The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιτέλους έτοιμο το «Κάλυμνος Ντόλφιν» Κύριο

Βάλανε μεταχειρισμένη μηχανή «σε άριστη κατάσταση», έγινε δοκιμή

 

Μετά από τρεις μήνες και κάτι μέρες το ταχύπλoo της ΑΝΕΚ KalymnosDolphinείναι έτοιμο να βγει στα ταξίδια του.  Στη θέση της καμένης μηχανής (που δεν επισκευαζόταν) τοποθετήθηκε, σήμερα 21.11.13, νέα μηχανή,  μεταχειρισμένη αλλά  «σε άριστη κατάσταση», όπως μας είπε ο ασφαλιστής, που ήταν παρών στις εργασίες τοποθέτησης.  

Η εγγύηση της μηχανής αυτής είναι 1 έτος, όπως γίνεται με όλες τις μεταχειρισμένες μηχανές. Η λεγόμενη «χρυσή εγγύηση», που είναι 5 χρόνια, μας είπε ο ασφαλιστής, δίδεται για τις  καινούριες μηχανές, αλλά και σ’ αυτές τα μικρά εσωτερικά εξαρτήματα και μέρη ασφαλίζονται μόνο για 1 έτος.

Το πρόγραμμα προέβλεπε για σήμερα (21/11) δοκιμή. Και αν όλα πάνε καλά, το πλοίο θα είναι έτοιμο για να επανενταχθεί στα δρομολόγια της ΑΝΕΚ και να δίνει «ανάσα» στο “Kalymnos Star”, το μεγαλύτερο ταχύπλοο της εταιρίας. 

Διαφάνεια

Τώρα απομένει η διοίκηση της ΑΝΕΚ να δημοσιοποιήσει (1) το ακριβές κόστος της μηχανής (γιατί «παίζουν κάποια νούμερα με απόσταση 5000-7000€, κοντά ή και πάνω από τις 90.000€),  (2) αν θα αναλάβει η ΑΝΕΚ το κόστος ή η ασφαλιστική εταιρία,  και  (3)  το περιβόητο πόρισμα να δημοσιοποιηθεί επιτέλους, για να μάθουν οι μέτοχοι της εταιρίας και ο Καλυμνιακό λαός πώς και γιατί κάηκε η μηχανή. Η ΑΝΕΚ είναι ανώνυμη εταιρία και όχι ιδιωτική.  Έτσι κι αλλιώς θα υποχρεωθεί η διοίκηση της εταιρίας να παρουσιάσει  επίσημα στοιχεία στον ετήσιο απολογισμό της.  Δεν υπάρχει λόγος για τόση μυστικότητα…

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

    Κύριε, Θανάτση, υποθέτω ότι θα σας έχει ενημερώσει ο αντιπροεδρος της ΑΝΕΚ, ο κ. Χρ. Χατζημιχάλης. Ήταν μαζί μου στην καμπίνα της πλώρης, στο τιμόνι, όπου συζητούσα με έναν κύριο της ομάδας των αρμοδίων για την τοποθέτηση του πλοίου και τον θυμόμουνα ως ασφαλιστή. Απ' ό,τι λέτε ήταν πραγματογνώμων. Δεκτό. Πού είναι το πρόβλημα, δεν κατάλαβα! Εσείς τι ψάχνετε να βρείτε; Δόλο; Ότι τον πραγματογνώμονα τον είπα ασφαλιστή δόλια;
    Όσο για τη "χρυσή εγγύηση", γι' αυτήν μου έκανε λόγιο ο πραγματογνώμονας, παρόντος του κ. Χατζημιχάλη. Πού είναι και εδώ το πρόβλημα; Την ανέφερα για να δείξω ότι μεγαλύτερη εγγύηση δεν μπορούσε να δοθεί και ότι ακόμη και αυτή η "χρυσή εγγύηση" που δίνεται μόνο σε καινούριες μηχανές, δεν αφορά όλη τη μηχανή. Αυτό εσείς το ερμηνεύσατε μήπως ως "ύποπτη" αναφορά; Ή μήπως είχατε κάτι να πείτε και το πετάξατε δοθείσης ευκαιρίας;
    Τώρα, το φθηνό πνεύμα που μου κάνετε με "το μνημόνιο σιωπής" της προηγούμενης διοίκησης της ΑΝΕΚ, ποια σχέση έχει με αυτά που έγραψα. Μήπως ψάχνετε συγκρούσεις;
    Στα άλλα ζητήματα που σας έθεσα, σχετικά με τη μυστικότητα και την έλλειψη πληροφόρησης των μετόχων, δεν απαντήσατε, κ. Θανάτση. Και το χειρότερο είναι ότι (δε σας το επισήμανα στη συνέντευξη, για να αποφύγω την ανούσια τριβή), ενώ είστε ο πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρίας, τις σοβαρές ανακοινώσεις για το Ντόλφιν τις αφήσατε για τον κ. δήμαρχο!

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιώργος Θανάτσης δημοσιεύθηκε από Γιώργος Θανάτσης

    Σας παρακαλώ να διευκρινίσετε με ποιον ασφαλιστή μιλήσατε αφού ασφαλιστής δεν ήρθε στο νησί. Ο κύριος που ήρθε ήταν παραγματογνώμων. Δεν πωλούνται μηχανές μεταχειρισμένες αλλά ανακατασκευασμένες.
    Για ποια χρυσή εγγύηση μιλάτε; Μήπως σαν αυτή που πήρε για τις καινούργιες μηχανές το 2009 το ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ;Και μετά υπέγραψαν μνημόνιο σιωπής 30 ετων στην αγγλική γλώσσα.
    Το πόρισμα μόλις το λάβουμε θα το έχετε κι εσείς. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Γιατί άλλωστε;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos