Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνελήφθη ο πρ. υπουργός Μιχάλης Λιάπης για πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας Κύριο

Λιάπης: Έβαλα τις πλαστές πινακίδες για να γεμίσω τις μπαταρίες

 

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης σε έλεγχο της Τροχαίας. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο συλληφθείς οδηγούσε τζιπ μεγάλου κυβισμού, χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο έφερε μη νόμιμες κρατικές πινακίδες.
Ειδικότερα, όπως διευκρινίστηκε από αστυνομική πηγή, οι πινακίδες του αυτοκινήτου είχαν παραδοθεί και στη θέση τους είχαν τοποθετηθεί πλαστές.
Ο κ. Λιάπης συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον σταμάτησαν για έλεγχο, και οδηγήθηκε στο ΑΤ Αρτέμιδας, απ' όπου θα μεταφερθεί στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής, που θα σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του, προκειμένου ο πρώην υπουργός να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.,

(Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, 17.12.13)

*

[Άλλο δημοσίευμα]

Λιάπης: Έβαλα τις πλαστές πινακίδες για να γεμίσω τις μπαταρίες

Ερωτηθείς ωστόσο για το πού βρήκε τις πλαστές πινακίδες, ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν έδωσε κάποια εξήγηση. Στις 18:00 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

 «Ήταν λάθος μου, τα λάθη είναι ανθρώπινα [και] θα πληρώσω. Μόνο σήμερα έβαλα τις πινακίδες για να γεμίσω τις μπαταρίες στο αυτοκίνητο», δήλωσε ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, έξω από το τμήμα Τροχαίας της Αγίας Παρασκευής, μετά τη σύλληψή του για πλαστές πινακίδες.

Οι άνδρες της τροχαίας σταμάτησαν το όχημα του κ. Λιάπη, μάρκας Volkswagen Tuareg, στη Λούτσα, και διαπίστωσαν ότι είναι ανασφάλιστο, καθώς είχε παραδώσει τις πινακίδες για το όχημά του στην Εφορία, και χρησιμοποιούσε πλαστές.

Ερωτηθείς ωστόσο για το πού βρήκε τις πλαστές πινακίδες, ο πρώην υπουργός δεν έδωσε κάποια εξήγηση.

Στις 18:00 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ ήδη του έχει επιβληθεί πρόστιμο 500 ευρώ.

(prismanews.gr, 17.12.13)

 

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

1 σχόλιο

Argo Kalymnos