The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Η παράταξη Γιώργου Μαύρου δήλωσε «παρούσα» Κύριο

Οι πρώτοι 10 υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι και 14 επιτροπές δράσης.

 

Η πιο νέα παράταξη βγήκε επίσημα στον προεκλογικό αγώνα, το απόγευμα της 8ης Δεκεμβρίου, διαλύοντας κάθε φήμη και  εκδοχή για πιθανή συνεργασία με μια από τις άλλες τρεις, μεχρι τώρα, παρατάξεις των κ.  Δ. Διακομιχάλη, Γ. Μαστροκούκου και Γ. Γαλουζή (η σειρά σύμφωνα με την παρούσα δύναμη στο δημ. σ/λιο).

Ο κ. Γ. Μαύρος στις 3.11.12, στο Αναγνωστήριο, με σύντομη γραπτή δήλωσή του που την ανέγνωσε στα ΜΜΕ ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του νέου αρχηγού κ. Γ. Μαστροκούκου, μετά την παραίτηση του κ. Γ. Ρούσσου.

Στις 31.7.13, στο ίδιο χώρο αλλά από τα έδρανα του προεδρείου και ανάμεσα σε 2 εν δυνάμει υποψήφιους δημ. σ/λους και άλλους 10 στα έδρανα , ανακοίνωσε την ίδρυση της παράταξής του «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλάΖΕΙ».

Τώρα,  στις 8.12.13, και 5 μήνες προ των εκλογών (18.5.14) παρουσίασε επίσημα τους πρώτους 12 δημ. σ/λους και το σήμα της παράταξης (περίγραμμα της Καλύμνου με παλαμάρι στην περιφέρεια και άγκυρα στη μέση), και είναι οι κ.κ. (όπως εμφανίζονται στην έδρα, από δεξιά): 1) Γ. Ασπροποταμίτης-απόστρατος πολεμικού ναυτικού, 2) Μ. Βαρβαρής - ελ. επαγγελματίας, 3) Θ. Καμπούρης- ελ. επαγγελματίας, 4) Αικ. Ιερομονάχου-φιλόλογος, 5) Ιω. Μαγκάκης – μουσικός & αθλητής,  6) Βαλ. Χειλά- ελ. επαγγελματίας, 7) Θ. Παπαμιχαήλ - ελ. επαγγελματίας, 8) Στ. Αλαχιώτης –υπ. ΔΕΔΗΕ, ενώ κωλυόμενοι ήταν οι κ. 9) Γ. Μαρτίνος- ελ. επαγγελματίας, και 10) Γ. Παπάζογλου-δικηγόρος.

Ο κ. Μαύρος ανακοίνωσε την ίδρυση 14 επιτροπών που κατά τομείς θα αναλαμβάνουν συγκεκριμένο έργο, και δήλωσε ότι θα ακολουθήσουν θεματικές συνεντεύξεις τύπου. Οι επιτροπές αυτές είναι: 1) Τύπου & Επικοινωνίας,  2)  Νεολαίας & Εθελοντισμού και τρίτης ηλικίας, 3)  Αθλητισμού,  4) Παιδείας & Σχολ. Επιτροπών, 5) Πολιτισμού,  6) Καθημερινότητας    7) Απόδημων Καλυμνίων,  8) Κοινωνικής Πρόνοιας, 9) Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής,   10) Τεχνικών Έργων,  11) Αξιοποίησης Δημ. Περιουσίας, 12) Επαγγελματιών & Οικονομικής Ανάπτυξης της όλης, 13)  Οικονομίας,  14) Τουρισμού με 10 βασικές προτάσεις, τις οποίες θα παρουσιάσουν αναλυτικά σε ειδικές εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών είναι αναφορά σε υποδομές για τα διάφορα είδη εναλλακτικού τουρισμού, γαλάζιες σημαίες, προτάσεις για την αξιοποίηση Ψερίμου και Πλάτης, κ.α.

Αν η εμφάνιση αυτών των δημ. σ/λων έγινε ενωρίς ή στην κατάλληλη χρονική στιγμή, αποτέλεσε θέμα συζητήσεων.  Σημασία όμως έχει ότι η παράταξη αυτή είναι πια «υποχρεωμένη» να κατέβη αυτόνομη, καθώς με τη δημόσια εμφάνισή της αυτοδεσμεύτηκε. Και ένα δεύτερο: Δεν είναι εύκολο να σημειωθεί εις βάρος της «δολιοφθορά» από έμπειρους καταδρομείς και επιδρομείς εναντίον των άλλων ψηφοδελτίων –εμπειρία που τη ζήσαμε στις προηγούμενες δημ. εκλογές. Η παράταξη Μαύρου  δήλωσε παρούσα.

Τώρα περιμένει η κοινή γνώμη να δει και κάποια δείγματα από τα άλλα τρία ψηφοδέλτια ή και από κανένα τέταρτο - αν κυοφορείται όπως λένε οι φήμες…       

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ

01-05-2024, 18:31 | Σπογγαλιεία

Η Ν.Ε. Β.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

01-05-2024, 11:32 | Σπογγαλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμούμε την Εργατική Πρω&tau...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Argo Kalymnos