The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Για το Δήμο Αθηναίων ο Νισύριος Γ. Σακελλαρίδης Κύριο

Ο συμπατριώτης μας Δωδεκανήσιος (από Νίσυρο), θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος

για το Δήμο Αθηνών με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα είναι κατάκτηση για την Αθήνα και την χώρα μας να εκλεγεί ένας νέος άνθρωπος, και θα είναι τιμή για τους  Δωδεκανήσιους της Αθήνας να αναδείξουν δικό τους δήμαρχο. Νέος, με σπουδές και με προοδευτικές ιδέες, ό,τι χρειάζεται η εποχή μας.

Από την ηλεκτρονική εφημερίδα Capital.gr πήραμε και αναδημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο. Προσθέτουμε και ένα video, για να ακούσουν οι αναγνώστες μας τον κ. Σακελλαρίδη. Είναι από την εμφάνισή του στον ΣΚΑΙ. Να δουν πώς «άντεξε» τον εκνευρισμένο δημοσιογράφο κ. Οικονόμου – σε αντίθεση με το Λυριτζή που ήταν ήρεμος…

*

Γ. Σακελλαρίδης: Το πρόσωπο - έκπληξη με το "βαρύ" βιογραφικό

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο μόλις 34-χρόνων υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας διαθέτει “βαρύ” βιογραφικό και πολλούς μεταπτυχιακούς τίτλους.

Γεννήθηκε το 1980 στη Ν. Σμύρνη όπου και μεγάλωσε. Στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια μαθήτευσε στην Ευαγγελική Σχολή και πέρασε στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) απ όπου και αποφοίτησε. Αμέσως μετά προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νέα Υόρκη, και σήμερα παράλληλα με τις κομματικές και πολιτικές του δραστηριότητες είναι και υποψήφιος Διδάκτορας Οικονομικών στο Παν/μιο Αθηνών.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει ασκήσει το επάγγελμα του Οικονομολόγου και έχει λάβει μέρος στην εκπόνηση πολλών οικονομικών μελετών.

Επιπλέον είναι μέλος και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς».

Σε ότι αφορά την κομματική και πολιτική του δράση έχει διατελέσει μέλος της Γραμματείας της Νεολαίας Συνασπισμού ενώ σήμερα είναι ο συντονιστής του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος.

Παλαιότερα υπήρξε Γραμματέας του Συνασπισμού στην περιοχή που μεγάλωσε, τη Ν. Σμύρνη, και συμμετέχει ενεργά στη Δημοτική Κίνηση Στροφή και στα κοινωνικά κινήματα της πόλης.

Ανήκει στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Αλ. Τσίπρα, και συχνά μπορεί να τον συναντήσει κανείς στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή καθώς είναι μέλος της Επιτροπής Τεκμηρίωσης και Μελετών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού.

Ο 34-χρονος Γαβριήλ χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του προέδρου του κόμματος και συχνά μετέχει σε κλειστές συσκέψεις που αφορούν κυρίως θέματα οικονομικής πολιτικής και όχι μόνον.

Το πολιτικό “βάπτισμα του πυρός” το έλαβε στις βουλευτικές εκλογές του 2012 με την υποψηφιότητα του στη β΄ Περιφέρεια της Αθήνας χωρίς ωστόσο να εκλεγεί. Αμέσως μετά εντάχθηκε στην ομάδα των στενών συνεργατών του προέδρου του κόμματος, ενώ συνεχίζει την κομματική του δράση μετέχοντας σε ομάδες επιμόρφωσης και σεμινάρια στελεχών και μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

(Capital.gr, Δ. Αλειφερόπουλος)

*

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι, μήπως, γιος του Γιώργου Σακελλαρίδη (πρέπει να είναι σήμερα περίπου 74 χρονών) που σπούδαζε οικονομολόγος, έμενε μαζί μας για κανένα χρόνο στην Τσαμαδού 12 (Εξάρχεια) και μετά το στρατό διορίστηκε σε αμερικάνικη τράπεζα;

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΟΛΥΜΠΙΤΗΣ δημοσιεύθηκε από ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΟΛΥΜΠΙΤΗΣ

    Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απ' όσο γνωρίζω, είναι εγγονός του δασκάλου Γαβριήλ Μ. Σακελλαρίδη, Νισύριου, που υπηρέτησε στην Κάλυμνο την δεκαετία του ’60 και ήταν αδελφός του θανόντος Γεωργίου Σακελλαρίδη, εμπόρου, που διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος, πρόεδρος του Αναγνωστηρίου Καλύμνου «Αι Μούσαι» κτλ.
    Η Ελένη Γαβριήλ Σακελλαρίδη, μητέρα του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδη, δηλαδή, δεν χρειάστηκε να αλλάξει το επώνυμό της, καθώς ο σύζυγός της ονομαζόταν επίσης Σακελλαρίδης και μάλλον έχει κι αυτός καταγωγή από Νίσυρο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos