The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Γ. Μαστροκούκος προς ΔΗΜΟ-ΑΝΕΚ & ερωτήματα Κύριο

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Μαστροκούκος επανέρχεται,

δικαιολογημένα πιο απαιτητικός, και ζητάει απαντήσεις από την ΑΝΕΚ, να φωτίσει επιτέλους την υπόθεση του καψίματος των μηχανών του ταχύπλοου  KALYMNOS DOLPHIN.

Παραθέτουμε την επιστολή αυτούσια και ακολούθως απευθυνόμαστε κι εμείς στο Δήμος και το διοικ. σ/λιο της ΑΝΕΚ – γιατί δεν είναι μόνο ο πρόεδρος στην ΑΝΕΚ, υπάρχει και ένα διοικ. σ/λιο που δεν μπορεί να σιωπά και να προσποιείται άγνοια ή αναρμοδιότητα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 15-09-2013

Άκρα του τάφου σιωπή

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ανώνυμης Ναυτιλιακής  Εταιρίας του Δήμου μας (ΑΝΕΚ),  το πλοίο KALYMNOS DOLPHIN, βρίσκεται « παροπλισμένο» στο λιμάνι της Καλύμνου.

Ηχεί κακόηχα και προκαλεί αγανάκτηση και θλίψη  η χρήση της λέξης ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ. Ένα σκάφος που κατασκευάστηκε με τις στερήσεις του καλυμνιακού Λαού ,δημιουργώντας ελπίδες, για ένα καλύτερο αύριο στη διασύνδεση της Καλύμνου  με τ’ άλλα νησιά, αποτελώντας συγχρόνως  σπουδαία αναπτυξιακή επιλογή για την Κάλυμνο.

Δυστυχώς, η σημερινή διοίκηση του Δήμου , για λόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν με πολιτικούς αναπτυξιακούς όρους, κατάφερε το Κάλυμνος STAR να τριγυρνά στα γύρω νησιά, πλην Καλύμνου, και το Κάλυμνος DOLPHIN να κείτεται   άψυχο στο λιμάνι.

Πέρασε ένας ολόκληρος μήνας, με ανεκτέλεστους πλόες και η διοίκηση τηρεί άκρα του τάφου σιωπή, τρίβοντας προφανώς τα χέρια τους οι αντίστοιχες ανταγωνιστικές εταιρίες .

Με το υπ’ αριθ . 512/ 23-08- 2013 έγγραφό μας, ζητήσαμε επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση της ΑΝΕΚ και το Λιμεναρχείο Καλύμνου.  Βρεθήκαμε προ εκπλήξεων με την αντιφατικότητα των απαντήσεων που λάβαμε στα ερωτήματα που θέσαμε . Παραθέτουμε μερικά εξ αυτών:

Ερώτημά μας:  Τι έγγραφές έχουν γίνει στο ημερολόγιο του πλοίου?

Απάντηση ΑΝΕΚ:  «οι εγγραφές που έγιναν στο ημερολόγιο του πλοίου είναι όλες νόμιμες»

Απάντηση Λιμεναρχείου: «κατόπιν ελέγχου …. διαπιστώθηκε ύπαρξη εγγραφής την 16-08-2013 περί της μηχανικής βλάβης, για την οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι προστέθηκε μεταγενέστερα της έγγραφης θεώρησης από το Λιμενικό Όργανο…., προβήκαμε σε κατάσχεση του ημερολόγιου γέφυρας , το οποίο και υποβλήθηκε ως πειστήριο στην εισαγγελία  Πρωτοδικών Κω και ζητήσαμε από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση της υπόθεσης».

Απάντηση ΑΝΕΚ: «Η  υποψία σας είναι έωλη…..»

Κατάσχεση του ημερολογίου από Τη Λιμενική Υπηρεσία…..

Υποβολή του στην εισαγγελία Πρωτοδικών Κω ……

Και στο δημόσιο διάλογο ‘Άκρα του τάφου σιωπή από τη Δημοτική Αρχή

Η σιωπή είναι χρυσός ή ενοχή?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΩ 

Πέρασε ένας μήνας από τότε που κάηκαν οι μηχανές του DOLPHIN, 16.9.13, και 27 ημέρες από τότε που δημοσιοποιήθηκε η βλάβη, 22.9.13. Αποφύγαμε να γράψουμε κάτι πάνω σ’ αυτό το πολύ σοβαρό μεν πρόβλημα, αλλά εξαιρετικά ευαίσθητο για την αξιοπιστία της ΑΝΕΚ.

Όμως, παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου της εταιρίας ότι σύντομα θα ενημερώσει επίσημα τους μετόχους και τον Καλυμνιακό λαό, βαρύ πέπλο μυστηρίου σκεπάζει την υπόθεση. Αντί για ενημέρωση έχουμε μαύρο σκοτάδι. Θέτουμε λοιπόν τα δικά μας ερωτήματα;

 

1)   Τι έγινε με το πόρισμα;   Εκεί που έλεγε ο πρόεδρος (στο ΑΙΓΑΙΟ TV)  ότι σε μια βδομάδα, το πολύ δέκα μέρες, θα έχουμε απάντηση, περνάνε οι βδομάδες και πόρισμα δεν ακούσαμε, δεν είδαμε. Κατανοώ την δυσχερή θέση του προέδρου και του διοικ. σ/λίου της ΑΝΕΚ, όμως κάποτε δεν θα ανακοινώσει το πόρισμα;  Δεν έχει  το δικαίωμα Καλυμνιακός λαός να ενημερωθεί;  Γιατί Δήμος και  ΑΝΕΚ να κρατάνε μυστικά τα αίτια της καταστροφής των μηχανών ενός πλοίου που ανήκει στο λαό;

2)   Η ασφαλιστική εταιρία θα καλύψει τη ζημιά;   Ή μήπως  αυτή η εκδοχή ήταν απλή ευχή του προέδρου της ΑΝΕΚ, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει την ασφαλιστική εταιρία;  Να είναι αυτή η αιτία που δεν τολμά η διοίκηση να αποκαλύψει το πόρισμα;  Όμως και στο θέμα της ασφάλειας  απαιτούν οι μέτοχοι, και όλος ο Καλυμνιακός λαός, να ξέρουν αν αυτοί θα πληρώσουν το «μάρμαρο».

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos