The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

ΚΩΣ: Μεγάλη επένδυση στην ύδρευση του νησιού

Ενα στοίχημα δεκαετιών για τις κοινότητες Αντιμάχειας, Καρδάμαινας και Κεφάλου γίνεται πλέον πραγματικότητα μέσα από τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό, την αφοσίωση και το μεράκι του επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κω.

Η ΔΕΥΑΚ τα δύο τελευταία χρόνια, κατάφερε να σχεδιάσει και να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο υλοποίησης ενός από τα πλέον φιλόδοξα προγράμματα που έχει εκτελέσει ποτέ η επιχείρηση και δεν είναι άλλο από το να δώσει στους κατοίκους της Αντιμάχειας, της Καρδάμαινας και της Κεφάλου καθαρό, επαρκές και ποιοτικό νερό.

Με νέα δίκτυα πολλών χιλιομέτρων, νέες γεωτρήσεις και συντήρηση των υφιστάμενων, την μείωση του κόστους με την απαλλαγή από το πετρέλαιο, την εγκατάσταση νέων δεξαμενών και την συντήρηση των υφιστάμενων καθώς και δεκάδων παράπλευρων εργασιών πετυχαίνει το πρώτο μεγάλο βήμα αναβάθμισης των υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών δίνοντας τη δυνατότητα στο Δήμο της Κω να σχεδιάζει για ολόκληρο το νησί με διαφορετικά πλέον δεδομένα, πλησιέστερα σε αυτά που ισχύουν για την πόλη της Κω.

Το συνολικό έργο που εκτελεί η ΔΕΥΑΚ στη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών αλλά και σε ολόκληρο το νησί δεν έχει να κάνει μόνο με το απόλυτο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να απολαμβάνει το Θεόσταλτο αγαθό του νερού αλλά είναι συνυφασμένο και με την ευρύτερη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας που στηρίχθηκε διαχρονικά στην πρωτοποριακή ανάπτυξη υποδομών την ώρα που για άλλους ακόμα αποτελούν ζητούμενο.

Παράλληλα με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών παρέχεται η δυνατότητα προστασίας και λελογισμένης αξιοποίησης των υδάτινων πόρων του νησιού μας ώστε να μην υπάρξει στο μέλλον καμία περίπτωση ανεπάρκειας στο βασικότερο αγαθό της ζωής.

(ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, 6.9.13)

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos