Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Γ. Μπουφίδη-ΘΟΚ Κύριο

Το Μουσικό Σύνολο Καλύμνου του κ. Γιώργου Μπουφίδη, σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα Καλύμνου,

παρουσίασε επίκαιρο εορταστικό πρόγραμμα, το απόγευμα της 20.12.13, στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δ.Σ. Καλύμνου (Παρθεναγωγείο).

Η δομή του προγράμματος ήταν σύνθεση παραμυθιού και μουσικής. Το παραμύθι είχε αφηγητή και  πρωταγωνιστές βασιλιά και βασιλοπούλα, και το μουσικό χρώμα του παραμυθιού αποτελούσαν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα οποία απέδωσαν θαυμάσια τα παιδιά της πολυμελούς χορωδίας του κ. Μπουφίδη, συνοδευόμενα από την εξαίρετη τετραμελή ορχήστρα του. Ορχήστρα και χορωδία σε απόλυτο συντονισμό και ισορροπία έντασης οργανικών ήχων και φωνών.

Την ορχήστρα αποτελούσαν οι μουσικοί Μαρία Φωκά-φλάουτο, Γιώργος Μπουφίδης-κλαρινέτο, Αγγελική Βασιλακοπούλου-μαντολίνο, Μουσταφά Παϊζάνογλου-κιθάρα.

Το παραμύθι έγραψε η κ. Ελένη Φλωριανού, τα κοστούμια ήταν της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου, αφηγητής ο Σωτήρης Βαγιανός, βασιλοπούλα η κ. Νίκη Σκυλλά και βασιλιάς ο κ. Θοδωρής Ιω. Γιαβάσης. Συντονίστρια της παράστασης ή ταν η κ. Βαισλεία Νομικαρίου.

Σημείωση: Ο «βασιλιάς» ταξίδεψε από τη Ν. Αφρική, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά, όταν πληροφορήθηκε τα σχετικά με την εκδήλωση, και έσπευσε να συμμετάσχει στην εκδήλωση της ΘΟΚ, της οποίας είναι μέλος, και του Μουσικού Συνόλου Καλύμνου, όπου μέλη τη χορωδίας είναι τα δυο του παιδιά. Μετά από αυτή τη θυσία, δικαίως…,  στο παραμύθι προστέθηκε και ένας βασιλιάς.

 

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Argo Kalymnos