Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γ. Κασσάρας σε Ρόδο, Κω, Κάρπαθο

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας,  το τριήμερο 19 -21.2.2011, περιόδευσε στο νησί της Ρόδου,  με σκοπό την άμεση επικοινωνία  με τους συμπατριώτες και τους φορείς του  νησιού.

 

Στα πλαίσια αυτά και ενόψει έναρξης της τουριστικής σεζόν, το Σάββατο 19.2.2011  συναντήθηκε με φορείς των κλάδων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και  συζήτησε μαζί τους, τρόπους αντιμετώπισης  των   προβλημάτων τους. 

Στη συνέχεια, περιόδευσε μαζί με φίλους  στα Δημοτικά Διαμερίσματα Πεταλούδων και Λίνδου.

Την  Κυριακή 20.2.2011 το πρωί μετέβη στη Μονή Θάρρι και συμμετείχε στην  δενδροφύτευση που έγινε στην περιοχή του φράγματος Γαδουρά.

Το  βράδυ της Κυριακής και μετά από την παρέμβαση δια συνεντεύξεων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής  και τοπικής επικαιρότητας, παρακολούθησε στο θεατράκι του σχολείου «Ροδίων Παιδεία»  την εξαιρετική παράσταση του θεατρικού τμήματος της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου.

Την Δευτέρα 21.2.2011  επισκέφθηκε δημόσιες  υπηρεσίες και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα.

Το επόμενο τριήμερο 25 – 28.2.2011  ο Γιώργος Κασσάρας,  συνεπής πάντοτε στη δέσμευση του να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους πολίτες, επισκέφθηκε την Κω, την Ρόδο και την Κάρπαθο και συμμετείχε σε πολλαπλές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 25.2.2011 το βράδυ, μετέβη στην  Κω και συναντήθηκε με πολιτικούς του φίλους.

Το Σάββατο το πρωί παρακολούθησε τις εργασίες και απηύθυνε χαιρετισμό  στο  1ο  Αναπτυξιακό Συνέδριο Δήμου Κω Νέοι Ορίζοντες  που διοργάνωσε ο Δήμος της Κω.

Το μεσημέρι μετέβη στη Ρόδο και παραβρέθηκε  στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, όπου συζητήθηκαν τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού, όπως δανειοδοτήσεις, συντελεστές ΦΠΑ κλπ.. Μετά την συνεδρίαση έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας  του Επιμελητηρίου. 

Στη συνέχεια,  παραβρέθηκε στην ωραία εκδήλωση  για την κοπή της  πίτας του Συλλόγου ΑμΕΑ, κατά την οποία βραβεύτηκαν 2 ξεχωριστοί συνάνθρωποί μας που έχουν μετατρέψει την αναπηρία τους σε ικανότητα και 1 συνάνθρωπός μας που αφιέρωσε μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων του στην ανακούφιση των πασχόντων.

Το  βράδυ συνδιασκέδασε με τους συμπατριώτες του Καλυμνίους, στον ετήσιο χορό και στην κοπή της πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καλυμνίων Ρόδου.

Την Κυριακή το πρωί 27.2.2011 παρακολούθησε το φορολογικό σεμινάριο που διοργάνωσε στο Ακταίον ο Σύλλογος Εφοριακών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το φορολογικό επιστημονικό περιοδικό «Φορολογική Επιθεώρηση» που εκδίδει η ΠΟΕ –Δ.Ο.Υ.

Στη συνέχεια παραβρέθηκε στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Σκάκι για το Νότιο Αιγαίο, όπου συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή  και τις επιτυχίες τους, και το απόγευμα στους αγώνες τοξοβολίας και την κοπή της πίτας, στο στάδιο Καλλιπάτειρα στο  Καρακόνερο.

Το βράδυ της Κυριακής συμμετείχε στο δείπνο εργασίας των βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ, με τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη. Εκτός του ιδίου, παραβρέθηκαν οι βουλευτές  Δημήτρης Κρεμαστινός και  Νίκος Ζωίδης,  ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, οι αντιπεριφερειάρχες  Φώτης Χατζηδιάκος και Σωτήρης Παμπάκας και οι γραμματείς του ΠΑΣΟΚ  Γιώργος Πόκκιας και Τέλης Ηρακλείδης και συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τη Ρόδο και τη Δωδεκάνησο στον τομέα των Δημοσίων έργων, αρμοδιότητας του Υφυπουργού.

Τη Δευτέρα 28.2.2011 μαζί με τους Μαγκριώτη, Ζωίδη και Χατζηδιάκο,  μετέβη στην Κάρπαθο για τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Καρπάθου. Στη σύσκεψη που ακολούθησε στο Δημαρχείο Καρπάθου συζητήθηκαν,  παρουσία και του Υφυπουργού, τα διάφορα έργα που απασχολούν το νησί, όπως η κατασκευή του νέου νοσοκομείου, η αποχέτευση κλπ.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης επέστρεψε στην Αθήνα. (δ.τ. 2.3.11)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version