Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Οι συμπέθεροι

Δεν ειναι κι ασχημα, συμπεθεριάσανε εις τριπλούν η πράσινη φυλή με τη γαλάζια φυλή, με πολιτικούς γάμους και πολιτικά όνειρα.  

Αν δε μοιαζαμε, δε θα συμπεθεριαζαμε, λέει ο σοφός λαός, αλλά εδώ σφάλλει: Ο γάμος για την εξουσία δεν απαιτεί το ίδιο χρώμα, θέλει ίδιο χνότο, γιατί «χτυπάει» προίκα.

 

Πασοκ 3 + νδ 3 = αλεύρι για όλες τις χρήσεις και με άσπρο πρόσωπο. Αμα λάχει, γίνεται ολικής αλέσεως, για καλή λειτουργία του εντέρου και για Μνημόνιο 4ετούς γάμου!

Πρώτη φορα μονιασανε με ζευγαρωτούς γάμους και όλοι χορεύουνε τον ίδιο χορό, τον καλαματιανό. Ωραίο να ακούς το: «Ποτέ μου δεν εξώμεινα / κι απόψε θα ξωμείνω…».

Καμιά φορα διαπλεκονται και συμπλεκονται τα συμπεθεριά, αλλά κανένα πρόβλημα. Ο αρχηγός δίνει το σύνθημα «παιδιά, να οργανωθούμε» και όλοι μαζεύουν τα χέρια τους.

Οι συμπεθεροι του καλαματιανου ρωτάτε τι όνειρα κάνουν; Ο ένας κρατάει το χέρι του άλλου σε κύκλο με πολλά κυκλώματα. Ο καθένας έχει «ένα μυστικό κρυμμένο στις καρδιάς τα βάθη».

Αν λεξη πε(ν)θερα βγαίνει από τη λέξη πένθος, σκεφτείτε οι συμπέθεροι πόσα πένθη αθροίζουν. Για την Κάλυμνο βρίζουν και γελούν.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι κουκουλοφόροι Ο λαο - φιλαράκος »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version