Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Σεπτέμβριος 2003

             -Η προσπάθεια της κυβέρνησης για το «κουκούλωμα» των χρεών που άφησαν οι απελθόντες δήμαρχοι είναι ως  «σοσιαλιστ(ρ)ικό χρέος»  ολέθριο για τη χρηστή διαχείριση των Δήμων.

Χωρίς τον καταλογισμό ευθυνών, θα λειτουργήσει σαν νομιμοποίηση της διαφθοράς.

 

 

             -Οι συνεργάτες του κ. δημάρχου είναι καιρός να κάτσουν και να δουλέψουν. Το κόλλημα στην αμαρτωλή δημαρχία Διακομιχάλη είναι η στείρα πολιτική, και η μη αντιμετώπιση της σκληρής πραγματικότητας. Ένας- ένας οι δ.σ. παραγγέλνουν στο δήμαρχο τι να κάνει και φεύγουν. Ο δήμαρχος πνίγεται στις «αναθέσεις» - η εύκολη λύση.

 

 

             -Ο Δήμος είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων, αλλά δεν τα πάει και πολύ καλά. Λίγο το προσωπικό και η παραγωγικότητα απελπιστικά χαμηλή. Ο Δήμος και προσωπικό πρέπει άμεσα να προσλάβει, αλλά και επίβλεψη συστηματική των συνεργείων να οργανώσει.

 

 

            -Στο 1ο Λύκειο Καλύμνου ιδρύθηκε βιβλιοθήκη με την επωνυμία «Γιάννης Μαγκλής». Η δαπάνη για την κατασκευή του βαρύτιμου επίπλου είναι δωρεά του Καλύμνιου συγγραφέα Γιάννη Μαγκλή και θα φιλοξενεί βιβλία του δωρητή συγγραφέα και άλλων Καλύμνιων συγγραφέων. Η βιβλιοθήκη θα λειτουργεί ως δανειστική για τους μαθητές και τους καθηγητές που υπηρετούν στην Κάλυμνο. Υπεύθυνος της βιβλιοθήκης είναι ο δ/ντής του 1ου Λυκείου κ. Σακ. Τρικοίλης.

 

                                                                                                                                                                                    Ματάκι

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version