The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε προεκλογικές δράσεις η παράταξη Γ. Μαύρου Κύριο

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλάΖΕΙ»,

ο κ. Γιώργος Μαύρος πραγματοποίησε  το Σαββατοκύριακο που πέρασε  δύο  σημαντικές δράσεις, στην καθαριότητα και την αναρρίχηση.

 

Το πρωί του Σαββάτου (7.9.13) έχοντας μαζί του φίλους της παράταξης  του και ανθρώπους που διαθέτουν ευαισθησία για  την καθαριότητα των δημόσιων δρόμων και την προστασία του περιβάλλοντος,  περισυνέλεξαν τα σκουπίδια της λεωφόρου από το Μασούρι μέχρι τα Αργινώντα: μπουκαλάκια νερού, κουτιά αναψυκτικών, σακούλες, τσάντες, πλαστικά ποτηράκια φραπέ κ.α.. Τα προϊόντα της ασυνειδησίας  και του τσαμπουκά των Καλύμνιων (πιθανόν και μη Καλυμνίων) χρειάστηκαν πολλές μεγάλες σακούλες.  

Να σημειώσουμε δε ότι η καλή υπηρεσία που προσέφερε η εξόρμηση της παράταξης Μαύρου δεν περιορίζεται στην καθαριότητα των δρόμων. Κάθε φορά που  ο κ. Μαύρος  ανακοινώνει κάποια του εξόρμηση καθαριότητας, πετυχαίνει να βαράει συναγερμό στη δημ. Αρχή, η οποία τρέχει να προλάβει τον κ. Μαύρο. Αδειάζει κατεπειγόντως τους  κάδους, καθαρίζει τους δρόμους της περιοχής που θα γίνει η καθαριότητα και, γενικώς κάνει τα πάντα ώστε να μην βρει αντικείμενο εργασίας ο κ. Μαύρος  αλλά και οι κάμερες που θα κάνουν ρεπορτάζ. Να φύγουν όλοι άπρακτοι …  Και μόνο είναι ίσως μεγαλύτερη προσφορά.

*

Ο κ. Μαύρος την επομένη της καθαριότητας, το απόγευμα της Κυριακής (8.9.13),  πραγματοποίησε συνάντηση φίλων της αναρρίχησης, στον ρομαντικό κήπο του ξενοδοχείου «ΟΑΣΙΣ», στην πλατεία Μασουριού.  Παρών ήταν και ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας αναρριχητής, ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο  άνθρωπος που έφερε την αναρρίχηση στην Κάλυμνο και  ανέδειξε το νησί  παγκόσμια, ως αναρριχητικό προορισμό.

Συζητήθηκαν οι πολύ καλές προϋποθέσεις που διαθέτει η Κάλυμνος (βουνά μοναδικής αισθητικής αξίας, ποικιλία στα αναρριχητικά πεδία, φυσικό περιβάλλον με συνδυασμό βουνού και θάλασσας, φιλοξενία κατοίκων  κ.α.), καθώς και οι μεγάλες  προοπτικές που ανοίγονται, εφόσον όμως υπάρξει η αναγκαία οργάνωση.   

 

Τελευταία τροποποίηση στις

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Φανή Καπελλά- Κουτούζη δημοσιεύθηκε από Φανή Καπελλά- Κουτούζη

    Κατά τη γνώμη μου μία πρέπει να είναι η στάση μας απέναντι σε αυτές τις κοινωνικές δράσεις, έστω κι' αν έχουν και κάποια προεκλογική χροιά:Η επικρότηση και επιβράβευση όσων τις εμπνεύστηκαν,τις διοργάνωσαν και συμμετείχαν σ'αυτές. Συγχαρητήρια, λοιπόν στον κ. Μαύρο και στην υπόλοιπη ομάδα του. Έχουν μια προοδευτική αντίληψη για το ποια πρέπει να είναι η στάση των πολιτών απέναντι στα προβλήματα του τόπου τους,φτάνει να είναι η βοήθειά τους συμπληρωματική και παράλληλη με τις υπόχρεες υπηρεσίες και όχι να τις υποκαθιστούν κάτω από συνθήκες έκτακτης ανάγκης! Είναι ακόμα μια άλλη μορφή προεκλογικού αγώνα, αν υποθέσουμε-και γιατί όχι-ότι υπάρχει και αυτή η παράμετρος ,οι ευγενικές αυτές κινητοποιήσεις, που έχουν άμεσο και ορατό αποτέλεσμα στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

  • Σύνδεσμος σχολίου Michael Platsis δημοσιεύθηκε από Michael Platsis

    Aκριβως! αυτο αλλωστε τον κανει και να διαφερει απο τους αλλους....Πραττει, δεν ειναι μονο λογια! παραδειγμα !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos