Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Φεβρουάριος 2004

 

-       Δυναμίτες έβαλαν άγνωστοι μες στην αυλή του Λιμεναρχείου και έκαψαν δύο αυτοκίνητα, για να εκδικηθούν (;) τον λιμενάρχη.

Οι έρευνες πάλι δεν κατέληξαν πουθενά. Στο Δημ. Συμβούλιο υπήρξαν διαφωνίες για το αν θα πρέπει να προσκληθεί η Αντιτρομοκρατική. Η παράταξη Διακομιχάλη επέρριψε ευθύνες στη δημοτική Αρχή.

 -       Το  Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλύμνου, αν και δημοτική επιχείρηση, δεν περιήλθε ακόμη στα χέρια της νέας δημοτικής Αρχής. Πέρασε ένας χρόνος θητείας της και ο τέως δήμαρχος κ. Διακομιχάλης αρνείται να παραδώσει την επιχείρηση, χωρίς να επικαλείται συγκεκριμένους λόγους. Τώρα την λύση έδωσε το δικαστήριο με απόφασή του. Να σημειώσουμε ότι την ίδια «παράδοση-παραλαβή»  έκανε  ο κ. Διακομιχάλης και με το πλοίο Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ.

 -       Ηθική βλάβη για το Δήμο μας. Τον πάνε στα δικαστήρια οι μουσικοί που δεν πληρώθηκαν για τις συναυλίες Διακομιχάλη. Κι αυτό γιατί το προεκλογικό καλοκαίρι 2002 ο Δήμος Καλυμνίων προσφωνούσε ενθουσιωδώς τους καλεσμένους μουσικούς, αλλά δεν έδινε δραχμή και έκανε εκδηλώσεις με φέσι. Και το χειρότερο, δεν υπήρχαν οι διαδικασίες νομιμοποίησης των χρεών, ώστε η νέα δημοτική Αρχή να τα εξοφλήσει.

 -       Το νοσοκομείο Καλύμνου έμεινε και πάλι χωρίς δερματολόγο. Η σύμβαση έληξε, χωρίς να υπάρχει προοπτική ανανέωσής της, ενώ η προκήρυξη θέσης για πρόσληψη μόνιμου δερματολόγου κατατάσσεται στην τελευταία σειρά αξιολογικής ιεράρχησης των ειδικοτήτων, όπως την σχεδίασε η διοίκηση του νοσοκομείου.

 

                                                                                                                       Wink

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Argo Kalymnos