The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ερωτήσεις Μιχ. Λελέκη για έλεγχο και διαφάνεια Κύριο

Ο δημ. σ/λος της αξ. αντ/τευσης κ. Μιχ. Λελέκης ερωτά το δήμαρχο.

 

Τρεις γραπτές ερωτήσεις κατέθεσε στον κ. δήμαρχο ο δημ. σ/λος της παράταξης του κ. Ι. Μαστροκούκου, «ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», κ. Λελέκης με αντίστοιχα θέματα (α) τη ΣΑΤΑ, (β) τα πολλά ταξίδια του δημάρχου στην Αθήνα, και (γ) την εγκατάλειψη του εκσκαφέα. (φωτο άλμπουμ)

 

Για τη ΣΑΤΑ ο κ. Λελέκης ερωτά το δήμαρχο κ. Δ. Διακομιχάλη, γιατί δεν απάντησε μέχρι σήμερα στην αίτησή του από 5/9/13 για τη ΣΑΤΑ. Υπενθυμίζει ότι ζητά να μάθει τα ακριβή ποσά της ΣΑΤΑ που εισέπραξε ο Δήμος για τα έτη 2010, 2011, 2012, 2013 (μέχρι σήμερα).

Για το θέμα της ΣΑΤΑ ο κ. Διακομιχάλης, όταν ήταν στην αντ/τευση, ασκούσε σκληρό έλεγχο  στη δημαρχία Ρούσσου, κατηγορώντας τον ότι δεν τη χρησιμοποιούσε για την πραγματοποίηση αναπτυξιακών έργων. Τώρα ήρθε η σειρά του να ελεγχθεί.

 

Για τα ταξίδια του δημάρχου στην Αθήνα ο κ. Λελέκης ερωτά: 1) Πόσα ταξίδια έκανε και για ποια θέματα.  2) Σε ποιες υπηρεσίες πραγματοποίησε παραστάσεις.  3) Ποια τα αποτελέσματα του κάθε ταξιδιού.  3)  Πόσα λεφτά δαπανήθηκαν συνολικά.

Η ερώτηση αυτή προέκυψε από το μεγάλο αριθμό ταξιδιών του κ. δημάρχου (μόνο την εβδομάδα που πέρασε πραγματοποίησε 3 ταξίδια). Και η απορία του καλυμνιακού λαού, την οποία μεταφράζει σε ερώτηση ο κ. Λελέκης, είναι αν αποδίδουν αυτά τα πυκνά ταξίδια, τα οποία βέβαια κοστίζουν σε (α) χρήμα και (β) απουσία του δημάρχου από το νησί που μαστίζεται από σοβαρά και άλυτα προβλήματα. 

 

Ένας εκσκαφέας του Δήμου είναι εγκαταλειμμένος, για πολλούς μήνες, στη χωματερή και η δημ. Αρχή δεν έχει δώσει ακόμη εξηγήσεις  γι’ αυτή την αδράνεια. Για την ακρίβεια, απάντησε ότι τα ανταλλακτικά παραγγέλθηκαν και σε δυο-τρεις μέρες έρχονται, αλλά πέρασαν κοντά δύο μήνες και τίποτα δεν έγινε, χωρίς να επανέλθει η δημ. Αρχή και να δώσει εξηγήσεις γι’ αυτή την ασυνέπεια.

Το μηχάνημα είναι μεγάλης αξίας και σαπίζει εγκαταλειμμένο, ενώ ήδη πολλά κομμάτια του, σύμφωνα με τηλεοπτικές μαρτυρίες , έχουν κλαπεί.

Δημοτικός Έλεγχος

Και οι τρεις ερωτήσεις αφορούν πολύ σοβαρά θέματα πάνω στα οποία η δημ. Αρχή θα μπορούσε να ήταν διαφανής παρουσιάζοντας ντοκουμέντα χάρη της διαφάνειας. Και επειδή τέτοια διάθεση η δημ. Αρχή δεν έδειξε ότι διαθέτει, η αντ/τευση σφίγγει τα λουριά του ελέγχου.  Ο δημοτικός έλεγχος (κατά τον «κοινοβουλευτικό έλεγχο» στη Βουλή) αρχίζει πια να γίνεται ουσιαστικός και πιεστικός, με γραπτές και συγκεκριμένες ερωτήσεις της αντ/τευσης, οι οποίες απαιτούν αντίστοιχες απαντήσεις.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

                                

 Κάλυμνος, 1/11/2013

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο χθεσινό (31-10-2013) δημοτικό συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας κ. Μιχάλης Λελέκης, κατέθεσε εγγράφως, την από 31-10-2013 συνημμένη ερώτησή του, η οποία αφορά, μεταξύ άλλων, στα ποσά ΣΑΤΑ, τα οποία ήρθαν στα ταμεία του Δήμου μας τα οικονομικά έτη 2010, 2011, 2012 και 2013 (ως και σήμερα), δεδομένου, ότι από 5-9-2013 είχε καταθέσει σχετική αίτησή του στη γραμματεία του Δήμου μας, αλλά, δυστυχώς, ως και σήμερα, δεν έχει λάβει έγγραφη απάντηση.

Επίσης, ο κ. Λελέκης κατέθεσε σήμερα, στη γραμματεία του Δήμου Καλυμνίων, τις συνημμένες στο παρόν δύο (2) αιτήσεις του, σχετικά με τα ταξίδια του κ. Δημάρχου, τα αποτελέσματά τους,  το κόστος τους κλπ, καθώς επίσης και για την εγκατάλειψη του εκσκαφέα φορτωτή μάρκας JCB, ιδιοκτησίας του Δήμου μας.

                                                                       Από το Γραφείο Τύπου της Παράταξης

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos