The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Ιανουάριος 2004

-      Γνωρίζει η Χαρ. Τρικούπη το όργιο του τοπικού ΠΑΣΟΚ;

Εμείς λέμε ότι το γνωρίζει, αλλά είναι οι τοπικοί πολιτευτές που δεν θέλουν να τα χαλάνε με κανέναν για ψηφοθηρικούς λόγους. Έτσι όλοι είναι μπλεγμένοι στο  «κόλπο»  και κάνουν την πάπια ή έχουν μπουκωμένο στόμα.

 

-      Η  ΝΔ στην Κάλυμνο είναι ομοιοπαθής του ΠΑΣΟΚ στην πολυδιάσπαση, αλλά χωρίς εξουσία τόσα χρόνια εμφανίζεται σεμνή και ενωμένη. Η μοναδική της επιτυχία ως τώρα είναι η διεισδυτική πολιτική του βουλευτή της Αρ. Παυλίδη σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Αναμένεται να σπάσει ρεκόρ ψήφων. Όλο το κόμμα ακουμπά στον κ. Παυλίδη.

 

-      Η σημερινή δημοτική Αρχή μάλλον δυσκολεύεται να διακρίνει τους φίλους από τους «φίλους». Είναι κάποιοι που εμφανίζονται στο Δήμο κρατώντας το  «σκονάκι»  του καθοδηγητή και πιέζουν για προσλήψεις υπαλλήλων και μοίρασμα χρημάτων μέσω ενοριακών «προστατών». Έτσι για να μην ξεχαστεί το σύστημα «κουτάλα-κουτάλα».

 

-      Πολλοί  «φιλήσυχοι»  ως χθες συμπατριώτες μας, πρόεδροι σωματείων, συλλόγων κ.α. χώνουν την «μύτη» τους σε μικροπολιτικά παιχνίδια. Από την ηρεμία πέρασαν στο ξεσάλωμα αγανακτισμένοι και κατευθυνόμενοι από γνωστά κέντρα συσκοτιστικής πολιτικής. Χωρις (;) να το καταλάβουν, έγιναν εργαλεία στα χέρια «καπάτσων». Να θυμούνται όμως ότι  «τσουρμάρανε» με «κολαουζέρη», που έχει πνίξει κόσμο, αφού ακολουθεί την τακτική  «ή τομάρι ή σφουγγάρι».       

                                                                                                                                                                                               Wink

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Ημερολόγιο Blog

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Argo Kalymnos