Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Φεβρουάριος 2004

 

-       Δυναμίτες έβαλαν άγνωστοι μες στην αυλή του Λιμεναρχείου και έκαψαν δύο αυτοκίνητα, για να εκδικηθούν (;) τον λιμενάρχη.

Οι έρευνες πάλι δεν κατέληξαν πουθενά. Στο Δημ. Συμβούλιο υπήρξαν διαφωνίες για το αν θα πρέπει να προσκληθεί η Αντιτρομοκρατική. Η παράταξη Διακομιχάλη επέρριψε ευθύνες στη δημοτική Αρχή.

 -       Το  Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλύμνου, αν και δημοτική επιχείρηση, δεν περιήλθε ακόμη στα χέρια της νέας δημοτικής Αρχής. Πέρασε ένας χρόνος θητείας της και ο τέως δήμαρχος κ. Διακομιχάλης αρνείται να παραδώσει την επιχείρηση, χωρίς να επικαλείται συγκεκριμένους λόγους. Τώρα την λύση έδωσε το δικαστήριο με απόφασή του. Να σημειώσουμε ότι την ίδια «παράδοση-παραλαβή»  έκανε  ο κ. Διακομιχάλης και με το πλοίο Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ.

 -       Ηθική βλάβη για το Δήμο μας. Τον πάνε στα δικαστήρια οι μουσικοί που δεν πληρώθηκαν για τις συναυλίες Διακομιχάλη. Κι αυτό γιατί το προεκλογικό καλοκαίρι 2002 ο Δήμος Καλυμνίων προσφωνούσε ενθουσιωδώς τους καλεσμένους μουσικούς, αλλά δεν έδινε δραχμή και έκανε εκδηλώσεις με φέσι. Και το χειρότερο, δεν υπήρχαν οι διαδικασίες νομιμοποίησης των χρεών, ώστε η νέα δημοτική Αρχή να τα εξοφλήσει.

 -       Το νοσοκομείο Καλύμνου έμεινε και πάλι χωρίς δερματολόγο. Η σύμβαση έληξε, χωρίς να υπάρχει προοπτική ανανέωσής της, ενώ η προκήρυξη θέσης για πρόσληψη μόνιμου δερματολόγου κατατάσσεται στην τελευταία σειρά αξιολογικής ιεράρχησης των ειδικοτήτων, όπως την σχεδίασε η διοίκηση του νοσοκομείου.

 

                                                                                                                       Wink

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version