The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέα περίοδος: Έκκληση για προεκλογική ειρήνη

Ο Σεπτέμβρης μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς. Τυχερή η Κάλυμνος. Θα έχουμε πολιτική ειρήνευση  και  ΜΜΕ σπαθάτα, που θα διώξουν από το σβέρκο τους τη δαμόκλειο σπάθη της δημ. Αρχής.

Ήταν εντυπωσιακό και απρόσμενο. Ξαφνικά, μέσα από το πηχτό σκοτάδι και την αντάρα,  ξεπετάχτηκε  μία λευκή περιστερά και έφερε το μήνυμα της ειρήνευσης.  Ήταν το περιστέρι της δημ. Αρχής και δεν ήταν το γνώριμο άγριο πνεύμα.  Απόδειξη ότι έκανε να σταματήσει ο πόλεμος και  περάσουμε μια ήρεμη και γαλήνια προεκλογική περίοδο.  Αν καταλάβαμε καλά τη γλώσσα της περιστεράς, έλεγε περίπου: τέλος στις απειλές, τις βρισιές και τις προσβολές εναντίον εκείνων που τολμάνε να την κριτικάρουν.  Καλοδεχούμενη, είπανε, η κριτική, είτε καλή είναι αυτή είτε κακή – αυτό το τελευταίο το είπε καθαρά.

Καλό σημάδι αυτό.  Θα περάσουμε έστω και 8 μήνες, μέχρι τις δημοτικές εκλογές, χωρίς προσωπικές επιθέσεις. Δεν είναι και λίγο αυτό.  Αρκεί βέβαια ο δήμαρχος να… κρατιέται – προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

*

Αλλά  έχουμε και έτερον παρήγορον, επί τη ενάρξει της νέας δημοσιογραφικο-πολιτικής περιόδου . Τα ΜΜΕ αγόρασαν ζυγαριές της αρχαίας θεάς Θέμιδος (με τη σιγουριά ότι η θεά πέθανε προ 2,5 χιλ. ετών και δε θα τους ελέγχει). Υπόσχονται στις δημοτικές παρατάξεις και στο τηλεοπτικό κοινό ότι  θα έχουμε δημοσιογραφική δικαιοσύνη, ίση μεταχείριση, καθαρή λειτουργία  και έντιμη αντιμετώπιση φίλων και αντιπάλων, κρυφών και φανερών.

Δεν είναι και μικρή αυτή η «δέσμευση».  Αρκεί βέβαια να κρατιούνται και αυτοί. Εδώ δείχνουμε περισσότερη κατανόηση, γιατί ο «επιούσιος άρτος» κοστίζει ακριβά.

*

Μακαρίζω όμως τις αντιπολιτεύσεις. Έκαναν ένα καλοκαίρι αμέριμνο, χαλαρό και λάιτ.  Άφησαν τη δημ. Αρχή να χτυπιέται μόνη της. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της αντιπολίτευσης:  να κινείται όποτε γουστάρει και να μιλάει πού και που.

*

Πάντως, απ’ όλα τα παραπάνω μέγιστη είδηση αποτελεί το μήνυμα της δημ. Αρχής προς τις αντιπολιτεύσεις για ειρήνευση.  Ποιος το περίμενε!!!

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ποθητός  Μαγκούλιας δημοσιεύθηκε από Ποθητός Μαγκούλιας

    Από Ιούλιο μέχρι Αύγουστο ειχα την ευκαιρία να επισκεφτώ (για οικογενειακούς λόγους) τη Μελβούρνη και το Σύδνευ της Αυστραλίας.Έμεινα κατενθουσιασμένοςγια το επίπεδο ζωής και την ποιότητα της καθημερινότητας των ανθρώπων ιδιαίτερα στην πρώτη πόλη.Σας παραθέτω εν συντομία τους λόγους .1)Καθαριότητα :Κάθε σπίτι διαθέτει τρεις κάδους(ένας για τα ανακυκλώσιμα υλικά,ένας για τα χορταρικά του κήπου και ένας για τα οικιακά σκουπίδια) με διαφορετικό καπάκι ο καθένας.Η υπηρεσία περνά μία φορά την εβδομάδα για κάθε κάδο και άλλη μία για τα ογκώδη αντικείμενα.Στο όχημα καθαριότητας επιβαίνει μόνο ο οδηγός που χειρίζεται ένα μικρό γερανό και αποθέτει το περιεχόμενο των κάδων στο όχημα.Σκουπίδια εκτός κάδου απαγορεύονται.Αποτέλεσμα ¨κάθε οικογένεια γνωρίζει τις ημέρες αποκομιδής των σκουπιδιών,διαχειρίζεται σωστά τα σκπουπίδια της και η πόλη αστράφτει.Οργανωμένο κράτος -συν ειδητοποιημένοι πολίτες2)Οι πολίτες βαθύτατα δημοκρατικοί και οι υπηρεσίες -δημόσιες &ιδιωτικές στην υπηρεσία του πολίτη.Δε μετράνε ούτε επώνυμα ,ούτε επαγγελματική δραστηριότητα .Όλοι το ίδιο συνειδητοποιημένοι ότι η δημοκρατία είναι καθημερινή διαδικασία ,που χρειάζεται την προάσπιση όλων.Η φράση "τι με νοιάζει εμένα" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους .Η παραβίαση της δημοκρατίας είναι υπόθεση όλων.Το κράτος στην υπηρεσία του πολίτη 3)Κοινωνία πολυ-πολιτισμική ανεκτική.Όλοι ενσωματωμένοι(με ελάχιστες βέβαια εξαιρέσεις),μοχθούν καθημερινά χωρίς ιδιαίτερο άγχος χωρίς να σκέφτονται ούτε τους πολιτικούς ούτε τους πολιτικάντηδες που δήθεν κόπτονται για το συμφέρον του πολίτη αλλά στο τέλος ενδιαφέρονται μόνο για το δικό τους .Αποτέλεσμα' κοινωνίες που προκόβουν ,που έχουν "απογειωθεί".Τα συναισθήματα της επιστροφής .Θλίψη και θυμός για το κατάντημα μας για το οποίο όλοι ευθυνόμαστε -πολίτες και πολιτικοί-για τη διαχείριση της καθημερινής μιζέριας ,για την αναγωγή του τίποτα σε σπουδαίο κατόρθωμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos