The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λοκατζής «τυφλός», άθλος Καλύμνου! Τον «τσίμπησαν» τα υπουργεία Εργασίας & Άμυνας Κύριο

Ανδρας των Ειδικών Δυνάμεων, δύο μέτρα ύψος ο άνθρωπος, που υπηρετεί σήμερα τη θητεία του είναι... τυφλός! Και μάλιστα καταγεγραμμένος ως τυφλός σε ασφαλιστικό ταμείο της Καλύμνου και εισέπραττε κάθε μήνα (εδώ και χρόνια) επίδομα αναπηρίας 200 ευρώ.

 

Τυφλός και λοκατζής δεν γίνεται, σκέφτηκαν οι αρμόδιοι των υπουργείων Εργασίας και Εθνικής Άμυνας και ζήτησαν να υπάρξει έλεγχος. Ναι καλά το μαντέψατε ο εν λόγω στρατιώτης έβλεπε κανονικά και ήταν “μαϊμού” τυφλός. Ο υπουργός Εργασίας κ. Ι Βρούτσης έδωσε εντολή να κοπεί αμέσως το επίδομα και παρέπεμψε την υπόθεση στον εισαγγελέα.

(Πηγή real.gr, 28.7.13).

ΑΡΓΩ: Για να δούμε, θα καταφέρει κάτι ο κ. Βρούτσης; Η Κάλυμνος, διά του δημάρχου αυτής, τυγχάνει υψηλής κυβερνητικής προστασίας. Μια κάποια κάθαρση δεν τη δικαιούται το διασυρόμενο νησί της Καλύμνου; Κάθαρση, όχι κουκούλωμα. Και κάθαρση με απόδοση των όποιων… ευθυνών, όχι απλά με το κόψιμο του επιδόματος. Να "στοχοποιηθούν" οι υπεύθυνοι, αυτοί που κινούν τα νήματα της "μαϊμού"-τυφλότητας και τις ψήφους σαν "ανοιχτομάτηδες".

Τελευταία τροποποίηση στις

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου SDREGAS NIKOS δημοσιεύθηκε από SDREGAS NIKOS

    Δάσκαλε με παρεξήγησες το αίσχος αναφέρεται στα λαμόγια και σε αυτούς που τους βγάζουν στην αναπηρία, και όχι στο πρόσωπό σου,το οποίο εκτιμώ και σέβομαι... Όσο για το εάν γνωρίζουμε και κάνουμε την πάπια σ αυτό έχετε δίκιο είναι δύσκολο στην τοπική κοινωνία ένας πολίτης να κάνει τέτοιες καταγγελίες. Γι αυτό και θέλω από τους τοπικούς δημοσιογράφους που τα ψάχνουν να τα γράφουν όλα, και ειδικά εσύ δάσκαλε που ξέρω ότι δεν φοβάσαι να πεις την γνώμη σου...

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

    Κύριε Σδρέγα, τα υπουργεία βγάζουν δελτία τύπου και δίνουν την είδηση χωρίς ονόματα (το ίδιο πράττει και η Αστυνομία). Το κάνει αυτό για να μη θίξει την προσωπικότητα του... δράστη. Μπούρδες! Αυτές τις ειδήσεις παίρνουν οι δημοσιογράφοι από τα δελτία τύπου και τις δημοσιεύουν. Επομένως, αυτό το "ΑΙΣΧΟΣ" (που το γράφετε και με κεφαλαία για να το ευχαριστηθείτε) πρέπει να το στείλετε αλλού. Όμως θα σας πω και κάτι άλλο: είμαι σίγουρος ότι και εσείς γνωρίζετε, στα τοπικά μας, πρόσωπα και πράγματα (γιατρούς, πολιτικούς πάτρονες κλπ.), αλλά ψιλοκάνετε την πάπια και αν χρειαστεί να μιλήσετε, θα πείτε "δεν γνωρίζω τίποτα, δεν άκουσα τιποτα". Έχετε λοιπόν δίκιο για την αγανάκτησή σας, αλλά μη βαράτε όπου σας πέφτει βολικά. Να μην την πληρώνω κιόλας επειδή σας ενημερώνω εντελώς δωρεάν!

  • Σύνδεσμος σχολίου NIKOS SDREGAS δημοσιεύθηκε από NIKOS SDREGAS

    Ονόματα δεν έχουν αυτά τα λαμόγια, και αυτοί που τους έβγαλαν στην αναπηρία ??? Εδώ δείξτε την δημοσιογραφία που ασκεί ο καθένας από εσάς.
    Εγώ με σοβαρά προβλήματα υγείας για 5η φορά πρέπει να περάσω από επιτροπή ,να καταθέσω φάκελο με πιστοποιητικα από μεγάλα νοσοκομεία, και να καρδιοχτυπώ εάν θα εγκριθεί η παράταση αναπηρίας μου.Και τα λαμόγια να κάνουν πάρτη τόσα
    χρόνια και να μην τολμά κανείς να τα αναφέρει...
    ΑΙΣΧΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ

01-05-2024, 18:31 | Σπογγαλιεία

Η Ν.Ε. Β.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

01-05-2024, 11:32 | Σπογγαλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμούμε την Εργατική Πρω&tau...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Argo Kalymnos