The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διευκρινίσεις για τα ΑΜΕΑ - "Φωτογραφικοί διαγωνισμοί" Κύριο

Χρήσιμη και  αποκαλυπτική η συνέντευξη Ν. Κρούσκου

 

Ο εργολάβος κ. Νικ. Κρούσκος, εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας 3Κ, παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ, το πρωί της 22.11.13, με θέμα τη δική του συμμετοχή στη μελέτη και του νέου κατασκευαστικού έργου στο  Κέντρο ΑΜΕΑ (Άργος), για «υποστηριζόμενη διαβίωση» των ΑΜΕΑ που  κάποια μέρα θα μείνουν χωρίς οικογενειακή ή άλλη συγγενική προστασία.  Οι ερωτήσεις όμως των δημοσιογράφων τους έδωσαν του ερέθισμα να αναφερθεί σε «παράπλευρα»  θέματα, στα οποία ανέδειξε «σκιές» της δημ. Αρχής.

Η δική του συμβολή

Για τη μελέτη της «Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» και την ολοκλήρωση του φακέλου,  ο κ. Κρούσκος εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο συνέδραμε, αφιλοκερδώς, την προσπάθεια  του κ. Φ. Ολυμπίτη, προέδρου του συλλόγου γονέων ΑΜΕΑ.  Ήταν μια αναγκαία διευκρίνιση, καθότι  έγινε αναφορά στο όνομά του χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες. Εξήγησε, λοιπόν, ο κ. Κρούσκος ότι από το μέρος το δικό του στήριξε την προσπάθεια του κ. Γ. Ρούσσου, τέως δημάρχου, και της κόρης του Πολύμνιας Ρούσσου, η οποία έχει ανοίξει αρχιτεκτονικό-μελετητικό γραφείο και προσέφερε δωρεάν την αρχιτεκτονική προμελέτη του έργου, η οποία υποβλήθηκε στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου, για τη σύνταξη της τελικής μελέτης. Ο κ. Κρούσκος, στο διάστημα των 7 μηνών που επιτεύχθηκε ο πρωτοφανής άθλος της ολοκλήρωσης του φακέλου,  βοήθησε  με την υλικοτεχνική υποδομή του γραφείου του στις εκτυπώσεις και στην προσφορά μηχανολογικής μελέτης.  

«Προκάλεσαν» οι ερωτήσεις  

Ι.    Όμως οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων  άνοιξαν άλλα θέματα, ίσως πιο ενδιαφέροντα. Η ΑΡΓΩ (Σακ. Τρικοίλης) ρώτησε γιατί κατά τους 7 μήνες από τη «σύλληψη» της ιδέας, την «κύηση» της μελέτης και τη «γέννα» του φακέλου που βρίσκεται πια στην περιφέρεια για τα δημοπράτηση του έργου, δεν ανακοινώθηκε τίποτα απολύτως. Ο κ. Κρούσκος, χωρίς να κατονομάσει τον κ.  δήμαρχο, άφησε να φανεί ξεκάθαρα ότι κράτησαν μυστική την ετοιμασία του έργου μέχρι τη στιγμή της δημοπράτησης γιατί, με τα δεδομένα των εμπειριών τους φοβόντουσαν το σαμποτάρισμα από τον κ. Διακομιχάλη.

ΙΙ.    Σε ερωτήσεις άλλων δημοσιογράφων ο κ. Κρούσκος απάντησε μιλώντας  για φωτογραφικούς διαγωνισμούς  που διενεργεί ο κ. Διακομιχάλης,  καθώς αναδεικνύεται ένας εργολάβος ή μια προμηθεύτρια εταιρία,  και οι προκηρύξεις  αποτελούν αντιγραφή των υλικών που διαθέτει η εταιρία, η οποία τελικά και κερδίζει το διαγωνισμό. Επίσης, ότι  καταργήθηκε σιωπηρά διαγωνισμός,  στον οποίο πήρε μέρος η εταιρία του, 3Κ,  και στη θέση του έγινε άλλος διαγωνισμός με φωτογραφικές προδιαγραφές και πάλι.

ΙΙΙ.   Η ΑΡΓΩ ρώτησε τον κ. Κρούσκο και για την περιβόητη μελέτη «ξυρίσματος»  στην προβλήτα, που επισκευάστηκε για να δέχεται μεγάλα κρουαζιερόπλοια, αλλά το έργο απέτυχε. Φύγανε κοντά 400.000€ για ένα έργο άχρηστο, αν και ο επιβλέπων δήμαρχος είναι πολιτικός μηχανικός και γνωρίζει από τεχνικά έργα  (όπως έκαναν κάποτε τους «λιμενολόγους» στο μελετητή κ. Ρογκάν, καθηγητή Πολυτεχνείου,  και του έλεγαν πώς να κατασκευάσει το λιμάνι).

Τώρα ο κ. δήμαρχος, κατά τις πληροφορίες μας, ψάχνει για άλλες  100.000€ για να διορθώσει το λάθος του. Όμως το «ξύρισμα», αποδεικνύεται και πάλι αδύνατο και  ερευνώνται άλλες λύσεις, πιο ριζοσπαστικές.  Και οι ιδέες συνεχίζονται…

«Επιτελεί σοβαρό έργο»

Έτσι, η συνέντευξη του κ. Κρούσκου και τις διευκρινίσεις έδωσε αλλά και κεφαλαιοποίησε τις προκηρύξεις και τις αναθέσεις έργων, τομείς στους οποίους ο «έμπειρος» και  καταρτισμένος (επί παντός του επιστητού και αξιολογητής πάντων και πασών…)  δήμαρχος επιδίδεται με λαμπρά αποτελέσματα. Και το σπουδαίο (= άξιο σπουδής…) είναι ότι, ύστερα από όλα αυτά τα προσωπικά επιτεύγματα της δημαρχιακής θητείας του κ. Διακομιχάλη, κάποιοι εκτός δημ. σ/λίου συνεργάτες του αποφαίνονται δημόσια με σοβαροφάνεια ότι «πράγματι ο κ. Διακομιχάλης επιτελεί σοβαρό έργο», και μας βάζουν να σκεφτόμαστε τι συμβαίνει…

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ

01-05-2024, 18:31 | Σπογγαλιεία

Η Ν.Ε. Β.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

01-05-2024, 11:32 | Σπογγαλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμούμε την Εργατική Πρω&tau...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Argo Kalymnos