Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Δεκέμβριος 2003

 

-       Το Περιφερειακό Συμβούλιο της Σαντορίνης αποτέλεσε σταθμό για την Κάλυμνο.

Ο Δήμος πήγε  «καλοδιαβασμένος»  και με ξεκάθαρη πολιτική και η Κάλυμνος πρώτη φορά απέκτησε καθαρά κέρδη. Ισορροπεί η κατάσταση με το υποθαλάσσιο πάρκο και το δρόμο Σκάλια – Διαπόρι. Πρώτη φορά είδαν την Κάλυμνο στα σοβαρά, ενώ Ρόδος και Κως έκλεισαν αρνητικό ταμείο , πράγμα που έφερε εσωτερικές γκρίνιες.

 

-       Ο Σκανδαλίδης δεν ήταν Καλύμνιος, αλλά εξασφάλισε για την Κάλυμνο άφθονο  «ζεστό»  χρήμα. Η δημαρχία Διακομιχάλη εισέπραξε 3,5 δις. δρχ. για την ανάπτυξη της Καλύμνου. Άσε που οι κάποτε αντι-σκανδαλιδικοί σήμερα τρέχουνε για τον δικό τους  «Σκανδαλιδικό»  Κώο υποψήφιο. Άλλα  «κόλπα» .  

 

-       Όσοι λένε ότι το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να κατεβάσει Καλύμνιο υποψήφιο, πρέπει να εξηγούν τι εννοούν. Ποιοι θα τον  «φύτευαν»; Το  «προσόν»  του να είσαι Καλύμνιος είναι τόσο ισχυρό και επαρκές; Οι Καλύμνιοι είναι υποχρεωμένοι να τρέχουν πίσω από τον υποψήφιο Καλύμνιο, όποιος κι αν είναι; Έτσι θέλουν το λαό; Κοπάδι τους;

 

-       Στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις οι Καλύμνιοι καταστηματάρχες τα λένε πολύ ωραία και καλώς απαιτούν από τον Δήμο να κρατά καθαρή την Κάλυμνο. Οι ίδιοι όμως στην πραγματικότητα κάνουν άλλα. Κάθε Κυριακή έξω από τα καταστήματα του κεντρικού δρόμου της Πόθιας στοιβάζονται σωροί τα σκουπίδια και όχι μέσα σε σακούλες, αλλά σκόρπια που παρασύρονται από τον αέρα και μαζεύουν γάτες και άλλα ζωύφια. Δεν μπορούν να τα πετάξουν το βράδυ της Παρασκευής ή τη Δευτέρα; Είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την εικόνα του κεντρικού δρόμου και ειδικά το Σαββατοκύριακο, που έρχονται τουρίστες από τα γύρω νησιά.

                                                                                                   Wink

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version