Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντ. Νυστάζος: «Οι πραγματογνώμονες ήρθαν με σαφή εντολή… αντί για αυτό άκουσαν για γραμματολόγους!!»

Επειδή κάποιοι κόπτονται για την αλήθεια στο θέμα ΧΥΤΑ καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι:

1)  Επιτόπου στο έργο ο Διακομιχάλης ζήτησε από τους πραγματογνώμονες γραμματολόγο για να του αναλύσει επακριβώς την γραπτή εντολή του ανακριτή για τομές σε τμήματα του έργου, άκουσον άκουσον ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΌΓΟ!!! επίσης αρνήθηκε τα μηχανήματα της 3Κ να κάνουν τις τομές γιατί η εντολή έλεγε μηχανήματα του Δήμου, αν αυτό δεν είναι παρεμπόδιση και υπεκφυγή τι είναι;

2) Η υπόθεση ΧΥΤΑ όντως πήγε στο αρχείο αρχικά και τότε βγήκαν στο κλαρί και μιλούσαν για παραδικαστικό και ΞΑΦΝΙΚΑ!! ζητήθηκε επανεξέταση.

3) Οι ΑΡΧΙΚΕΣ καταγγελίες Τάτση - Διακομιχάλη δεν επιβεβαιώθηκαν από ΚΑΝΕΝΑΝ εμπλεκόμενο στην υπόθεση από ΚΑΝΕΝΑΝ φανερό , κρυφό, πληρωμένο ή εθελοντή!!! και η έρευνα του ανακριτή μέχρι στιγμής σε άλλους δρόμους κινείται, φαίνεται αυτό και από τις μέχρι στιγμής κατηγορίες και σε ποιούς τις έχει απαγγείλει.

Οι πραγματογνώμονες ήρθαν με σαφή εντολή για τομές σε τμήματα του έργου έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν αυτά αποτελούνται από μπάζα ή είναι άσκαφτο βουνό αντί για αυτό άκουσαν για γραμματολόγους!!  και στροφές του κυττάρου!!!η μπάλα στην εξέδρα δηλαδή και για μια ακόμα φορά καθυστέρηση!!

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6 σχόλια

Argo Kalymnos