The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Παρούσα δυναμικά η Λαϊκή Συσπείρωση Κύριο

Η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης (με  στήριξη ΚΚΕ), δήλωσε παρούσα και πανέτοιμη

για τις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες εισηγήσεις και υποψηφίους.

Σάκης Χούλης 

Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε, το απόγευμα της 5.2.14, στο ισόγειο του Αναγνωστηρίου, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις δημοτικές, κ. Σακελλάρης (Σάκης) Χούλης έκανε μια ολοκληρωμένη εισήγηση με τους άξονες δράσης της  παράταξής του, αποδεικνύοντας ότι  διαθέτει γνώση της πολιτικής και των τοπικών προβλημάτων, ενώ κύριο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του είναι η σοβαρότητα και αγωνιστικότητα με χαρακτήρα και ήθος. Η παρουσία του δημ. σ/λιο θα είναι μια δυναμική  πνοή πραγματικής ανανέωσης του πολιτικού σκηνικού και αφύπνισης των (υπερ)«ώριμων» πολιτικών ανδρών του νησιού.  Στο τέλος της ομιλίας του ανακοίνωσε τα πρώτα 10 ονόματα υποψηφίων δημ. σ/λων, και είναι (με τη σειρά της ανακοίνωσης) τα ακόλουθα:   Κ. Χατζηλάου, Θ. Μαΐλλης, Γ. Κούρος, Μ. Ρούσσος, Μ. Γουρλάς, Β. Βάλλας Π. Βάμβουκας, Γ. Μπιλλήρης, Γ. Σαρούκος, και Ο. Μπατζέλα.
Στη συνέχεια  ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων περιφ/κών σ/λων του ψηφοδελτίου της παράταξής του και είναι τα ακόλουθα (με τη σειρά ανακοίνωσης) Ν. Γουρλά, Μ. Κοτόρου, Μ. Ρήγας και Αντ. Ζερβός.  

Μικές Ρήγας

Προηγουμένως ο κ. Μικές Ρήγας, επικεφαλής της τοπικής ομάδας υποψηφίων για της περιφερειακές εκλογές, είχε ξεκινήσει τη συνέντευξη τύπου με τις θέσεις της παράταξης και του ΚΚΕ  για ανάπτυξη και κοινωνική απελευθέρωση. 

Μετά το πέρας των εισηγήσεων οι ομιλητές δέχτηκαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.  

Πρωτόγνωρες αυτές οι εκλογές

Η αυτόνομη κάθοδος της  Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) στις δημοτικές εκλογές φέρνει σοβαρή «ταραχή» στις άλλες 4 παρατάξεις, γιατί όχι μόνο τώρα θα κατέβουν στις δημοτικές εκλογές 5 (με αλφαβητική σειρά οι υποψ. δήμαρχοι: Γ. Γαλουζής, Γ. Διακομιχάλης, Γ. Μαύρος, Γ. Μαστροκούκος, Σ. Χούλης), αλλά γιατί ακόμη και αυτό το «παραδοσιακό» 4%-5% που εισέπραττε η Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ), με πιθανότητας αυτή τη φορά να αυξηθεί,  διαχεόταν στις άλλες παρατάξεις. Τώρα αυτό το κρίσιμο ποσοστό για την ανάδειξη δημάρχου συσπειρώνεται στο δικό του χώρο.

 Και αν συνυπολογίσουμε το (αρκετά ορατό…) ποσοστό που θα λάβει η παράταξη του πρωτοεμφανιζόμενου υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Μαύρου, ο πολύς «αέρας» των «παλιών» υποψηφίων δημάρχων κόβεται.

Θα εμφανιστούν άπαντες, υποχρεωτικά, σεμνοί και ταπεινοί, διεκδικώντας μια θέση στη δυάδα της δεύτερης Κυριακής των εκλογών. Επομένως θα συγκαλύψουν την… τυχόν αλαζονεία που τους κατατρώγει τα σωθικά και θα βγουν με κηρύγματα ενότητας και με χαμόγελα.

Αυτές οι εκλογές αναμένεται να φέρουν σοβαρή ανανέωση στα δημοτικά μας πράγματα, γιατί επιπρόσθετα κοντά στην παρουσία των 5 συνδυασμών παραστέκει η δυσπιστία του λαού απέναντι σε πρόσωπα που τα δοκίμασε… αρκετά.  

(φωτο, από αριστερά: Α. Ζερβός, Σ. Χούλλης, Μ. Ρήγας, Μιχ. Ρούσσος, Θ. Μαΐλλης)

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos