Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση της παράταξης Γ. Μαύρου

«Ακούσαμε μεγάλες κουβέντες για τον αγώνα τοπικών παραγόντων να μείνει ανοιχτή η ΔΟΥ. Κενές υποσχέσεις και φαντασιώσεις για προσωπικές επιτυχίες:  το αποτέλεσμα ήταν ότι η ΔΟΥ έκλεισε».

 

 

Γ. ΜΑΥΡΟΣ:

Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλάΖΕΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ, 5-09-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι συνέπειες των επιλογών της κεντρικής πολιτικής του κράτους είναι η αποδόμηση και η ερήμωση των νησιών μας.

Ειδικά η Κάλυμνος, τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζει μια τρομοκρατική συρρίκνωση της υπόστασής της, με την απογύμνωσή της από υπηρεσίες προς τον πολίτη. Άμεση ευθύνη φέρουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης που ακολουθούν τυφλά γενικές οδηγίες της τρόικας, χωρίς να ερευνούν τρόπους ομαλής μετάβασης από το σημείο Α ή το σημείο Β στο σημείο 0, δηλαδή στο σημείο πλήρους ανυπαρξίας εξυπηρέτησης.

Θυμίζουμε το γραφείο εμπορίας της ΔΕΗ, παραλίγο ο ΟΤΕ, τώρα η ΔΟΥ, η απειλή για το ΙΚΑ συνεχίζεται και υπάρχουν φήμες και για τα ΕΛΤΑ.

Όπως συνηθίζεται σε τέτοια θέματα, ακούσαμε μεγάλες κουβέντες για τον αγώνα τοπικών παραγόντων να μείνει ανοιχτή η ΔΟΥ. Κενές υποσχέσεις και φαντασιώσεις για προσωπικές επιτυχίες:  το αποτέλεσμα ήταν ότι η ΔΟΥ έκλεισε.

Οι φωτογραφίσεις και τα βίντεο με τις δεσμεύσεις Βενιζέλου, Κουβέλη, Κρεμαστινού και τα χαμόγελα Διακομιχάλη, έμειναν μνημείο πολιτικής κοροϊδίας των Καλυμνίων «ιθαγενών».

Η ΔΟΥ είχε αποφασιστεί να κλείσει και έκλεισε.

Κατά συνέπεια η αλήθεια είναι απλή: Η στήριξη των επιλογών της συγκυβέρνησης γίνεται και με τις χειραψίες και τα χαμόγελα. Έτσι νιώθουν οι πολιτικοί μας τα όρια της ανοχής του κόσμου διά των δημοτικών αντιπροσώπων του. Και με άνεση συνεχίζουν να τα διευρύνουν.

Εμείς, ως πολιτική ομάδα, αρνούμαστε να ενταχθούμε στους χώρους των πολιτικών κομμάτων που κατακρεουργούν την τοπική κοινωνία. Με όποιο αποτέλεσμα έχει αυτό στη συνείδηση των κομματαρχών.

Ρωτάμε τον καλυμνιακό λαό: Όσοι είναι ήδη ενταγμένοι στους κομματικούς μηχανισμούς, πώς αντιδρούν; Τι κάνουν για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους;

Καλούμε και προκαλούμε σεβόμενοι τους θεσμούς και τους ρόλους τους τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου με πρώτο τον δήμαρχο Καλύμνιων να παραιτηθούν από τα συμβούλια των κόμματων που ανήκουν, από τη στιγμή του τα κόμματα στα όποια ανήκουν έρχονται πλέον αντιμέτωπα και προσκρούουν στα συμφέροντα ολοκλήρου του Καλυμνιακού λαού από τον οποίο εκλέχθηκαν και τον οποίο εκπροσωπούν. 

Καλούμε όλα τα στελέχη κομματικών σχηματισμών να παραιτηθούν από τις θέσεις τους σ’ αυτούς τους μηχανισμούς. Ας αποφασίσουν αν στηρίζουν το καλό της Καλύμνου, ή το κόμμα τους! Ας μην επαίρονται στα λόγια ότι είναι «ακομμάτιστοι»… Ας το δείξουν με πράξεις! Μόνο το παράδειγμά τους θα μας πείσει για τις αγνές προθέσεις τους, όχι οι ανέξοδες διακηρύξεις..

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version