πνεύμα» επιπέδου δαπέδου.

3.    Όταν είδε ότι τα στενά της Καλύμνου στο ηλεκτρονικό δημοψήφισμα δεν του έβγαιναν, το άλλαξε λέγοντας ότι εγώ παίρνω τηλέφωνα μεσάνυχτα για να ψηφίσουν στο γκάλοπ.  Αδύνατο να καταλάβει αυτός ο δήμαρχος πώς γίνεται το ηλεκτρονικό δημοψήφισμα. Ο άνθρωπος έρχεται από άλλο πλανήτη. Ας του εξηγήσει κάποιος.

 

Κλείνοντας θα πρέπει κάποιος να του πει ότι τα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα έχουν άλλη φύση και λειτουργία. Και, προπάντων, ότι όλες οι εφημερίδες, αθηναϊκές και δωδεκανησιακές, χρησιμοποιούν τα γκάλοπ.  

Το τραγικό για την Κάλυμνο είναι ότι έχει στο δημοτικό μέγαρο έναν τέτοιο δήμαρχο, με τόσο μικρό  πολιτικό ανάστημα και με τέτοιο ήθος;

Τελευταία τροποποίηση στις

4 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Μικέ, την έχω μπλοκάρει: Μία ψήφος ανά IP. Απλώς τρέχουν να ψηφίσουν πολλοί. Αλλά, δυστυχώς, μερικοί πολιτικοί και δημοσιοργάφοι δεν έχουν ιδεα τι πάει να πει δημοψήφισμα ηλεκτρονικής εφημερίδας και, σαν κομμένες κεφαλές, μιλάνε με πόζα αρνητικά, μόνο και μόνο για να απαξιλώσουν το δημοψήφισμα που έβαλα στην ΑΡΓΩ. Έχουν λόγους να συμπεριφέρονται έτσι...

  • Σύνδεσμος σχολίου Μικές Β. Ρήγας δημοσιεύθηκε από Μικές Β. Ρήγας

    Σακελλάρη αυτή είναι η απάντηση μου στον κ. Διακομιχάλη στην πρόσκληση που μου έστειλε στον αέρα σήμερα, μπορείς να την ανεβάσεις ή σαν απάντηση εδώ ή σε ξεχωριστό σχόλιο:

    Αγαπητέ μου Δημήτρη,

    σε ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση σου (εκ του ασφαλούς) στην σύναξη για την καταγραφή των έργων της δημαρχίας σου.
    Για να σε βοηθήσω και επειδή η σύναξη αυτή θα είναι η συντομότερη σε διάρκεια στην πολιτική ιστορία της πατρίδας μας σου παραθέτω το πρόγραμμα με το οποίο ΖΗΤΗΣΕΣ και ΠΗΡΕΣ την ψήφο του Καλυμνιακού λαού και παραθέτω τα σχόλια μου αριθμητικά:
    http://www.aegeanews24.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=380827
    1.0, 2.0, 3.0, 4.0, 5. Μερικώς, 6.0, 7.0, 8.0, 9. Μερικώς, 10.0, 11.0, 12.0, 13.0, 14.0, 15 Εκτελέστηκε, 16. Μερικώς, 17.0, 18.0, 19. Μερικώς, 20.0, 21.0, 22.0, 23.0.
    Όπως βλέπεις απο τις 23 υποσχέσεις σου, εκπληρώθηκε η μία (1), 4 μερικώς και οι 18 είναι ένα ωραίο πασχαλιάτικο κουλούρι όπως ανέφερε ο Γιάννης ο Διαμαντής.
    Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω περισσότερα, οι αριθμοί μιλούν..
    Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να έχεις ένα καλό σαββατοκύριακο.

    Μικές Β. Ρήγας

  • Σύνδεσμος σχολίου Μικές Β. Ρήγας δημοσιεύθηκε από Μικές Β. Ρήγας

    Θα ήταν καλό να μπλοκάρεις την IP adress όσων έχουν ψηφίσει.

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Τν έξ-υπνο δήμαρχο και τους κάθε κατηγορίας γκαλοπ-σκεπτικιστές, για το ποιας φύσεως είναι τα γκάλοπ των ηλεκτρονικών εφημερίδων, να τους πληροφορήσω ότι εγώ σήμερα ψήφισα (μπορούν να κάνουν και αυτοί το ίδιο)στα γκάλοπ των εφημερίδων ΤΑ ΝΕΑ (14.2.14) για το σταυρό στις ευρωεκλογές (μέχρι τη δική μου ψήφο είχαν ψηφίσει ΝΑΙ:1094, ΟΧΙ: 328) και το ΒΗΜΑ για την παρακολούθηση των δαπανών πολιτών και επιχειρήσεων.
    Αν διαφωνούν με τα γκάλοπ των μεγάλων αθηναϊκών εφημερίδων, δεν έχουν παρά να τους πάρουν τηλέφωνο και να... τους ειρωνευτούν (ως καθ' ύλην αρμόδιοι) ή και να τους βρίσουν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos