Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αξ. αντ/τευση: Ενημέρωση για το Dolphin Κύριο

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΝΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

 

ΠΡΟΣ: α) Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Καλύμνου

β) Λιμεναρχείο Καλύμνου

Κάλυμνος, 22-08-2013

 

ΘΕΜΑ: Ζημιά στο Kalymnos Dolphin

 

Το Kalymnos Dolphin βρίσκεται ακινητοποιημένο στο λιμάνι της Καλύμνου από τις 14-08-2013,για άγνωστους προς εμάς λόγους.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε , εκτός των άλλων ,ότι κάηκε η μηχανή του Kalymnos Dolphin ,είδηση που προκάλεσε αναστάτωση στην καλυμνιακή κοινωνία, αφού το σκάφος αποτελεί περιουσία του Λαού, είναι ολοκαίνουριο, ναυπηγήθηκε με πολύ κόπο και στερήσεις και σκοπό έχει την οριστική επίλυση  του προβλήματος  διασύνδεσης του λιμένα της Καλύμνου με το Μαστιχάρι και το διεθνές αεροδρόμιο Κω, με τρόπο άμεσο, γρήγορο, ασφαλή και οικονομικό.

Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω ,παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα και επίσημα στα εξής:1) Τι ακριβώς συμβαίνει με τις μηχανές του  Kalymnos Dolphin; 2) Ποιός  είναι υπεύθυνος ; 3)Τι εγγραφές έχουν γίνει στο ημερολόγιο του πλοίου και τι αναφέρουν; 4) Ποιος εκτελεί τα δρομολόγια Κάλυμνος-Μαστιχάρι και αντιστρόφως, αφού το Kalymnos Dolphin είναι απενεργοποιημένο; 5) Ποιος (επίσημος φορέας) και πότε βεβαίωσε-πιστοποίησε τη ζημιά, το μέγεθός της και σε ποιες  ενέργειες έχετε προβεί μετά απ’αυτή τη βεβαίωση-πιστοποίηση; 6) Ποιος (επίσημος φορέας) έδωσε την εντολή για να απομακρυνθεί η μηχανή από το σκάφος; 7) Έχουν ληφθεί εγκαίρως οι νόμιμες άδειες για τις εργασίες αυτές και αν όχι σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί;

Επιπροσθέτως παρακαλούμε να μας χορηγήσετε αντίγραφα των σελίδων του ημερολογίου του πλοίου από 01-08-2013 έως και σήμερα καθώς και αντίγραφο του σχετικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου του ανωτέρω πλοίου.

Για την Παράταξη

Ο επικεφαλής

Μαστροκούκος Ιωάννης

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Mixalis Milonas δημοσιεύθηκε από Mixalis Milonas

    An thelete na sas voithiso me to pos ( kaike ) I mixani
    parakalo steilte mou fotografies , kai ekthesi tou protou mixanikou kai tha sas grapso ti egine , pos egine , ti mesolavise ( troubleshoot ) stin mixani
    Iam certified from Catterpillar as a Failure Analyst on all diesel engines.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version