The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απάντηση από τον κ. Νικολαΐδη, για το ραντάρ (2 video) Κύριο

Από τον κ. Νικολαΐδη (φωτο, αριστερά), που ενημέρωσε το δημ. σ/λιο, στις 23.1.14,

σχετικά με την αγορά του ραντάρ,τις ιδιότητές του κ.λπ., πήρα την παρακάτω απάντηση.  Για το μόνο που οφείλω να δεχτώ είναι ότι μάλλον παρανόησα την ιδιότητά του. Πιθανόν να οφείλεται σε μένα και όχι στην αυτοπαρουσίαση του. Πάντως η ομίχλη για τις ενέργειες του Δήμου παραμένει. Πώς γίνεται οι τρεις μελέτες να είναι μία, αυτή του κ. Νικολαΐδη, λυπάμαι αλλά αδυνατώ να κατανοήσω αυτή την τεχνοκρατική γραφειοκρατία του Δήμου. Μια μελέτη δεν έφτανε; Θα έλεγα στον κ. Νικολαΐδη ότι και η ερώτηση του τι εννοώ για τον κ. Επίτροπο του Δημοσίου, δεν ήταν και τόσο αναγκαία… Πάντως γι’ αυτό το απίθανο φαινόμενο του "πρωθύστερου", που είπε ο κ. Νικολαΐδης ότι «συνηθίζεται», εγώ και πολλοί Καλύμνιοι δηλώνουμε αδυναμία να το συλλάβουμε…

Αλλά ας διαβάσει ο αναγνώστης την απάντηση του κ. Νικολαΐδη, για περισσότερη ενημέρωση. Παραπλεύρως είναι και το επίμαχο άρθρο μου.

*

Απάντηση στο Άρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Η Αργώ της Καλύμνου» (ανάρτηση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 17:41, Συντάκτης: Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης)

 

Κύριε Τρικοίλη,

Παρακαλώ να θεωρήσετε την επιστολή μου ως απάντηση στην καθ΄ όλα υποκειμενική και παντελώς ανακριβή ηλεκτρονική σας ανάρτηση. Ευελπιστώ δε, να επιδείξετε  ευαισθησία και δημοσιογραφική δεοντολογία, αναρτώντας την στην ίδια θέση που αναρτήσατε το ανακριβές κείμενο.

Έχετε κάθε δικαίωμα να μην αναφέρετε ούτε μία από τις θέσεις που επιμελώς ανέπτυξα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά να αρκείστε σε «κοσμητικά» επίθετα για την παρουσία μου και τις επεξηγήσεις που ενδελεχώς και επί ώρες ανέπτυξα ως προς τους στόχους του διακρατικού προγράμματος Safeport, εταίρος του οποίου είναι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλύμνου.

Δεν έχετε όμως κανένα δικαίωμα να παραποιείτε τον ρόλο μου, να χαλκεύετε την ιδιότητά μου και να παραπληροφορείτε τους αναγνώστες σας για τα στοιχεία του προγράμματος.

Σας καλώ λοιπόν όπως:

-          Αποκαταστήστε πάραυτα την ιδιότητά μου, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία ΑΡΙΩΝ ΑΕ. Δεν τελώ στέλεχος της εταιρείας αυτής, δεν την εκπροσωπώ και ο σκοπός της παρουσίας μου στο Δ.Σ  δεν αφορούσε ενέργειες της εταιρείας αυτής.  Είμαι Νόμιμος εκπρόσωπος της Premium Consulting, και ενήργησα ως Τεχνικός Σύμβουλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου στο διακρατικό Πρόγραμμα Safeport, γεγονός για το οποίο δεν αναφέρατε ούτε λέξη.

-          Δεν υπήρξε καμία πρόταση για αγορά «ενός ραντάρ», αλλά πρόταση για συμμετοχή του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου στο διασυνοριακό πρόγραμμα Safeport, με σαφείς στόχους και σκοπιμότητα, την οποία προφανώς δεν αντιληφθήκατε, ή αποκρύπτετε σκοπίμως στην ανάρτησή σας.

-          Στην Μελέτη που αποτελεί Τμήμα των τευχών Δημοπράτησης (το μόνο επίσημο κείμενο της ανοιχτής διαγωνιστικής διαδικασίας για την οποία έλαβαν γνώση δεκατέσσερις οικονομικοί φορείς), δεν γίνεται λόγος για «κόστος ραντάρ» 120.000 ευρώ, αλλά ενδεικτικό κόστος προμήθειας με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Το δε κόστος των 120.000 ευρώ αποτελεί το συνολικό με ΦΠΑ «εκτιμώμενο κόστος» συνολικά της προμήθειας, της εγκατάστασης και της εκπαίδευσης του προσωπικού.

-          Το κόστος των 15.000 ευρώ που αναφέρετε στην ανάρτησή σας προέρχεται από αναφορά συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου, ο οποίος στην επίμονη απαίτησή μου να καταθέσει τα σχετικά στοιχεία (στοιχεία προσφοροδότη, συνάφεια με τις προδιαγραφές του έργου, κλπ) στα πρακτικά του Δ.Σ, στάθηκε κατηγορηματικά αρνητικός.

-          Στην ανάρτησή σας αναφέρεστε αυτολεξεί (παρ. 4, ενότητα «Το γενικό συμπέρασμα») ότι: «…..(α) αν πρώτα αγοράστηκαν αυτά τα συστήματα και μετά έγιναν οι άλλες διαδικασίες, όπως καταγγέλθηκε, και (β) τι  ακριβώς συνέβη με την πρωθύστερη υπογραφή του επιτρόπου…..»

Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείτε κύριε συντάκτη της ανάρτησης. Βάλλετε ευθέως εναντίον κρατικού λειτουργού του Ελεγκτικού Συνεδρίου, υπονοώντας πρωθύστερη υπογραφή σε ένταλμα? Αντιλαμβάνεστε την κατηγορία που εξαπολύετε? Τι εννοείτε με την παράγραφο α)? Από πού αντλείτε τις πληροφορίες σας αν όχι από επίσημα έγγραφα? Δεν αντιληφθήκατε ότι ουδείς εκ της αντιπολιτεύσεως επέδειξε παρόμοια μ’ εσάς «άγνοια κινδύνου» ώστε να αναφερθεί σε «πρωθύστερη υπογραφή του Επιτρόπου» και ουδείς αναφέρθηκε σε «διαδικασίες μεταγενέστερες της αγοράς», εξόν από εσάς?

 

Κύριε συντάκτη,

 

Σας καλώ να ανασκευάσετε άμεσα τις ανακρίβειες στις οποίες υποπέσατε, στην προσπάθειά σας να υποβαθμίσετε τον ρόλο και την προσωπικότητά μου, καθώς και τα λεγόμενά μου, τα οποία σας είναι προφανώς δυσνόητα και δυσερμήνευτα.

Επειδή οι στόχοι της ανάρτησής σας μου είναι αδιευκρίνιστοι, θέλω να γνωρίζετε ότι η ανάρτησή σας ήδη έχει λάβει τον δημόσιο χαρακτήρα που είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις. Για την άμβλυνση των συνεπειών των γραπτών λόγων σας, σας παρακαλώ να συμβάλλετε στην ανάδειξη της αντικειμενικής πραγματικότητας, έστω και εκ των υστέρων.   

 

 

Εμμ. Νικολαίδης, PhD

Οικονομολόγος

Τεχνικός Σύμβουλος Έργου “Safeport”

Αθήνα, 23.01.2014

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos