Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λειψών

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λειψών συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά

στην Kαλοκαιρινή Eκστρατεία του Future Library

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φέτος η Kαλοκαιρινή Eκστρατεία «Ο κόσμος στις Βιβλιοθήκες είναι πολύχρωμος» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λειψών «Οδυσσέας Ελύτης». Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν από τις 21 Ιουνίου έως τις 28 Ιουλίου του 2013 από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λειψών, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Future Library και με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν 23 δράσεις. Από τις δράσεις αυτές 1 πραγματοποιήθηκε από την ηθοποιό-παραμυθού Σύλβια Βενιζελέα, εξωτερική συνεργάτιδα της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Future Library, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και τη συμβολή της. Τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν αφορούσαν θεατρικά εργαστήρια, περιβαλλοντικές δράσεις, παιχνίδια γνωριμίας με τα καινούρια βιβλία της Βιβλιοθήκης, δράσεις σχετικά με τη δημιουργία και σύνθεση ιστοριών, εικαστικά εργαστήρια και πολλά άλλα. Ενδιαφέρον σημείο της καλοκαιρινής εκστρατείας ήταν ότι στις δράσεις μας συμμετείχαν μικρά και μεγάλα παιδιά από τους Λειψούς καθώς και κάποια παιδιά από άλλες πόλεις της χώρας μας και από το εξωτερικό, τα οποία επισκέφτηκαν το νησί μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τις δράσεις.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λειψών ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη συμβολή της την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Future Library, για τη στήριξή της σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής εκστρατείας, καθώς και το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο ήταν ο αποκλειστικός χορηγός και δωρητής των καλοκαιρινών δράσεων. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»δώρισε στην βιβλιοθήκη μας 1 Η/Υ καθώς και 132 καινούρια παιδικά και εφηβικά βιβλία, εργαλεία τα οποία συνέβαλαν σημαντικά στη διοργάνωση των δράσεων της εκστρατείας. Αντίστοιχες δωρεές δέχτηκαν και όσες βιβλιοθήκες συμμετείχαν στη καλοκαιρινή εκστρατεία για το 2013.

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ δημοσιεύθηκε από ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΤΕΠΑΝΑΛΗΨΗΝ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ - ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΝΗΣΑΚΙΑ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΝ ΑΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version