Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Η Κάλυμνος απουσιάζει παντελώς από το ΕΣΠΑ» Κύριο

Γ. Μαστροκούκος: «ΕΣΠΑ, άγνωστη λέξη για τη δημοτική Αρχή»

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 08/10/2013

    

ΘΕΜΑ: « 231 έργα δήμων στο ΕΣΠΑ μέσα σε δύο μήνες!»

ΕΣΠΑ. Άγνωστη λέξη για την Δημοτική Αρχή του Δήμου Καλυμνίων. Αγωνιώδες το κάλεσμά μας προς τον κ. Δήμαρχο, να μεριμνήσει επιτέλους, ώστε να εντάξει και η Κάλυμνος έργα στο εν λόγω πρόγραμμα. Πλήρως απαξιωτική η απάντηση του κ. Δημάρχου, δηλώνοντάς μας στην με αριθ. πρ. 23612/22-10-2012 επιστολή του, ότι δεν αντιλήφτηκε την ύπαρξη των προγραμμάτων ΕΣΠΑ…

Πέρασαν τρία χρόνια απραξίας. Το πρόγραμμα φθάνει στο τέλος του. Λίγους μήνες πριν την λήξη του, το Υπουργείο απευθύνει κάλεσμα προς του Δήμους της Χώρας να εντάξουν τα λεγόμενα έργα της «τελευταίας στιγμής», με το σύνθημα: «Κάθε δήμος και έργο».

Στους δύο μήνες, που μεσολάβησαν από το παραπάνω κάλεσμα, 231 Δήμοι ενέταξαν 231 έργα στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, με προϋπολογισμό 452 εκατομμύρια ευρώ.

Η Κάλυμνος απουσιάζει παντελώς!

Κύριοι ,δυστυχώς! η ενασχόλησή σας με το κυνήγι των πολιτικών αντιπάλων στα δικαστήρια, δεν οδηγεί στην ανάπτυξη και την πρόοδο της κοινωνίας.

Κύριοι, δυστυχώς! η καθημερινή ενασχόλησή σας με τα ΜΜΕ, όχι μόνο δεν ωφελεί, αλλά διχάζει και δηλητηριάζει τις ψυχές μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos