The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Επιτυχία σημειώνει το αναρριχητικό φεστιβάλ

Εκατοντάδες αναρριχητές από όλο τον κόσμο

 

Το αναρριχητικό φεστιβάλ στην Κάλυμνο φέτος, 10-13 Οκτωβρίου, σημειώνει μεγάλη επιτυχία χάρη στην καλή προετοιμασία της διοργανώτριας εταιρίας NorthFace, στην οποία ο Δήμος ανέθεσε τη διοργάνωσή του. Η παγκόσμια αναγνωσιμότητα της εν λόγω εταιρίας, αποδείχθηκε εγγύηση για την επαγγελματική προώθηση του εκλεκτού προϊόντος που «Κάλυμνος-Παράδεισος Αναρρίχησης.

Το κέντρο του φεστιβάλ, όπως και πέρσι ήταν το ξενοδοχείο ELENAVILLAGE, μετά το Μασούρι. Η αρχιτεκτονική του γραμμή του κτιρίου, η εμπνευσμένη διαρρύθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και το τέλειο δέσιμό του σε ένα φυσικό περιβάλλον απείρου κάλλους, κάτω ακριβώς από αναρριχητικά πεδία, προσφέρουν τις πρώτες άριστες εντυπώσεις για τη διενέργεια ενός αναρριχητικού φεστιβάλ.

Το βράδυ της Παρασκευής, 10.10.13, έγινε η έναρξη του φεστιβάλ, στη μεγάλη αυλή της πισίνας με την προβολή ενός εκπληκτικού διαφημιστικού για το φεστιβάλ που ετοίμασε η εταιρία, και το χαιρετισμό του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη.

Τις επόμενες ημέρες όλα τα αναρριχητικά πεδία της Καλύμνου και της μαγευτικής Τελένδου γνωρίζουν μεγάλες δόξες. Ο ήπιος φέτος καιρός βοήθησε να διεξαχθεί ένα απ’ τα καλύτερα αναρριχητικά φεστιβάλ.

Η Κάλυμνος διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να ανεβάσει τον αναρριχητικό τουρισμό σε μια πολύ αξιόλογη και προσοδοφόρο πηγή εναλλακτικού τουρισμού. Αρκεί οι επαγγελματίες του νησιού να είναι σωστοί στη δουλειά τους (οι τιμές στα καταλύματα να είναι σωστές, όπως και η προσφορά υπηρεσιών).

Ο Δήμος από τη μεριά του έκανε το σημαντικό βήμα (ήδη επί της προηγούμενης δημ. Αρχής) να αναθέτει τη διοργάνωση του φεστιβάλ σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται σ’ αυτό το πεδίο επιχειρηματικότητας.

Έχει όμως πολλές άλλες υποχρεώσεις που εκκρεμούν χρόνια τώρα και στις οποίες πρέπει να φανεί συνεπής και υπεύθυνος, όπως είναι η ιατρική μονάδα υποστήριξης όχι μόνο του φεστιβάλ των τριών ημερών αλλά του αναρριχητικού τουρισμού καθ’ όλη τη διάρκειά του φθινοπώρου και της άνοιξης.

(Οι δύο τελευταίες φωτο ειναι του Γιάννη Κουλλιά)

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos