Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάηκε η μηχανή του Kalymnos Dolphin Κύριο

Σήμερα το πρωί (22/8/13,  9:30΄) «έσκασε βόμβα» στοδιαδίκτυο-FACEBOOK,

από τη σελίδα «Διαύγεια», ότι κάηκε η μηχανή του Dolphin, του μικρού ταχύπλοου της δημοτικής ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ. Παραθέτουμε την είδηση όπως την «αλιεύσαμε», μαζί με τα πρώτα σχόλια που την ακολούθησαν.

Επίσημη ανακοίνωση και ενημέρωση από τον ΑΝΕΚ δεν έχουμε. Και όμως οι μέτοχοι αλλά και όλος ο Καλυμνιακός λαός πρέπει να ενημερωθεί γρήγορα, επίσημα και με σαφήνεια. Ζητείται ενημέρωση στα εξής: (α) ποια ακριβώς είναι η ζημιά; (β) πώς προκλήθηκε; (γ) μπορεί να αξιολογηθεί ως φυσιολογική φθορά; (δ) πόσο θα κοστίσει η αγορά νέας μηχανής; (ε) πότε να ξαναμπεί στα δρομολόγιά του το σκάφος;

 

Κάλυμνος Διαύγεια

http://kalymnos-diavgeia.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html
ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!
Σοκ μας προκάλεσε η είδηση που μας εκμυστηρεύτηκε μεγαλοστέλεχος της δημοτικής αρχής, ο οποίος φαίνεται πως δεν συμπαθεί τον κ Θανάτση και έχει πολλά παράπονα από αυτό...
 

Η είδηση αφορά την Α.Ν.Ε.Κ και συγκεκριμένα το τριών περίπου χρονών σκάφος της Κάλυμνος Dolfin, το οποίο μετά από αλλεπάλληλες ζημίες που του έχουν δημιουργήσει και έχουν δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν (πχ αλλαγή αντλίας κλπ) ήρθε και η χαριστική βολή η οποία είναι το κάψιμο, όπως μάθαμε της μηχανής. Μετά από σχεδόν δέκα μέρες που το Dolfin είναι ακινητοποιημένο στο λιμάνι μας μάθαμε ανεπίσημα, καθώς η διοίκηση και ο κ Θανάτσης, παραδόξως, δεν έχουν βγάλει κάποιο δελτίο τύπου, ότι η μηχανή έχει καεί και ότι η διοίκηση θα προχωρήσει άμεσα στην αλλαγή της αν και, όπως λένε συνεχώς, δεν υπάρχουν χρήματα... περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ζημιάς από τη διοίκηση και θα επανέλθουμε. Ευχόμαστε μόνο να μην εκμεταλλεύονται ότι δεν λειτουργούν την περίοδο αυτή οι τοπικές εκπομπές στις τηλεοράσεις διότι τότε θα μιλήσουμε εμείς.

 

Γεώργιος Θανάτσης: Κανένα μεγαλοστέλεχος της Δημοτικής Αρχής δε σου το είπε. Το είπα εγώ χθες , την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου στο κ. Χαραμαντά και την κ. Μαίλλη και από εκεί το έμαθες, το στόλισες με διάφορα ψέμματα, δήθεν, δήθεν, καθότι είσαι άσχετος με τα μηχανικά , όπως κι εγώ, και γράφεις διάφορες μπαρούφες. Ήρθε μηχανικός της ARIEXPO, από όπου οι φίλοι σου (αν δεν είναι και συγγενείς σου) αγόρασαν αυτές τις μηχανές (οι οποίες όπως λένε όλοι οι μηχανικοί που ρωτήσαμε κάνουν μόνο για κότερα) και μας συμβούλεψε τι πρέπει να κάνουμε. Να είσαι σίγουρος ότι διαχειριζόμαστε πολύ καλά τα πλοία. Και έχουμε κάνει ασφάλειες γερές, όχι ψίχουλα που είχαν κάνει οι φίλοι σου.

 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΙΛΛΗΡΗ: Φήμες λένε... ( και στελέχη της ΑΝΕΚ επίσης) ότι βρέθηκαν γρέζια μέσα στη μηχανή. Μηχανολόγος δεν είμαι αλλά από απλή τεχνική γνώση υποθέτω ότι για κάποιο λόγο, (ας πει κάποιος υπεύθυνος για ποιό ακριβώς ) κατέληξε να "τρώγεται" το μέταλλο και να δημιουργεί γρέζια μέσα στη μηχανή; Γιατί; Κακή συντήρηση μήπως;

 

ΑΡΓΩ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Σειρά τώρα έχει το Kalymnos Star;

ν.


Η είδηση αφορά την Α.Ν.Ε.Κ και συγκεκριμένα το τριών περίπου χρονών σκάφος της Κάλυμνος Dolfin, το οποίο μετά από αλλεπάλληλες ζημίες που του έχουν δημιουργήσει και έχουν δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν (πχ αλλαγή αντλίας κλπ) ήρθε και η χαριστική βολή η οποία είναι το κάψιμο, όπως μάθαμε της μηχανής. Μετά από σχεδόν δέκα μέρες που το Dolfin είναι ακινητοποιημένο στο λιμάνι μας μάθαμε ανεπίσημα, καθώς η διοίκηση και ο κ Θανατσης, παραδόξως, δεν έχουν βγάλει κάποιο δελτίο τύπου, ότι η μηχανή έχει καεί και ότι η διοίκηση θα προχωρήσει άμεσα στην αλλαγή της αν και, όπως λένε συνεχώς, δεν υπάρχουν χρήματα... περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ζημιάς από τη διοίκηση και θα επανέλθουμε. Ευχόμαστε μόνο να μην εκμεταλλεύονται ότι δεν λειτουργούν την περίοδο αυτή οι τοπικές εκπομπές στις τηλεοράσεις διότι τότε θα μιλήσουμε εμείς.
 

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

    Το Δ.Σ. της ΑΝΕΚ, δεν είναι υποχρεωμένο, τέλος πάντων, να δώσει εξηγήσεις; Να ενημερώσει τους μετόχους και όλο τον Καλυμνιακό λαό; Το Ντόλφιν είναι περιουσία του λαού της Καλύμνου και οφείλουν Δήμος και ΑΝΕΚ να δίνουν λόγο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version