Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πουλάκι τσίου, το πουλάκι τσίου Κύριο

ΠΑΣΟΚ, κλώσα υποψηφίων δημάρχων


Αν πας να μετρήσεις τους υποψηφίους δημάρχους που ανέδειξε η κλώσα ΠΑΣΟΚ, θα χάσεις το λογαριασμό. Γι’ αυτό μείνε σε ό,τι κυκλοφορεί: φανεροί υποψήφιοι δήμαρχοι είναι 4: Δ. Διακομιχάλης, Γ. Μαστροκούκος, Γ. Γαλουζής, Γ. Μαύρος. Προς το παρόν βέβαια, γιατί κανένας δεν μπορεί να μαντέψει «τι τέξεται η επιούσα».

Η κλώσα-ΠΑΣΟΚ μονίμως γεννοβολάει υποψήφιους δημάρχους. Μόλις το κάθε πουλάκι-στέλεχος βγει απ’ τα αβγό του, φωνάζει δυνατά, θέλει μια καρέκλα. Όλα φωνάζουν, γιατί όλα είναι κοκόρια. Συχνά επιδίδονται σε θεαματικές και σκληρές μεταξύ τους κοκορομαχίες.

Και τώρα τελευταία, τι είναι πάλι αυτές οι φωνές που ακούω από δύο κοτέτσια-ΠΑΣΟΚ; Το πουλάκι τσίου από ’δω, το πουλάκι τσίου από ’κει. Λέτε να έχουμε κι άλλους δύο υποψηφίους δημάρχους; Λένε για κάποιον που το ψάχνει και έναν άλλο που το ζυγίζει. Ποιοι να ’ναι; Ή μήπως είναι λόγια του κόσμου; Θα δείξει.

Το πιθανότερο είναι ότι θα προέρχονται και αυτοί από την κλώσα-ΠΑΣΟΚ. Αν μετρήσεις τους δημάρχους Καλύμνου, στα 37 χρόνια ηρωικής δημοκρατίας, μετά τη χούντα, θα βγάλεις μόνο 4. Όλοι τους (πλην του πρώτου, του γενάρχη της φυλής) ήταν πολύχρονοι και όλοι τους βγήκαν απ’ την κλώσα-ΠΑΣΟΚ. Και συμβαίνει, έκπαλαι και νυν, να ήταν όλοι «οι μόνοι κατάλληλοι», για «να πάει η Κάλυμνος μπροστά». Πού ακριβώς, ε πού να ξέρουν και οι ίδιοι!!!

Σας προβάλλουμε ένα βιντεάκι (ως συμβολικό εποπτικό μέσο), για να δείτε πώς βγαίνει το πουλάκι απ’ τ’ αβγό του και αμέσως φωνάζει.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Ι. Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Ι. Τρικοίλης

    Το πουλάκι αυτό αγωνίζεται για τη ζωή χωρίς τη βοήθεια των νονών και των κουμπάρων

  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΑΝΟΛΗΣ δημοσιεύθηκε από ΜΑΝΟΛΗΣ

    Τα πουλάκια μου! Κοστίζει η τροφή τους;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version