Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Αύγουστος 2003

 

            -Καταρρέει  η ΔΕΥΑΚ. Έμεινε χωρίς Πρόεδρο και Διοικ. Συμβούλιο. Πνέει τα λοίσθια, οι απολυθέντες κέρδισαν τα Ασφαλιστικά Μέτρα, αλλά το Δ,Σ, αρνήθηκε να υλοποιήσει την απόφαση

κι έτσι εις ένδειξη διαμαρτυρίας παραιτήθηκαν ο Πρόεδρος Γ. Μαστροκούκος και η πλειοψηφία του Δ.Σ.

 

 

            -Βυζαντινά  παρασκήνια μες στο ΠΑΣΟΚ Καλύμνου. Τα κεντρικά ακόμη δεν αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο των υποψηφιοτήτων στη Δωδ/σο. Το παλιό σλόγκαν  «να μιλήσουν οι τοπικές κοινωνίες»  είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς επικαλείται μια εικονική πραγματικότητα, κατασκευασμένη από σκηνοθέτες του παρασκηνίου της παραπολιτικής.

 

 

            -«Φωτιά»  οι αυξήσεις και αντιτουριστική  η αγορά. Οι τιμές των προϊόντων αυξήθηκαν με το ευρώ έως και 80%  και οι έξοδοι των Καλύμνιων περιορίστηκαν. Ενδεικτικά το φαγητό σε ταβέρνα, προ του ευρώ, κυμαινόταν 3.500-4.000 δρχ. το άτομο, ενώ τώρα είναι άνω των 6.000 δρχ. το άτομο (20 ευρώ και άνω) και δίχως κάποια ανακαίνιση στην ταβέρνα, αλλά με τις ίδιες ξεχαρβαλωμένες καρέκλες και τα πετσικαρισμένα τραπέζια. Με τέτοιες τιμές οι τουρίστες θα προτιμήσουν τις Κάννες ή τη Μαγιόρκα ως πιο φθηνούς προορισμούς. Σίγουρα υπάρχουν  «κατευθύνσεις»  που δίνουν τα μεγάλα τουριστικά γραφεία, αλλά ο κάθε τόπος χωριστά ευθύνεται για τη δική του μοναξιά.  Αν δεν συνέλθουμε, θα μείνουμε μόνοι μας.         

 

 

           -Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Καλύμνου. Με τις παρεμβάσεις του λύθηκαν χρονίζοντα προβλήματα του Καλύμνικου αθλητισμού. Αρχές Αυγούστου γίνεται η δημοπράτηση του Κολυμβητηρίου και μες στο Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμο το Στάδιο με ταρτάν και χλοοτάπητα. Αποτελεσματικός και ουσιαστικός ο κ. Σεβαστής.

 

                                                                                                                                                         Ματάκι

 

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version